Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, DejaVu_ είπε

Αυτό μου βγάζει στο parcelsapp. Λογικά σε λίγες μέρες θα σταλεί ή έχει φύγει; Δεν βγάζω άκρη. 

IMG_20211130_180444.jpg

Κι εγώ ακριβώς στο ίδιο σημείο στην ίδια ημερομηνία έχει κολλήσει ένα δέμα ...ενώ ένα δεύτερο από ίδια παραγγελία αλλά έκαναν δύο διαφορετικά combined έφτασε σήμερα και λογικά αύριο θα το παραλάβω κιόλας ... Τι να πω υπομονή ... Κάποια στιγμή θα φτάσουν

• Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Από 24/11 μου βγάζει παραλαβή από πελάτη στο εξωτερικό... Της υπομονής δηλαδή τουλάχιστον ήρθε Ελλάδα το δέμα από Ουγγαρία, είναι φυσιολογικό ρε παιδιά? Παραγγελία από AliExpress με ουγγρικό ταχυδρομείο... Έχουν θέμα εδώ, με τα δέματα που έρχονται μέσω Ουγγαρίας με τα ουγγρικά ταχυδρομεία?

Το ίδιο λέει και μένα από 24/11. Απλά περιμένουμε υποθέτω... Λογικά θα υπάρχουν πολλά πακέτα και γίνεται της Πόπης. Τι να πω. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimmi82 είπε

Κι εγώ ακριβώς στο ίδιο σημείο στην ίδια ημερομηνία έχει κολλήσει ένα δέμα ...ενώ ένα δεύτερο από ίδια παραγγελία αλλά έκαναν δύο διαφορετικά combined έφτασε σήμερα και λογικά αύριο θα το παραλάβω κιόλας ... Τι να πω υπομονή ... Κάποια στιγμή θα φτάσουν

Ας ελπίσουμε ότι θα φτάσουν κανονικά. 😅 26 days in transit είναι ήδη. 

5 λεπτά πριν, Dimmi82 είπε

Screenshot_2021-12-01-00-47-26-379_com.brightstripe.parcels.jpg

Κάποιο κόλλημα θα τρώνε τα πακέτα που έρχονται μέσω Ουγγαρίας. Παραγγελία που έκανα 10 μέρες μετά από αυτήν και στάλθηκε με PostNL μέσω Ολλανδίας έχει φθάσει ήδη στο κέντρο διαλογής στην Αθήνα... 

Δημοσ.

Εμένα πάλι με post nl το τρίτο από ίδια παραγγελία απλά το έστειλαν με cainiao for special goods κολλημένο από τις 16 του μήνα...

Screenshot_2021-12-01-00-59-31-261_com.brightstripe.parcels.jpg

Εμένα πάλι με post nl το τρίτο από ίδια παραγγελία απλά το έστειλαν με cainiao for special goods κολλημένο από τις 16 του μήνα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

Εσένα είναι next tracking number λογικά από 'Cainiao super economy GLOBAL'. - S000....... τύπος tracking number

Αν δεις , ενώ έφτασε στο τοπικό ΕΛΤΑ και μου ήρθε μήνυμα προς παράδοση , το απόγευμα ξαναέφυγε προς Αθήνα.Δέμα το οποίο δεν έχω παραγγείλει ποτέ μου εδώ και αρκετούς μήνες.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, pollop είπε

πιστεύεις οτι αν πω στον πωλητή να μου το στειλει μονο με Aliexpress standard shipping, θα ειναι συνεπής; ή θα μου τα λεέι "κινέζικα";😄

Ρώτησε τον... κατά 99% δεν θα σου πει ψέματα. Και αυτό, γιατί ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής, είναι πολύ φτηνός για τον πωλητή, και τους συμφέρει. Πρακτικά όμως, υπάρχουν κάποιοι πωλητές που δεν μπορούν να στείλουν με αυτόν τον τρόπο αποστολής. Και αυτό συμβαίνει γιατί, σε κάποια σημεία της Κίνας, όταν οι πωλητές προσπαθούν να στείλουν με 'Aliexpress standard shipping', το κέντρο διαλογής τους κάνει 'νερά' και επιστρέφει πίσω τα πράγματα!! Οπότε, αναγκάζονται και στέλνουν με άλλους τρόπους αποστολής. Είναι πολύ σπάνιο αυτό που σου λέω βέβαια, αλλά είναι υπαρκτό!!

1 λεπτό πριν, tarantules είπε

Αν δεις , ενώ έφτασε στο τοπικό ΕΛΤΑ και μου ήρθε μήνυμα προς παράδοση , το απόγευμα ξαναέφυγε προς Αθήνα.Δέμα το οποίο δεν έχω παραγγείλει ποτέ μου εδώ και αρκετούς μήνες.

Μόνο με tracking number μπορώ να δω τι γίνεται

6 ώρες πριν, Dimmi82 είπε

Screenshot_2021-12-01-00-47-26-379_com.brightstripe.parcels.jpg

Αφού βλέπεις departure of exchange office (αν είναι σωστό, γιατί το αναφέρει απλά η universal postal union σαν reeport), αυτό λογικά έχει ήδη φύγει για Αθήνα. Απλά, δεν βλέπεις στα ΕΛΤΑ αποστολή αντικειμένου, γιατί απλά τα ΕΛΤΑ βγάζουν τα δικά τους report όπως τους βολεύει. Δεν παίρνουν δηλ. κάποιο άλλο report, και απλά το κάνουν copy-paste και το βγάζουν τα ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ, έχουν αξιοπιστία πρακτικά, από την στιγμή που θα φτάσει εδώ το δέμα

6 ώρες πριν, Dimmi82 είπε

Screenshot_2021-12-01-00-59-31-261_com.brightstripe.parcels.jpg

Μην σε πιάνει πανικός... το δικό σου δέμα είναι αποστολή με 'Cainiao standard for special goods'. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής, έχει πολύ πιο αραιά τις αεροπορικές πτήσεις για την 'transit χώρα' (στην συγκεκριμένη μας περίπτωση είναι το PostNL και η Ολλανδία). Συνήθως (από την δικιά μου εμπειρία), μετά από 15-25 μέρες φεύγει το αεροπλάνο και φτάνει Ολλανδία. Στο 'Aliexpress standard shipping' , είναι σύνηθες το αεροπλάνο να φεύγει και να φτάνει ακόμα και 2-3 μέρες μετά που δόθηκε στην αεροπορική εταιρία στην Κίνα.

Επίσης, στον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, θα δεις ότι πάντα χρησιμοποιείται σαν transit χώρα το PostNL και η Ολλανδία (σε αντίθεση με το 'Aliexpress standard shipping' που ένα διάστημα χρησιμοποιούταν και το PostNL και το Hungarian post- τώρα πλέον όλα σχεδόν πάνε στο Hungarian Post). Αυτό γίνεται, γιατί μόνο το PostNL πρακτικά ΔΕΧΕΤΑΙ όλων των ειδών τα προϊόντα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα (γραμματοκιβώτιο) ένα δεματάκι με Cainiao Super Economy for Special Gooods (tracking LP)  . Ήρθε με γερμανικο ταχυδρομείο χωρίς καπέλο φυσικά. Εκεί είχε κολλήσει.

kina.png.d1c3ee28298d05965930fde89d6c9606.png

Δυο δεματάκια με Cainiao Super economy global  (UA tracking) έρχονται μέσω Ουγγαρίας.

HUN.png.845e70e27a0ec63f47157c3f209070f5.png

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Μόλις παρέλαβα (γραμματοκιβώτιο) ένα δεματάκι με Cainiao Super Economy for Special Gooods (tracking LP)  . Ήρθε με γερμανικο ταχυδρομείο χωρίς καπέλο φυσικά. Εκεί είχε κολλήσει.

kina.png.d1c3ee28298d05965930fde89d6c9606.png

Δυο δεματάκια με Cainiao Super economy global  (UA tracking) έρχονται μέσω Ουγγαρίας.

HUN.png.845e70e27a0ec63f47157c3f209070f5.png

Σε ευχαριστώ, γιατί επιβεβαιώνεις αυτό που έχω πει σε μερικούς .... ότι τα δέματα με 'Cainiao super economy for special goods' έρχονται με DEUTSCHE Post!!! ;)

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 2
Δημοσ.

Να ενημερωσω κι εγω, παρηγγειλα 4 διαφορετικα πραγματα απο Ali πριν ενα μηνα ακριβως.

Ηρθαν ολα μαζι σε ενα πακετο χωρις τελωνειο, ως συστημενο απο ΕΛΤΑ. Χρησιμοποιησα AliExpress Saver Shipping.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, DejaVu_ είπε

Αυτό μου βγάζει στο parcelsapp. Λογικά σε λίγες μέρες θα σταλεί ή έχει φύγει; Δεν βγάζω άκρη. 

IMG_20211130_180444.jpg

το ιδιο μου εδειξε και μενα και την ιδια μερα μου εγραψε οτι το δεμα στελνεται παλι πισω ουγγαρια αυτο εγινε δυο φορες μεχρι να το στειλλουν στον αποστολεα πισω. ελπιζω εσυ να μην εχεις την δικια μου την τυχη

Επεξ/σία από geoliol
Δημοσ.

Είναι σε καλό δρόμο ή να αρχίσω να ανησυχώ;;😂 1η παραγγελία μετά τις αλλαγές, 3 βασικά που συγχωνεύτηκαν σε μια & έρχονται με aliexpress standard shipping

εικόνα_2021-12-01_204632.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...