Vasilis T 92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Θέλω και εγώ να μάθω το παραπάνω, πείτε δεν είναι λογικό; Ε; Ε; όχι ε; Με κοροιδευεις?
Vasilis T 92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Φίλτατε το πράγμα είναι απλό, εφόσον δεν έχεις πρόσβαση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αυτό δεν οφείλεται σε malware του φυλλομετρητή σου (δοκίμασε να δεις αν μπαίνεις στον ιστότοπο που λες με άλλο φυλλομετρητη πχ. Opera, Firefox ο Chrome είναι σουρωτήρι...) υπάρχουν τα ακόλουθα σενάρια: Το συγκεκριμένο site ΔΕΝ υπάρχει πλέον, κατέβηκε ή σελίδα , έκλεισε, βάρεσε κανόνι , finito la musica...πως αλλιώς να το πούμε; Λύση---> καμία, αποδέχεσαι το μοιραίο O administrator του ιστότοπου σου έχει απαγορέψει την πρόσβαση. Λύση1---> Βγάλε το router απο την πρίζα για κάνα 3λεπτο για να αλλάξει το ip σου. Λύση2--->Δοκίμασε με κάποιο δωρεάν προγραμματάκι να καλύψεις / αλλάξεις την IP σου (δηλ. να φαίνεται οτι σερφάρεις απο άλλη χώρα). Λύση3--->Χρησιμοποίησε κάποιο VPN για να αλλάξεις την ip σου 100%. Ναι το καταλαβα αυτο φιλε αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι εφοσον εκλεισε γτ εχει ενεργα ακομα μερικα λινκς απο φωτογραφιες που εχω αποθηκευση στους σελιδοδικτες μου κ μολις τα παταω να ανοιξουν αυτα ανοιγουν κανονικα κ η κεντρικη σελιδα μολις την παταω να ανοιξει βλεπω οτι παει να φορτωσει ενα δευτερολεπτο κ μετα αμεσως μ πεταει αυτο το μηνυμα?? αυτο με παραξενευει πολυ. Δοκιμασα και με αλλο το opera και τα ιδια μου εκανε παλι. Δεν μπορω να βγαλω το ρουτερ μου απο την πριζα γτ ειναι ολοκληρη ιστορια η πριζα του ειναι πισω απο ενα βαρη επιπλο αν του κανω ρεσετ του ρουτερ δεν ειναι το ιδιο δεν θα αλλαξει η ip μου??. Δοκιμασα με το Hola ηταν το μονο ευκολο που μπορουσα να διαχειριστώ αλλαξα χωρα αλλα δεν εγινε απολυτος τπτ καμια διαφορα τα ιδια παλι . Aν σε κάνανε μπαν τότε αλλάζει το πράγμα χρησιμοποιείς vpn ή tor browser ή κάποιο add on vpn για firefox. μακριά όμως απο το Hola είναι επικίνδυνο Γιατι να με κανανε μπαν? προσπαθησα να δοκιμασο το cyberghost αλλα το εσβησα κατευθειαν ηταν πολυ μπερδεμααα για μενα δεν εβγαζα ακρη με τιποτα... γιατι τι μπορω να παθω απο το Hola? εχεις να μου πρωτεινεις κανενα αλλο ποιο ευκολο???
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 1ον με το hola ο άλλος χρησιμοποιεί τη σύνδεση σου και δεν ξέρεις τι δραστηριότητες κάνει μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος και να βρεις την αστυνομία έξω απο το σπίτι σου. Και 2ον μπορεί ο άλλος να εκτελέσει απομακρυσμένα κάποιο keyloger οπότε μακριά απο το Hola και άσε τους άλλους να το χρησιμοποιούν. To cyberghost είναι πολύ απλό σου έδωσα οδηγίες.
Vasilis T 92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Οoo... σε ευχαριστω φιλε δεν το ηξερα αυτο ....το εσβησα κατευθειαν αλλα ποιος αλλος ????
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Οoo... σε ευχαριστω φιλε δεν το ηξερα αυτο ....το εσβησα κατευθειαν αλλα ποιος αλλος ???? Το hola έτσι λειτουργεί χρησιμοποιείς τη σύνδεση πχ απο τη Γαλλία και εκείνος χρησιμοποιεί τη δική σου απο Ελλάδα. Κάποιος άγνωστος που χρησιμοποιεί και εκείνος το hola μακριά στο ξανα λέω. http://adios-hola.org/ Χρησιμοποίησε τόρ μπρόουζερ είναι απλό
Vasilis T 92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω τωρα που μου το εξηγησες καταλαβα ακριβως τι παιζει https://www.youtube.com/watch?v=ExRB2oqdc_U και αυτο μου φενεται πολυ μπερδεμα στην εγκατασταση Μπορεις να μου δωσεις καλυτερα κάποιο add on vpn για firefox??
Vasilis T 92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι δωρεαν αυτο https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/zenmate-security-privacy-vpn/ για να συνδεθούμε με το ZenMate, θα πρέπει πρώτα να φτιάξουμε ένα δωρεάν λογαριασμό και επισης αποτι ειδα στην τυχη λιγο που εψαχνα για δωρεαν vpn λενε πως Καταγράφει την δραστηριότητα και συλλέγει δεδομένα. Τι λες για ενα απο αυτα ??https://www.pcsteps.gr/107592-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-vpn/ Φυσικα εκτος απo Hola k ZentMate
Alexlooker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πώς να το διορθώσω?? Βαλε το λινκ της σελιδας να σου πω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα