Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα guys... Είδα σήμερα στην Αγγλια το κινητό του τίτλου στις 150 λίρες, δλδ 160€. Αξίζει λέτε?? 1) Το ποσό που διαθέτουμε: >250€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, whatsapp, messenger, viber, skype, linkedin, maps...no games 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5>χ>5,5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ΟΧΙ 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ΑΔΙΑΦΟΡΟ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΑΓΓΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; NEW
~mxls~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Για 160€ καινούργιο αξίζει εννοείται. Δεν ξέρω βέβαια τι τιμές παίζουν γενικότερα Αγγλία. Αλλά με βάση τα κριτήρια σου, αν διαθέτεις γύρω στα 250€ όπως λες, μπορείς να πας για κάτι καλύτερο.
~mxls~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Honor 6X. Επίσης από Huawei μοντέλα Nova & P10 lite είναι περίπου σε αυτα τα λεφτά (Ελλάδα). Αλλά δεν ξέρω τιμές Αγγλίας και αν η προσφορά που βρήκες παίζει μονο γι'αυτο το μοντέλο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 To πηρα στη μητερα μου πριν κανα μηνα πανω κατω.Πολυ καλο σε ολα του.Αξιζει σιγουρα στα λεφτα που θες
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Επανέρχομαι για να αποφασίσω... https://www.carphonewarehouse.com/huawei/nova.html#!colour=grey&dealType=sf&capacity=32GB πως σας φαίνεται σαν τιμή?? και χαρακτηριστικά??
dpolal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Πάρε μια ιδέα από το παρακάτω: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8284&idPhone2=8516&idPhone3=8388
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ναι, το έχω κάνει και εγώ αυτό το comparison. Και πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω όμως. Πρακτικά, ανάμεσα σε αυτά τα 3 είμαι...
~mxls~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ναι, το έχω κάνει και εγώ αυτό το comparison. Και πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω όμως. Πρακτικά, ανάμεσα σε αυτά τα 3 είμαι... Είναι εύκολη η σύγκριση βασικά, αν παίζει ρόλο για σένα η μεγάλη οθόνη, ξεκάθαρα 6X. Αν όχι, το Nova.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα