GioNiko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στο forum, Όπως φαίνεται και απο τον τίτλο θέλω να αγοράσω μια eGift Card απο το amazon.com. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι όταν κάνω κανονικά την παραγγελία μου στέλνουν ένα mail το οποίο λέει οτι δεν μπορούν να χρεώσουν την κάρτα μου. Η κάρτα είναι χρεωστική mastercard και απο οτι αναφέρεται μέσα στο site υποστηρίζεται κανονικά.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στο forum, Όπως φαίνεται και απο τον τίτλο θέλω να αγοράσω μια eGift Card απο το amazon.com. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι όταν κάνω κανονικά την παραγγελία μου στέλνουν ένα mail το οποίο λέει οτι δεν μπορούν να χρεώσουν την κάρτα μου. Η κάρτα είναι χρεωστική mastercard και απο οτι αναφέρεται μέσα στο site υποστηρίζεται κανονικά. Μπορεί να ειναι στην λίστα των capital control, ψαχτο
GioNiko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να ειναι στην λίστα των capital control, ψαχτο Απο οτι είδα, έχω ημερήσιο όριο αγορών 1,500€ για αγορές απο εξωτερικό. Δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα. :/
marmagia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί η τράπεζα να έχει φτάσει όμως τα δικά της όρια. Δοκίμασε 00:01 και μάλλον θα περάσει
GioNiko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί η τράπεζα να έχει φτάσει όμως τα δικά της όρια. Δοκίμασε 00:01 και μάλλον θα περάσει Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα