Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, KostasH3 είπε

με τις μεθόδους του AliExpress έρχονται σε 35 ημέρες τα συστημένα

Τωρα τελευταια εχουν "μπουκωσει" στην Ουγγαρια , μαλλον το συστημα της δεν ειναι σαν το Ολλανδικο ....

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Παρελαβα και το 2ο δεματακι σημερα χωρις να πληρωσω κατι.Κοστος παραγγελιας 2 ευρω, μεθοδος αποστολης Cainiao Super Economy for Special Goods και με το track να ξεκιναει με LP και το υπολοιπο ειναι αριθμοι.

Θυμάσαι που έλεγα ότι ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής, δεν δημιουργεί πρόβλημα με το τελωνείο; ;)         Απλά, είναι για παραγγελίες κάτω των 5 δολαρίων

7 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Τα AliExpress Standard Shipping και το AliExpress Saver Shipping κοστίζουν αρκετά παραπάνω από το Cainiao Super Economy.

Οπότε αν με το Cainiao Super Economy γλυτώνουμε τελωνείο, κάποιοι από εμάς που δεν μας ενδιαφέρει ο χρόνος παράδοσης αλλά μόνο να γλυτώσουμε χρήματα (ειδικά όταν θέλουμε να πάρουμε πολλά μικρά πράγματα τα οποία υπάρχουν μόνο στο AliExpress, επανειλλημένα και από διαφορετικούς πωλητές), θέλουμε να ξέρουμε ποιες άλλες ασφαλείς φθηνές επιλογές αποστολής υπάρχουν.

Το 'Cainiao super economy' είναι για παραγγελίες κανονικά κάτω των 5 δολαρίων (χωρίς ΦΠΑ) και είναι Unregistered. Για πάνω από 5 δολάρια, το Aliexpress 'υποχρεώνει' τον πωλητή να χρησιμοποιήσει συστημένο τρόπο αποστολής! Για αυτό και δεν το βλέπεις να έχει την δυνατότητα ο πωλητής να τον χρησιμοποιήσει εύκολα

Επεξ/σία από nikosgiann78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, KostasH3 είπε

δεν αξίζει ούτε τον χρόνο ούτε τον κόπο για λίγα σεντ διαφορά,με τις μεθόδους του AliExpress έρχονται σε 35 ημέρες τα συστημένα και σε 40-45 ημέρες τα απλά,έχω τουλάχιστον 10 παραγγελίες το τελευταίο τετράμηνο χωρίς κολλήματα και διπλόχρεώσεις ΦΠΑ στο τελωνείο όπως γίνεται με αυτά της Cainiao

Για κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θέλω, η χρέωση για αποστολή με Cainiao Super Economy είναι 0,5$ ανά τεμάχιο, ενώ με AliExpress Standard/Saver Shipping είναι 3-5$ ανά τεμάχιο!

Και θέλω να πάρω αρκετά σε ποσότητα.

Επεξ/σία από Aurumnus
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κανείς αν η μέθοδος αποστολής Cainiao Heavy Parcel Line του Aliexpress κολλάει στο τελωνείο ή όχι;

Ευχαριστώ,
Μαρία

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Tulipbaek είπε

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κανείς αν η μέθοδος αποστολής Cainiao Heavy Parcel Line του Aliexpress κολλάει στο τελωνείο ή όχι;

Ευχαριστώ,
Μαρία

Κοπελιά με πρόλαβες, απόψε είχα σκοπό να ρωτήσω..

Δημοσ.

Θα μας τρελανουν τα Ελτα.....κλεισιμο απο Κατ κ μετα μπηκε τελωνειο....χαχαχαχα...LAxxxxxxxxHU η αποστολη...

16/11/2021, 16:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
16/11/2021, 15:05 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ.
16/11/2021, 07:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
12/11/2021, 21:55 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
12/11/2021, 19:36 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilispas είπε

Θα μας τρελανουν τα Ελτα.....κλεισιμο απο Κατ κ μετα μπηκε τελωνειο....χαχαχαχα...LAxxxxxxxxHU η αποστολη...

16/11/2021, 16:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
16/11/2021, 15:05 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ.
16/11/2021, 07:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
12/11/2021, 21:55 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
12/11/2021, 19:36 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ

Ωχ! Περιμένω κι εγώ κάποια τέτοια. Ήταν Aliexpress Standard Shipping οπότε νόμιζα ότι είμαι ασφαλής. Κράτα μας, αν μπορείς, ενήμερους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε

Ωχ! Περιμένω κι εγώ κάποια τέτοια. Ήταν Aliexpress Standard Shipping οπότε νόμιζα ότι είμαι ασφαλής. Κράτα μας, αν μπορείς, ενήμερους.

Ενα συστημενο που ηταν ναερθει 15 του μηνος αφαντο μετα το τελωνειο ουγγαρια..χαχαχα...που......να τα εκανε το Ελτα...τονπιο πανω ξαναπηρα τηλ κ αλλη υπαλληλος ειπε εφυγε απο ΚΑΤ ειναι στο δρομο για να ερθει...οτιναναι λενε...καθενας κ το μυαλο του στα Ελτα

Υ.Γ: Μολις μπηκε Κ.Δ Αττικης

Επεξ/σία από vasilispas
Δημοσ.

16-11-21.jpg.7a9dfd5bc3e95d04c831c359ffc13b4d.jpg

33 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε

Έχω παραλάβει πολλές τέτοιες χωρίς πρόβλημα, μάλιστα είναι και combine.

Δημοσ.

Γειά σας... Εχω ενα δέμα αξίας 9€ περίπου κολλημένο στο αεροδρόμιο ( AliExpess SY14116727053) εδω και ένα μήνα περίπου .. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει και πόσο χρονο θα πάρει? Πχ καλό Πάσχα?

Δημοσ.

Παλτό απο Ιαπωνία: 409 ευρώ κόστος.

Αποστολή με fedex.

Email σήμερα το πρωι με το κόστος που βλέπετε παρακάτω.

41231602_Screenshot2021-11-17at10_42_29PM.png.849bbfffe007b539b182f75c490503e9.png

Καλά να πάθω

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, harconst είπε

Αποστολή με fedex.

41231602_Screenshot2021-11-17at10_42_29PM.png.849bbfffe007b539b182f75c490503e9.png

Καλά να πάθω

Aπο ποια πλατφορμα;

Δημοσ.

Από ένα μαγαζάκι ρούχων, που έχει κάποιες μάρκες που δεν βρίσκεις εύκολα Ευρώπη.
Δεν ήταν από κάποια μεγάλη πλατφόρμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, harconst είπε

Αποστολή με fedex.

Καλά να πάθω

Ωραίος!

Επιτέλους έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα του τι πληρώνουμε για παραγγελίες πάνω από 150€.

Μαφιόζικο γδάρσιμο κανονικό!

Επεξ/σία από Aurumnus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...