Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, radiotv είπε

είναι σίγουρα Cainiao super economy global?

ή μήπως ήταν Cainiao super economy for special goods? το τρακινγκ ήταν τύπου U .....HU ή μήπως U.....UZ?

είναι από Ευρωπαϊκή αποθήκη ή από Κίνα; στο δεκαήμερο περίπου θα φανεί στην Ελλάδα εφόσον έχει περάσει τελωνείο στην Ολλανδία,το δικό σου δεν δείχνει να πέρασε τελωνείο εκεί,αν είναι από Κίνα θα περάσει τελωνείο εδώ.Οσο για την DHL αν έρθει το πακέτο από Κίνα θα σε γδάρει στις χρεώσεις η τοπική DHL. 

Τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά.

Δεν πέρασε τελωνείο Ολλανδία, θα περάσει εδώ, είναι από Κίνα με Aliexpress standard shipping LS*******NL. Θα περιμένω μέχρι Παρασκευή αν έως τότε δεν δω καμία αλλαγή κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής και θα προτιμήσω το γδάρσιμο της DHL στην τσέπη παρά την ψυχική ταλαιπωρία τον ΕΛΤΑ. Έτσι και αλλιώς το προϊόν που πήρα είναι καθαρά για δοκιμή αν δω ότι δεν αξίζει δεν θα πάρω άλλα.

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lafayetter είπε

Δεν πέρασε τελωνείο Ολλανδία, θα περάσει εδώ, είναι από Κίνα με Aliexpress standard shipping LS*******NL. Θα περιμένω μέχρι Παρασκευή αν έως τότε δεν δω καμία αλλαγή κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής και θα προτιμήσω το γδάρσιμο της DHL στην τσέπη παρά την ψυχική ταλαιπωρία τον ΕΛΤΑ. Έτσι και αλλιώς το προϊόν που πήρα είναι καθαρά για δοκιμή αν δω ότι δεν αξίζει δεν θα πάρω άλλα.

Δεν περνάει γρήγορα τελωνείο εφόσον είναι από Κίνα,το AliExpress θα σου πει να περιμένεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiotv είπε

είναι σίγουρα Cainiao super economy global?

ή μήπως ήταν Cainiao super economy for special goods? το τρακινγκ ήταν τύπου U .....HU ή μήπως U.....UZ?

Το Tracking είναι UV…UZ 

εντωμεταξύ είχε πληρωθεί το 0,60 ΦΠΑ με την αγορά, έγραφε VAT included ! 

AA42FDCC-450E-4287-A3FC-719E47596A7A.jpeg

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, PD73 είπε

Το Tracking είναι UV…UZ 

είναι Cainiao super economy for special goods και πήγε μέσω Ουζμπεκιστάν,για αυτό σε χρέωσαν εδώ, τα Cainiao super economy global πηγαίνουν μέσω Ουγγαρίας που είναι στην Ε.Ε εκτελωνιζονται εκεί και ταξιδεύουν ενδοκοινοτικά μετά χωρίς περαιτέρω χρέωση.

Πάντως μου έχει τύχει και εμένα να επιλέξω Cainiao super economy global και να μου το στείλουν με Cainiao super economy for special goods, το κάνουν μερικά λαμόγια πωλητές γιατί τους στοιχίζουν πιο φθηνά τα μεταφορικά.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dimitris_p είπε

Καλημέρα. Να υποθέσω οτι το πακέτο ήρθε Ελλάδα οπως γράφει? Ξέρουμε βάση του track number από που θα το παραλάβω? 

Καταγραφή.PNG

Τα ΕΛΤΑ θα σου το παραδώσουν, ναι ειναι Ελλαδα, σε αυτή τη φάση τα ΕΛΤΑ έχουν σκανάρει το δέμα σου. Είναι απλή αποστολή και δεν θα δεις άλλη ενημέρωση, θα σου το αφήσει ο ταχυδρόμος χωρίς ειδοποίηση.

2 ώρες πριν, PD73 είπε

Το Tracking είναι UV…UZ 

Μόνο στην Ελλαδα γίνονται αυτά. Δες σελίδα 294 γράφω για τρόποι αποστολής που περνάνε τελωνείο σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα (Ουγγαρια/Ολλανδία) και δεν εχεις εξτρά χρέωση στην Ελλάδα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, sakisgri είπε

Τα ΕΛΤΑ θα σου το παραδώσουν, ναι ειναι Ελλαδα, σε αυτή τη φάση τα ΕΛΤΑ έχουν σκανάρει το δέμα σου. Είναι απλή αποστολή και δεν θα δεις άλλη ενημέρωση, θα σου το αφήσει ο ταχυδρόμος χωρίς ειδοποίηση.

Μόνο στην Ελλαδα γίνονται αυτά. Δες σελίδα 294 γράφω για τρόποι αποστολής που περνάνε τελωνείο σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα (Ουγγαρια/Ολλανδία) και δεν εχεις εξτρά χρέωση στην Ελλάδα.

μπορεις να μου πεις φιλε μου που βρισκεται το παρακατω αρ.παρακολουθησεις ειναι αυτος επι μια βδομαδα παραμενει στασιμος LS502304785NL ευχαριστω

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, papleo61 είπε

μπορεις να μου πεις φιλε μου που βρισκεται το παρακατω αρ.παρακολουθησεις ειναι αυτος επι μια βδομαδα παραμενει στασιμος LS502304785NL ευχαριστω

Λογικά ειναι με Cainiao standard for special goods (για ειδικά υλικά) Είναι ακόμα Κίνα. https://parcelsapp.com/en/tracking/LS502304785NL Αυτά πάντα έχουν καθυστέρηση γιατι ειναι πιο αραιές οι πτήσεις, θα έρθει μέσω Ολλανδίας κάνουν από 45-60 μέρες συνήθως, τα γράφω στη σελίδα 294 αν θες δες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakisgri είπε

Λογικά ειναι με Cainiao standard for special goods (για ειδικά υλικά) Είναι ακόμα Κίνα. https://parcelsapp.com/en/tracking/LS502304785NL Αυτά πάντα έχουν καθυστέρηση γιατι ειναι πιο αραιές οι πτήσεις, θα έρθει μέσω Ολλανδίας κάνουν από 45-60 μέρες συνήθως, τα γράφω στη σελίδα 294 αν θες δες.

ok ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από πόσες μέρες έρχεται το μήνυμα στο viber με τα νέα tracking από γενική ταχυδρομική; 

Έχω 2 αποστολές 5UGR για τις οποίες το parcelsapp γράφει Package arrived at facility of the local delivery company από τις 31/03 και δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mmike2503 είπε

Μετά από πόσες μέρες έρχεται το μήνυμα στο viber με τα νέα tracking από γενική ταχυδρομική; 

Έχω 2 αποστολές 5UGR για τις οποίες το parcelsapp γράφει Package arrived at facility of the local delivery company από τις 31/03 και δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα. 

σε μένα πρόσφατα την 6η μέρα ενημερώθηκε η γενική και την 7η το είχα στα χέρια μου

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω κι εγώ με την σειρά μου να σας ρωτήσω.

Αγόρασα κάτι μικροπράγματα από Aliexpress πήγαν ουγγαρία και έγιναν combined delivery 

Από ότι φαίνεται ήρθαν Ελλάδα, πέρασαν μέρες, δεν έλαβα καμία ειδοποίσηση από πουθενά για παραλαβή και 

μετά είδα ότι επιστράφηκαν πίσω γιατί δεν παραδόθηκαν.

Ρ'ωτησα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι απλά δέματα και δεν μπορούν να τα δουν που βρίσκονται.

Έχτε υπόψη σας τι έχει γίνει ?

Μέχρι κανα 2 μήνες δεν είχα προβλήματα λάμβανα κανονικά πακετάκια.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Screenshot_11.png

Μόλις τώρα, Peterpanta είπε

Αγόρασα κάτι μικροπράγματα από Aliexpress πήγαν ουγγαρία και έγιναν combined delivery 

Από ότι φαίνεται ήρθαν Ελλάδα, πέρασαν μέρες, δεν έλαβα καμία ειδοποίσηση από πουθενά για παραλαβή και 

Ρ'ωτησα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι απλά δέματα και δεν μπορούν να τα δουν που βρίσκονται.

Screenshot_11.png

έβαλα και το 5UGRxxxxxx αριθμό στην γενική και δεν εμφάνισε καμία πληροφορία

Επίσης το παρακάτω έχει κολλήσει εκεί πάλι πάει για μήνα και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει 

Screenshot_12.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Peterpanta είπε

Screenshot_11.png

Επίσης το παρακάτω έχει κολλήσει εκεί πάλι πάει για μήνα και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Screenshot_12.png

Καλημέρα, το ίδιο και εγώ 11 μέρες  δεν υπάρχει καμία ενημέρωση έχει κολλήσει "Αποστολή αντικειμένου Ολλανδία" 

Άρχισαν τα χοντρά θέματα τον ΕΛΤΑ όπως πάντα άλλωστε. Έχω μια απορία πόσα άτομα είναι μέσα στο σορτάρισμα, πρέπει να είναι 10-15 άτομα για 10.000 δέματα, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Στο parcelapp γράφει 11-20 μέρες μέχρι να φτάσει στο τοπικό κατάστημα, έτσι όπως το κόβω πάει για 20-30 μέρες ακόμα. Κάπου Μάιο θα παραλάβω 60 μέρες δηλαδή, εδώ θα είμαστε, σίγουρο.

Επεξ/σία από lafayetter
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lafayetter είπε

Καλημέρα, το ίδιο και εγώ 11 μέρες  δεν υπάρχει καμία ενημέρωση έχει κολλήσει "Αποστολή αντικειμένου Ολλανδία" 

Άρχισαν τα χοντρά θέματα τον ΕΛΤΑ όπως πάντα άλλωστε. Έχω μια απορία πόσα άτομα είναι μέσα στο σορτάρισμα, πρέπει να είναι 10-15 άτομα για 10.000 δέματα, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Στο parcelapp γράφει 11-20 μέρες μέχρι να φτάσει στο τοπικό κατάστημα, έτσι όπως το κόβω πάει για 20-30 μέρες ακόμα. Κάπου Μάιο θα παραλάβω 60 μέρες δηλαδή, εδώ θα είμαστε, σίγουρο.

Εμένα πάει να κλείσει μήνα, δεν μπορώ να καταλάβω...

Ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα στο παρελθόν

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Peterpanta είπε

Screenshot_11.png

Screenshot_12.png

Το 5UGR000261357 γύρισε πίσω-δες τις φώτο

Το άλλο από το Hungarian Post (UA739816519HU), φαίνεται ότι ακόμα δεν ήρθε Ελλάδα

Χωρίς τίτλο.png

1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...