Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Cubicolor είπε

Ναι, εφόσον βγαίνει πάνω από τα 186€, θα περάσει τελωνείο στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα δίσκο από Κίνα. Πολλά μπορούν να πάνε στραβά, μπορεί να μην έρθει αυτό που παράγγειλες, μπορεί να έρθει μεταχειρισμένος αντί για καινούργιος, μπορεί να χτυπηθεί στο δρόμο. Αν κάτι από αυτά συμβεί, θα μπλέξεις με το να πρέπει να το αποδείξεις σωστά και να το στείλεις πίσω.

Επίσης απ' ότι είδα, λίγο που το έψαξα, ο συγκεκριμένος δίσκος δεν έχει και τα καλύτερα reviews στο Amazon.

Amazon.com: Toshiba MG08ACA16TE 16TB 7200RPM 512e 3.5" SATA Enterprise Desktop Hard Drive : Electronics

Toshiba 16TB Enterprise Internal Hard Drive – MG Series 3.5" SATA HDD for Server, Storage, 24/7 Operation, Hyperscale, Cloud (MG08ACA16TE) : Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Αν θέλεις ντε και καλά να πάρεις αυτόν, μήπως να ρωτούσες εδώ που φαίνεται ίδια η τιμή και είναι από Ελλάδα  Toshiba MG08 SATA 512e Standard 16TB (MG08ACA16TE) – gxstore.gr

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, sakisgri said:

Ναι, εφόσον βγαίνει πάνω από τα 186€, θα περάσει τελωνείο στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα δίσκο από Κίνα. Πολλά μπορούν να πάνε στραβά, μπορεί να μην έρθει αυτό που παράγγειλες, μπορεί να έρθει μεταχειρισμένος αντί για καινούργιος, μπορεί να χτυπηθεί στο δρόμο. Αν κάτι από αυτά συμβεί, θα μπλέξεις με το να πρέπει να το αποδείξεις σωστά και να το στείλεις πίσω.

Επίσης απ' ότι είδα, λίγο που το έψαξα, ο συγκεκριμένος δίσκος δεν έχει και τα καλύτερα reviews στο Amazon.

Amazon.com: Toshiba MG08ACA16TE 16TB 7200RPM 512e 3.5" SATA Enterprise Desktop Hard Drive : Electronics

Toshiba 16TB Enterprise Internal Hard Drive – MG Series 3.5" SATA HDD for Server, Storage, 24/7 Operation, Hyperscale, Cloud (MG08ACA16TE) : Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Αν θέλεις ντε και καλά να πάρεις αυτόν, μήπως να ρωτούσες εδώ που φαίνεται ίδια η τιμή και είναι από Ελλάδα  Toshiba MG08 SATA 512e Standard 16TB (MG08ACA16TE) – gxstore.gr

Αν πχ περναγε απο τελωνειο  ποσα λεφτα  θα πληρωνα  συνολικα?  περα απο τα  251 ευρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

Αν πχ περναγε απο τελωνειο  ποσα λεφτα  θα πληρωνα  συνολικα?  περα απο τα  251 ευρω?

Τα γράφω εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60712919 τέρμα κάτω εκεί που γράφω "ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 186€"

Όπως γράφω και στον οδηγό, θα αφαιρεθεί ο φ.π.α από το Aliexpress στο checkout. δλδ στο Aliexpress θα πληρώσεις περίπου 190€, στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσεις τον Φ.Π.Α. που αφαιρέθηκε 60€,  20€ τέλη εκτελωνισμού και περίπου 9€ δασμοί, δλδ θα σου βγει όλα μαζί περίπου 280€. 190€ στο Aliexpress και περίπου 90 στα ΕΛΤΑ.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω ότι έχει προσθέσει και τρόπο πληρωμής  με PayPal και Google pay 

Επεξ/σία από radiotv
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, radiotv είπε

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω ότι έχει προσθέσει και τρόπο επιλογής PayPal και Google pay 

Όντως. Καλό αυτό, αν και ποτέ δεν είχα θέμα, είναι μια ασφάλεια επιπλέον.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά πως δουλεύουν τα coins? Πάω στην σελίδα των coins, βρίσκω ένα προϊόν που γράφει ας πούμε extra - 25%. Το βάζω καλάθι, πάω τσεκαουτ και το πολύ να μου αφαιρέσει 1Ε... Δείτε παρακάτω τυχαίο παράδειγμα,. Τι κάνω λάθος? 

spacer.png

2bdbc998-320a-4879-bf5b-f864f452f19f.jpg

f4486bf3-2ddf-4b96-b25d-9d6de82421c8.jpg

Επεξ/σία από greekboy
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekboy είπε

Ρε παιδιά πως δουλεύουν τα coins? Πάω στην σελίδα των coins, βρίσκω ένα προϊόν που γράφει ας πούμε extra - 25%. Το βάζω καλάθι, πάω τσεκαουτ και το πολύ να μου αφαιρέσει 1Ε... Δείτε παρακάτω τυχαίο παράδειγμα,. Τι κάνω λάθος? 

spacer.png

2bdbc998-320a-4879-bf5b-f864f452f19f.jpg

f4486bf3-2ddf-4b96-b25d-9d6de82421c8.jpg

Όπως το κάνεις, αυτόματα αφαιρούνται τα coins. Έχεις παραπάνω coins από τα 121 που γράφει?

Πολλές φορές άλλη έκπτωση δείχνει και άλλη βλέπουμε στο checkout, ψάξε στο coins page με το search πάνω δεξιά αυτό ακριβώς που θέλεις, μπορεί να το βρεις σε κάποιο κατάστημα με καλή έκπτωση.

Πραγματικά 25% έκπτωση πολύ σπάνια θα δεις, όχι απίθανο, αλλά σπάνιο, αλλά μπορεί να δεις αντί για 25% που γράφει 10 -15%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, greekboy είπε

spacer.png

Για να πάρεις την έκπτωση με coins που βλέπεις πρέπει να κάνεις buy now μέσα από την σελίδα των coins, αν πας add to cart και μετά για checkout την "χάνεις". Πλέον υπάρχουν σταθερά προϊόντα με έως 95% έκπτωση μέσω coins.

PS. Επειδή πολλοί πωλητές ακόμα και να δίνουν μεγαλύτερη έκπτωση σε % έχουν καπέλο στο μέγιστο ποσό εξαργύρωσης, οπότε πολύ πιθανόν κάποιος με μικρότερο ποσοστό να μπορεί να βγαίνει και φθηνότερος εφόσον δεν έχει περιορισμό στα coins. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Billator είπε

Για να πάρεις την έκπτωση με coins που βλέπεις πρέπει να κάνεις buy now μέσα από την σελίδα των coins, αν πας add to cart και μετά για checkout την "χάνεις". Πλέον υπάρχουν σταθερά προϊόντα με έως 95% έκπτωση μέσω coins.

Πω αυτό ήταν!! Πατουσα add to cart αντί για buy now!! Ευχαριστώ φίλε με είχε τρελάνει αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί έχω πολύ καιρό να κάνω παραγγελια alli . Το 10 ευρώ και πάνω για δωρεάν μεταφορικά ίσχύει ή έχει αλλάξει κάτι;;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μια ερώτηση γιατί έχω πολύ καιρό να κάνω παραγγελια alli . Το 10 ευρώ και πάνω για δωρεάν μεταφορικά ίσχύει ή έχει αλλάξει κάτι;;

Ισχύει σε όλα τα προϊόντα που έχουν την ένδειξη choice.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει παραγγελία από της 28 Απριλίου και δεν έχω παραλαβή ακόμη. Στο Cainiao λέει awaiting for transit to final delivery office από τις 17 μαϊου κανονικά έπρεπε να το πάρει η ACS να το πάει Θεσσαλονίκη και μετά Αθήνα αλλά έχουν περάσει μερες έχω κάνει και άλλες παραγγελίες και όταν έφτανε σε αυτό το στάδιο το έπαιρνε την ίδια μέρα το δέμα και την επόμενη το είχα σε locker στο parcels app λέει πία εμπλεκόμενοι Courier είναι Cainiao και Speedy. Α η παραγγελία είναι αξίας 148€ όλα choice και estimated delivery 15 may, έχει περάσει τελωνείο 

Δημοσ.

Από μένα πάντως το αλί τρώει άκυρο..

Εκανα μετά από καιρό παραγγελία χαμηλής αξίας και τα μισά προϊόντα δεν ήρθαν ποτέ.

Προσπαθησα να κάνω dispute αλλά δεν έγινε τπτ. Απλα μου έφαγαν τα λεφτά χωρίς να παραλάβω. 

Ευτυχως ήταν μικρής αξίας, αλλά καμία σχέση με το πώς το θυμόμουν ως προς το customer service.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, vins said:

Εκανα μετά από καιρό παραγγελία χαμηλής αξίας και τα μισά προϊόντα δεν ήρθαν ποτέ.

Προσπαθησα να κάνω dispute αλλά δεν έγινε τπτ. Απλα μου έφαγαν τα λεφτά χωρίς να παραλάβω. 

Ευτυχως ήταν μικρής αξίας, αλλά καμία σχέση με το πώς το θυμόμουν ως προς το customer service.

Μήπως τα πήρες ξεχωριστά και έρχονται με ΕΛΤΑ που κάνει πολύ καιρό? 60 μέρες σε κάποιες περιπτώσεις 

9 minutes ago, CaptainJimis2121 said:

Καλησπέρα έχω κάνει παραγγελία από της 28 Απριλίου και δεν έχω παραλαβή ακόμη. Στο Cainiao λέει awaiting for transit to final delivery office από τις 17 μαϊου κανονικά έπρεπε να το πάρει η ACS να το πάει Θεσσαλονίκη και μετά Αθήνα αλλά έχουν περάσει μερες έχω κάνει και άλλες παραγγελίες και όταν έφτανε σε αυτό το στάδιο το έπαιρνε την ίδια μέρα το δέμα και την επόμενη το είχα σε locker στο parcels app λέει πία εμπλεκόμενοι Courier είναι Cainiao και Speedy. Α η παραγγελία είναι αξίας 148€ όλα choice και estimated delivery 15 may, έχει περάσει τελωνείο 

Τα ίδια και εγώ παραγγελία 29 Απριλίου και είμαστε στο ίδιο στάδιο ακόμη δεν έχει μπει Θεσσαλονίκη. 

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vins είπε

Στην τελευταία μου είχα βάλει στην ιδια παραγγελία 6 αντικείμενα. Τα 5 ήρθαν γρήγορα όλα μαζί σε locker το ένα ήρθε μετά από 15-20 μέρες δεν θυμάμαι με τι αλλά ηρθε. Εκανα temu επειδή καλό Ελληνικό μενού και ΔΕΝ ξέρω Αγγλικά αλλά το σκάλισα γιατί βρήκα κάτι στα μισά λεφτά από temu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...