Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 αν δεν δωσεις παραπανω πληροφοριες δεν νμζ ν απαντησει καποιος
Vasilis T 92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σαν τι πληροφοριες δηλαδη?? δεν ξερω.. Απλος οταν παω να μπω σε καποια συγκεκριμενη σελιδα στο ιντερνετ στο μοζιλα που πριν εμπαινα μια χαρα τωρα μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα. ForbiddenYou don't have permission to access on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Apache/2.2.27 (Unix) mod_ssl/2.2.27 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at Port 80 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2017 από Vasilis T 92
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 1) Σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα η γενικά στο ιντερνετ δεν μπορείς να μπείς; 2) Και ποια είναι η σελίδα αυτή; 3) Antivirus έχεις αν ναι ποιο; 4) Με άλλον browser δοκίμασες πχ chrome; 5) Ποια windows έχεις; Δοκίμασε επίσης να κάνεις καθαρισμό την cache και τα cookies στον firefox. https://support.mozilla.org/el/kb/pws-ka8arizw-thn-proswrinh-mnhmh-cache-toy-firefox https://support.mozilla.org/el/kb/diagrafh-cookies-gia-afairesh-plhroforiwn
Vasilis T 92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 1)Σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα. 2)Έχει σημασία αυτο; 3)Ναι έχω το Avast σε trial version. 4)Ναι με των chrome αλλά τπτ τα ίδια παλι. 5) Windows 8.1 Δεν το ηξερα αυτο πως γινετε θενκς αλλα υπαρχει περιπτωση ομως να μουν σβηστουν η σελιδοδείκτες μου αν το κανω αυτο?
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ΕΣΥ ΔΕΝ μπορεις να το φτιάξεις. Αυτός που εχει τη σελιδα κλείδωσε τη σελίδα. Υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δε κοβω να εισαι σε αυτες cache και cookies ειναι μονο cache και cookies, οχι σελιδοδεικτες.
Vasilis T 92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δε κοβω να εισαι σε αυτες Τι ακριβώς εννοείς φίλε ?
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 π.χ. Ελεγχος αν δέχεσαι cookies τρίτων Αν είσαι απο συγκεκριμένη ip-χώρα Αν χρησιμοποιείς browser-συσκευή που δεν ειναι συμβατα και διαφορα αλλα Αφου λοιπον παλιοτερα έμπαινες στη συγκεκριμένη σελιδα, σημαινει ειτε οτι κλείδωσε-εκλεισε το domain ή οτι η σελίδα κλειδώθηκε. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτό μπορεί να αλλάξει αν αποφασίσει να την ξεκλειδώσει?? Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για να την ξεκλειδωσω??
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ρε βασίλη ελεος. Φαντασου ενα μαγαζι στη γειτονιά σου που μεχρι προχτες πήγαινες και σήμερα εχει κλειστή την πόρτα γιατί έκλεισε ή κάνει ανακαίνιση. Τι θεωρείς πιο λογικό; Να μάθεις αν θα ανοιξει ξανα ή να ρωτάς πως να ξεκλειδώσεις την πόρτα να μπεις μεσα;
Vasilis T 92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Το πρώτο.. αλλά αυτό τι σημασία έχει με το θεμα μου τωρα? Δηλαδη δεν ειναι λογικο να ρωταω πως μπορω να ξεκλειδωσω μια Κλειδωμένη ιστοσελίδα??
panoc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Θέλω και εγώ να μάθω το παραπάνω, πείτε δεν είναι λογικό; Ε; Ε; όχι ε;
molot12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Το πρώτο.. αλλά αυτό τι σημασία έχει με το θεμα μου τωρα? Δηλαδη δεν ειναι λογικο να ρωταω πως μπορω να ξεκλειδωσω μια Κλειδωμένη ιστοσελίδα?? Φίλτατε το πράγμα είναι απλό, εφόσον δεν έχεις πρόσβαση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αυτό δεν οφείλεται σε malware του φυλλομετρητή σου (δοκίμασε να δεις αν μπαίνεις στον ιστότοπο που λες με άλλο φυλλομετρητη πχ. Opera, Firefox ο Chrome είναι σουρωτήρι...) υπάρχουν τα ακόλουθα σενάρια: Το συγκεκριμένο site ΔΕΝ υπάρχει πλέον, κατέβηκε ή σελίδα , έκλεισε, βάρεσε κανόνι , finito la musica...πως αλλιώς να το πούμε; Λύση---> καμία, αποδέχεσαι το μοιραίο O administrator του ιστότοπου σου έχει απαγορέψει την πρόσβαση. Λύση1---> Βγάλε το router απο την πρίζα για κάνα 3λεπτο για να αλλάξει το ip σου. Λύση2--->Δοκίμασε με κάποιο δωρεάν προγραμματάκι να καλύψεις / αλλάξεις την IP σου (δηλ. να φαίνεται οτι σερφάρεις απο άλλη χώρα). Λύση3--->Χρησιμοποίησε κάποιο VPN για να αλλάξεις την ip σου 100%.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Aν σε κάνανε μπαν τότε αλλάζει το πράγμα χρησιμοποιείς vpn ή tor browser ή κάποιο add on vpn για firefox. μακριά όμως απο το Hola είναι επικίνδυνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα