Προς το περιεχόμενο

Huawei P8 2017

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα guys...

Είδα σήμερα στην Αγγλια το κινητό του τίτλου στις 150  λίρες, δλδ 160€. Αξίζει λέτε?? 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: >250€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, whatsapp, messenger, viber, skype, linkedin, maps...no games

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5>χ>5,5

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ΟΧΙ

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ΑΔΙΑΦΟΡΟ

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΑΓΓΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; NEW
Δημοσ.

Για 160€ καινούργιο αξίζει εννοείται. Δεν ξέρω βέβαια τι τιμές παίζουν γενικότερα Αγγλία.

Αλλά με βάση τα κριτήρια σου, αν διαθέτεις γύρω στα 250€ όπως λες, μπορείς να πας για κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Honor 6X. Επίσης από Huawei μοντέλα Nova & P10 lite είναι περίπου σε αυτα τα λεφτά (Ελλάδα).

Αλλά δεν ξέρω τιμές Αγγλίας και αν η προσφορά που βρήκες παίζει μονο γι'αυτο το μοντέλο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι, το έχω κάνει και εγώ αυτό το comparison. Και πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω όμως. Πρακτικά, ανάμεσα σε αυτά τα 3 είμαι...

Δημοσ.

Ναι, το έχω κάνει και εγώ αυτό το comparison. Και πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω όμως. Πρακτικά, ανάμεσα σε αυτά τα 3 είμαι...

Είναι εύκολη η σύγκριση βασικά, αν παίζει ρόλο για σένα η μεγάλη οθόνη, ξεκάθαρα 6X.

Αν όχι, το Nova.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...