zoranb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να αγοράσω ένα item από το ebay και μου δίνει μόνο το κόστος σε $ US και £ ΕΝ και όχι σε € EU. Ο πωλητής φαντάζομαι δεν θα ξέρει να κάνει την μετατροπή αλλά ούτε και θέλω να την υπολογίσω μόνος μου στο περίπου από το OANDA ή κάποιο άλλο σχετικό site. Υπάρχει τρόπος να ξέρω ακριβώς πόσα ευρώ θα χρεωθώ;
antonismac Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Το ebay υπολογίζει αυτόματα βάσει ισοτιμίας εκείνης της στιγμής το ποσό που θα χρεωθείς. Ο πωλητης δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό. Σε αυτό το link, μπορείς να κάνεις την μετατροπή και να δείς πόσο ακριβώς. http://pages.ebay.com/services/buyandsell/currencyconverter.html Υ.Γ. Περιέργως εμένα πάντα μου βγάζει σε παρένθεση απο κάτω το ποσό σε ευρώ. Είσαι συνδεδεμένος με account ή απλά κοιτάς τιμές? Λογικά με το που θα δει ότι είσαι απο Ευρώπη θα σου εμφανίζει αυτόματα την τρέχουσα αξία σε ευρώ. 1
zoranb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ναι ναι με account είμαι συνδεδεμένος, κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Mήπως επειδή μπαίνω με ebay.co.uk? Να για δείτε, αυτό ψάχνω, μπορείτε να το κάνετε να το υπολογίζει σε euro?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Εμένα μου βγάζει την τιμή πάντα σε €. Νομίζω πως το είχα αλλάξει από τις ρυθμίσεις (ένα τετράγωνο κουτάκι πάνω δεξιά από τα αποτελέσματα)
zoranb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω πως το είχα αλλάξει από τις ρυθμίσεις (ένα τετράγωνο κουτάκι πάνω δεξιά από τα αποτελέσματα) Μπορείς να γίνεις λίγο πιό συγκεκριμένος; Επάνω δεξιά πού;
spartak1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να αγοράσω ένα item από το ebay και μου δίνει μόνο το κόστος σε $ US και £ ΕΝ και όχι σε € EU. Ο πωλητής φαντάζομαι δεν θα ξέρει να κάνει την μετατροπή αλλά ούτε και θέλω να την υπολογίσω μόνος μου στο περίπου από το OANDA ή κάποιο άλλο σχετικό site. Υπάρχει τρόπος να ξέρω ακριβώς πόσα ευρώ θα χρεωθώ; To πόσο θα πληρωσεις σε ευρω ειναι συναρτηση του τρόπου πληρωμης. Αλλο ποσό θα πληρωσεις αν κάνει τη μετατροπή το paypal, άλλο αν πληρωσεις με Ελληνική κάρτα μιας τράπεζας, άλλο άλλης κλπ. Αρα ακριβη απάντηση δε μπορουμε να δωσουμε
zoranb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ναι σωστά αλλά κόμα και με Paypal εάν πάω, δεν δίνει το ποσό σε ευρώ αλλά σε $US!
spartak1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ναι σωστά αλλά κόμα και με Paypal εάν πάω, δεν δίνει το ποσό σε ευρώ αλλά σε $US! Δε στο δίνει εκεί στο Αγγλικο αλλά εδω: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Canon-OC-E3-Off-Camera-Flash-Shoe-Cord-for-600EX-RT-430EX-320EX-6D-7D/261260767639 1
zoranb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αχααααα άρα το πρόβλημα είναι που μπαίνω στο Αγγλικό ebay λοιπόν ε; Μπράβο ρε φίλε!
Blacktan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σε 55 λιρες ή 74$ δεν καταλαβαινω γιατι τοσο αγχος ποιο θα ειναι το τελικο ποσο σε ευρω .. Υπολογισε το ως 74$ / 1.15 = 64 ευρω Χονδρικο λοιπον +-2€ θα εισαι εκει στα 64 ευρω ... Δεν νομιζω να παιζει τοσο μεγαλο ρολο στην πιθανη επιλογη σου το αν θα δωσεις 62 ή 66 ευρω ... Εαν ηταν 740$ ή 550 λιρες θα ειχε μια καποια σημασια φυσικα ...
zoranb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν αναζητώ το +- κόστος για το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά τη γενική φιλοσοφία. Επιπλέον δεν αρμόζει να το θέτεις έτσι το θέμα, ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες και οφείλεις να το σεβαστείς.
Blacktan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Απο το αρχικο σου μηνυμα δεν φαινεται πως ψαχνεις την γενικη φιλοσοφια αλλα κοστος επι του συγκεκριμενου προιοντος. Φυσικα και σεβομαι το πορτοφολι του καθενα νομιζω ομως πως οτι πορτοφολι και να εχεις τα +-2 € ειναι αναξια λογου οταν θες να κανεις μια ηλ.αγορα και διαθετεις internet και smartphone ή tablet ή laptop ή pc . Ειναι αξια λογου σαφεστατα για εναν αστεγο ή εναν που βγαζει 300€/μηνα και ζει οικογενεια. Οταν μιλαμε λοιπον για αγορα απο ebay νομιζω τα 2€ δεν ειναι ποσο για να ασχολειτε καποιος ... Τωρα εαν οντως μιλησες γενικα , προσπερασε το post μου , γιατι εχεις δικιο και δες τις απαντησεις που ορθα σου ποσταραν τα παιδια ανωτερα . 1
zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, αυτό το κουμπάκι "make offer" τι ακριβώς αφορά; Μπορεί να παζαρέψει κανείς την τιμή; To έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
gbouros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Κάνεις προσφορά με το ποσό που θέλεις να πληρώσεις. Αν την δεχτεί ο πωλητής αγοράζεις με την μειωμένη τιμή της προσφοράς σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα