Προς το περιεχόμενο

403 forbidden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν τι πληροφοριες δηλαδη?? δεν ξερω.. Απλος οταν παω να μπω σε καποια συγκεκριμενη σελιδα στο ιντερνετ στο μοζιλα που πριν εμπαινα μια χαρα τωρα μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα.

Forbidden

You don't have permission to access       on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.27 (Unix) mod_ssl/2.2.27 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at       Port 80

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.

1) Σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα η γενικά στο ιντερνετ δεν μπορείς να μπείς;

2) Και ποια είναι η σελίδα αυτή;

3) Antivirus έχεις αν ναι ποιο;

4) Με άλλον browser δοκίμασες πχ chrome;

5) Ποια windows έχεις;

Δοκίμασε επίσης να κάνεις καθαρισμό την cache και τα cookies στον firefox.

https://support.mozilla.org/el/kb/pws-ka8arizw-thn-proswrinh-mnhmh-cache-toy-firefox

https://support.mozilla.org/el/kb/diagrafh-cookies-gia-afairesh-plhroforiwn

Δημοσ.

1)Σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα.

2)Έχει σημασία αυτο;

3)Ναι έχω το Avast σε trial version.

4)Ναι με των chrome αλλά τπτ τα ίδια παλι.

5) Windows 8.1

Δεν το ηξερα αυτο πως γινετε θενκς αλλα υπαρχει περιπτωση ομως να μουν σβηστουν η

σελιδοδείκτες μου αν το κανω αυτο?

Δημοσ.

ΕΣΥ ΔΕΝ μπορεις να το φτιάξεις. Αυτός που εχει τη σελιδα κλείδωσε τη σελίδα. Υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δε κοβω να εισαι σε αυτες

cache και cookies ειναι μονο cache και cookies, οχι σελιδοδεικτες.

Δημοσ.

π.χ.

Ελεγχος αν δέχεσαι cookies τρίτων

Αν είσαι απο συγκεκριμένη ip-χώρα

Αν χρησιμοποιείς browser-συσκευή που δεν ειναι συμβατα

και διαφορα αλλα

Αφου λοιπον παλιοτερα έμπαινες στη συγκεκριμένη σελιδα, σημαινει ειτε οτι κλείδωσε-εκλεισε το domain

ή οτι η σελίδα κλειδώθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε βασίλη ελεος.

Φαντασου ενα μαγαζι στη γειτονιά σου που μεχρι προχτες πήγαινες και σήμερα εχει κλειστή την πόρτα γιατί έκλεισε ή κάνει ανακαίνιση. Τι θεωρείς πιο λογικό; Να μάθεις αν θα ανοιξει ξανα ή να ρωτάς πως να ξεκλειδώσεις την πόρτα να μπεις μεσα;

Δημοσ.

Το πρώτο.. αλλά αυτό τι σημασία έχει με το θεμα μου τωρα? Δηλαδη δεν ειναι λογικο να ρωταω πως μπορω να ξεκλειδωσω μια Κλειδωμένη ιστοσελίδα??

Δημοσ.

Το πρώτο.. αλλά αυτό τι σημασία έχει με το θεμα μου τωρα? Δηλαδη δεν ειναι λογικο να ρωταω πως μπορω να ξεκλειδωσω μια Κλειδωμένη ιστοσελίδα??

Φίλτατε το πράγμα είναι απλό, εφόσον δεν έχεις πρόσβαση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αυτό δεν οφείλεται σε malware του φυλλομετρητή  σου (δοκίμασε να δεις αν μπαίνεις στον ιστότοπο που λες με άλλο φυλλομετρητη πχ. Opera, Firefox ο Chrome είναι σουρωτήρι...) υπάρχουν τα ακόλουθα σενάρια:

1. Το συγκεκριμένο site ΔΕΝ υπάρχει πλέον, κατέβηκε ή σελίδα , έκλεισε, βάρεσε κανόνι , finito la musica...πως αλλιώς να το πούμε;

Λύση---> καμία, αποδέχεσαι το μοιραίο

2. O administrator του ιστότοπου σου έχει απαγορέψει την πρόσβαση.

Λύση1---> Βγάλε το router απο την πρίζα για κάνα 3λεπτο για να αλλάξει το ip σου.

Λύση2--->Δοκίμασε με κάποιο δωρεάν προγραμματάκι να καλύψεις / αλλάξεις την IP σου (δηλ. να φαίνεται οτι σερφάρεις απο άλλη χώρα).

Λύση3--->Χρησιμοποίησε κάποιο VPN για να αλλάξεις την ip σου 100%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...