nikosgiann78 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Σήμερα μου εστάλη αποστολή με Cainiao standard for special goods, όπου ΔΕΝ χρησιμοποιείται το PostNL!!! Μάλλον για courier μου μυρίζει η παράδοση. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. Tracking number 4076053096 2
user27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ενα δεμα CAINIAO SUPER ECONOMY GLOBAL με tracking UA...HU αυτη τη στιγμη στα ελτα γραφει αποστολη αντικειμενου ΟΥΓΓΑΡΙΑ απο 16/3, ενω στο ali γραφει τελευταια ενημερωση arrived at local delivery center απο 24/3. Σημερα και ακομα τιποτα ειναι λογικο;
sakisgri Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, user27 είπε Ενα δεμα CAINIAO SUPER ECONOMY GLOBAL με tracking UA...HU αυτη τη στιγμη στα ελτα γραφει αποστολη αντικειμενου ΟΥΓΓΑΡΙΑ απο 16/3, ενω στο ali γραφει τελευταια ενημερωση arrived at local delivery center απο 24/3. Σημερα και ακομα τιποτα ειναι λογικο; Για Cainiao Super Economy Global και Cainiao Super Economy, ναι, τις πιο πολλές φορές έχουν καθυστέρηση αυτά. Πιο γρήγορα έρχονται τα Aliexpress saver shipping και Aliexpress selection saver. Εκτός αν πάρεις και κάτι άλλο από διαφορετικό κατάστημα, τα πληρωσεις ταυτόχρονα και γίνει ενοποίηση δεμάτων (combined) έτσι θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress Standard Shipping που ειναι και συστημένο και πιο πιθανό να έρθει με courier (Γενική ταχυδρομική/ACS) σε 16-22 μέρες πάνω κάτω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από sakisgri
user27 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Απο οτι καταλαβαινω η μεγαλη καθυστερηση οφειλεται στο απλο ταχυδρομειο. Απο Κινα Ουγγαρια, μετα να περασει τελωνειο εκει και να ερθει Ελλαδα εκανε 2 εβδομαδες. Απο εκει και περα για να ερθει σπιτι μας θελει παραπανω απο 2 εβδομαδες....ακουγεται ανεκδοτο.
dimitrisd87 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, user27 είπε Απο οτι καταλαβαινω η μεγαλη καθυστερηση οφειλεται στο απλο ταχυδρομειο. Απο Κινα Ουγγαρια, μετα να περασει τελωνειο εκει και να ερθει Ελλαδα εκανε 2 εβδομαδες. Απο εκει και περα για να ερθει σπιτι μας θελει παραπανω απο 2 εβδομαδες....ακουγεται ανεκδοτο. Και πάλι καλά να λέμε.. Αν το πιάσουμε πριν από κανένα χρόνο και πίσω πριν να μπουν οι κουριερ στο παιχνίδι με τα 5UGR και λοιπά και ερχόταν μόνο με ελτα εκτός αν πλήρωνες 200 ευρώ μεταφορικά να έρθει με κούριερ κάτω από 1μιση μήνα δεν έπαιρνες δέμα ποτέ, ερχόταν σε 7με 10 μέρες απο Κίνα στο Ελληνικό τελωνείο και έκανε 1 μήνα και.. για να περάσει και να το κόβουν βόλτες από ΚΔ σε ΜΔ και ξανά ΚΔ και μετά στο υποκατάστημα να πας να το πάρεις και εκεί να έχει 200 άτομα να φας και καμία ώρα.. Αστο.. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από dimitrisd87 1
radiotv Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Σήμερα μου εστάλη αποστολή με Cainiao standard for special goods, όπου ΔΕΝ χρησιμοποιείται το PostNL!!! Μάλλον για courier μου μυρίζει η παράδοση. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. Tracking number 4076053096 Acs είναι 3 ώρες πριν, user27 είπε Απο οτι καταλαβαινω η μεγαλη καθυστερηση οφειλεται στο απλο ταχυδρομειο. Απο Κινα Ουγγαρια, μετα να περασει τελωνειο εκει και να ερθει Ελλαδα εκανε 2 εβδομαδες. Απο εκει και περα για να ερθει σπιτι μας θελει παραπανω απο 2 εβδομαδες....ακουγεται ανεκδοτο. από την στιγμή που θα βγάλει arrived at local delivery office τότε υπολόγισε περίπου μία εβδομάδα με δέκα ημέρες για έρθει στην περιοχή σου ,στην περίπτωση σου όντως έχει αργήσει, καλό είναι να τηλεφωνήσεις στην τοπική διανομή. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από radiotv
lafayetter Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, update για 19,42€ πέρασε τελωνείο, η αγορά ήταν ***,**€ και 9,66€ πλήρωσα. Έφυγα τρέχοντας 🤫😀😅 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από lafayetter 1
sakisgri Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, lafayetter είπε Καλημέρα, update για 19,42€ πέρασε τελωνείο, η αγορά ήταν ***,**€ και 9,66€ πλήρωσα. Έφυγα τρέχοντας 🤫😀😅 Μια χαρά, ούτε στον Παπά!. Λογικά στην Ολλανδία πονηρεύτηκαν γιαυτό δεν το πέρασαν, εδώ χαμπάρι. Και το email που έστειλες μάλλον δεν το είδαν ακόμα, αλλιώς θα έβλεπαν πραγματική τιμή 😄
lafayetter Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Μια χαρά, ούτε στον Παπά!. Λογικά στην Ολλανδία πονηρεύτηκαν γιαυτό δεν το πέρασαν, εδώ χαμπάρι. Και το email που έστειλες μάλλον δεν το είδαν ακόμα, αλλιώς θα έβλεπαν πραγματική τιμή 😄 Μου είχε έρθει και email, το είδα σήμερα και λέει για 9,66€ και έχει ήδη δρομολογηθεί το δέμα. Μετά την μεγαλοβδομάδα θα παραγγείλω αλλά δυο. Μίλησα με τον πωλητή και θα μου κάνει ειδική τιμή. Πάντως το label από Κίνα ηταν καλυμμένο από το label της PostNL. Η πλάκα είναι πως έστειλα email και στο ΓΕΤΑ και στο service ΕΛΤΑ.😆 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από lafayetter 1
specre Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Συγγνώμη προκαταβολικά, αλλά θέλω να δω αν κατάλαβα καλά. Αν αγοράσω δύο προιόντα από δύο διαφορετικά καταστήματα, επιλέξω και στα δύο το Super Economy Global και τα πληρώσω ταυτόχρονα σε μια παραγγελία, θα γίνει combined και θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress Standard Shipping;
radiotv Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, specre είπε Συγγνώμη προκαταβολικά, αλλά θέλω να δω αν κατάλαβα καλά. Αν αγοράσω δύο προιόντα από δύο διαφορετικά καταστήματα, επιλέξω και στα δύο το Super Economy Global και τα πληρώσω ταυτόχρονα σε μια παραγγελία, θα γίνει combined και θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress Standard Shipping; ίσως,δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται αν περάσουν από τα ίδια κέντρα διαλογής. 1
specre Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, radiotv είπε ίσως,δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται αν περάσουν από τα ίδια κέντρα διαλογής. Ευχαριστώ. 1
dimitris_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Καλησπερα σας. Ενα δέμα με tracking απο το site του ali UA......HU βλεπω οτι από 31/3 εχει έρθει Ελλαδα και στο parcelsapp αλλα δεν καταλαβαίνω εχει κολλήσει κάπου? Γνωρίζεται μηπως με ποια εταιρεία θα το παραλάβω να το ψάξω?
sakisgri Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε Καλησπερα σας. Ενα δέμα με tracking απο το site του ali UA......HU βλεπω οτι από 31/3 εχει έρθει Ελλαδα και στο parcelsapp αλλα δεν καταλαβαίνω εχει κολλήσει κάπου? Γνωρίζεται μηπως με ποια εταιρεία θα το παραλάβω να το ψάξω? Με ΕΛΤΑ θα έρθει. Στης 31/3 τα ΕΛΤΑ σκάναραν το δέμα σου στην Αθήνα. Λογικά μετά το Πάσχα θα παραλάβεις. Αν θες δες σελίδα 294 γράφω ποια εταιρία παραδίδει ανάλογα το tracking number που έχει το δέμα σου και άλλες πληροφορίες. 1
miltgiorg Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους. Με cainao heavy parcel line και tracking CK............NL ειναι ιδιο με το Cainiao Standard For Special Goods? Γιατι εαν ειναι ιδιο κλαφτα χαραλαμπε το ποτε θα μου ερθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα