Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραγγελία 24/9 τρακινγκ Cainiao super economy τύπου U ....HU έδειχνε arrived at local delivery center από 6/10 και παραδόθηκε σήμερα 24/10 με ΕΛΤΑ δλδ σε 30 ημέρες,ρώτησα το ταχυδρόμο αν περνάει πλέον μια φορά την εβδομάδα και η απάντηση ήταν μερικές φορές και καμία.

Καλύτερα να βάζετε όσα πράγματα θέλετε όλα μαζί στο καλάθι έτσι ώστε να γίνει ενοποίηση και να έρθουν με Acs και standard shipping

Διαβάζω σε φόρουμ του εξωτερικού ότι το ελάχιστο ποσό που χρειάζεται ώστε να γίνει ενοποίηση είναι τα 5€

Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει κάποιος εδώ;

Προσωπικά πριν λίγες ημέρες μου ενοποίησε δύο παραγγελίες με συνολικό ποσό 7,20€ η μια ήταν AliExpress standard shipping και η άλλη Cainiao super economy global 

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα , 

εχει παραγγειλει κανεις απο πωλητή που λεει οτι στελνει απο Γαλλία με LaPoste ? 

Υποτιθεται 23/10 θα ειχε ημ/νια παραδοσης . ( αλλα αυτο δεν με πειραζει ) 

Το tracking number δεν εχει καμια πληροφορία εδω και 10 μερες !! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Καλημερα , 

εχει παραγγειλει κανεις απο πωλητή που λεει οτι στελνει απο Γαλλία με LaPoste ? 

Υποτιθεται 23/10 θα ειχε ημ/νια παραδοσης . ( αλλα αυτο δεν με πειραζει ) 

Το tracking number δεν εχει καμια πληροφορία εδω και 10 μερες !! 

Ηρθε σημερα τελικα , απο Ελτα Courier . Με Ελληνικό tracking number που δεν φανηκε πουθενα . 

Δημοσ.

Δώστε ένα update όσον αφορά τα τελωνεία ρε παιδιά.

Υπάρχει το παλιό όριο των 22€ για ατελές ή όχι πια;

Δημοσ.

Μερικες σελιδες πριν ειχα αναφερθει στην "δυσκολια" παραδοσης δεματος απο ACS Λαρισας (Choise αγορα). 2 δεματα μετα, choise και ενα combined πακετο, ολα μια χαρα ;)

5 λεπτά πριν, aXer είπε

Δώστε ένα update όσον αφορά τα τελωνεία ρε παιδιά.

Υπάρχει το παλιό όριο των 22€ για ατελές ή όχι πια;

Καπου στα 150 ειναι πλέον, 22 ητανε παλιοτερα.

Δημοσ.
10 minutes ago, Apaleytos80 said:

Καπου στα 150 ειναι πλέον, 22 ητανε παλιοτερα.

Όπου και να goole-αρα δεν βρήκα τέτοια αλλαγή να αναφέρεται πουθενά. Πόσο σίγουρο είναι; Είναι κάτι "επίσημο" ή είναι αυτό που "συνηθίζεται" να κάνουν πλέον τα τελωνεία, που σημαίνει αν πέσεις σε "τελώνη" που δεν του @%#@ το προηγούμενο βράδυ, θα την "φας"; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aXer είπε

Όπου και να goole-αρα δεν βρήκα τέτοια αλλαγή να αναφέρεται πουθενά. Πόσο σίγουρο είναι; Είναι κάτι "επίσημο" ή είναι αυτό που "συνηθίζεται" να κάνουν πλέον τα τελωνεία, που σημαίνει αν πέσεις σε "τελώνη" που δεν του @%#@ το προηγούμενο βράδυ, θα την "φας"; 

https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio

Και μετά δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294, έχω ασφαλής τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες. Αν εχεις κάποια απορία μετά ρώτα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aXer είπε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Ηρθε σημερα τελικα , απο Ελτα Courier . Με Ελληνικό tracking number που δεν φανηκε πουθενα . 

Το είχες κοιτάξει εδώ https://parcelsapp.com/ ? Λογικά πάνω δεξιά θα έβλεπες το next tracking number και πιο κάτω ποια εταιρεία θα σου το παραδώσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Το είχες κοιτάξει εδώ https://parcelsapp.com/ ? Λογικά πάνω δεξιά θα έβλεπες το next tracking number και πιο κάτω ποια εταιρεία θα σου το παραδώσει.

Ναι φυσικά, ουτε εκει βγαζει κατι ...

Δημοσ.
15 hours ago, evts said:

Ευχαριστώ.

Με προβληματίζει βέβαια το αμέσως από κάτω από αυτό, μήνυμα, που το ανατρέπει και λέει 

On 07/02/2023 at 10:00, achilles_g_ said:

Ότι έχω πάρει και ήρθε με cainiao (ψιλοπράγματα), το ΕΛΤΑ της περιοχής μου κράτησε για έξοδα εκτελωνισμού 2.5 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, aXer είπε

Ευχαριστώ.

Με προβληματίζει βέβαια το αμέσως από κάτω από αυτό, μήνυμα, που το ανατρέπει και λέει 

Λογικά ήταν με Cainiao super economy for special goods, τοτε σε αυτά όντως πλήρωνες 2,5€ γιαυτό και δεν το έχω στα ασφαλή. Αλλά έχει αλλάξει αυτό πλέον (με βάση αυτά που έχουν αναφέρει χρήστες το τελευταίο διάστημα) τώρα πάνε Ουγγαρία πρώτα και έρχονται με καμία επιπλέον χρέωση.

Έχω πάρει πάνω από 100 δέματα, με όλους τους τρόπους αποστολής, ποτέ δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω, κάνω ότι έχω γράψει στη σελίδα 294.

Προσωπικά επιλέγω Aliexpress saver shipping για τα πιο φτηνά αντί τα Cainiao, δίνω κάτι λίγα επιπλέον γιατι έρχεται πιο γρήγορα και ειναι πιο σίγουρο δεν θα χαθεί. Όταν επιλέγω τα Cainiao πάντα θα παραγγείλω και άλλα προϊόντα από άλλα καταστήματα για να γίνει ενοποίηση και να αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping που ειναι και συστημένο και έρχεται με την ACS σε πολύ λιγότερο χρόνο (περίπου 12-16 μέρες), αλλά ακόμα και έτσι αν ειναι μικρή η διαφορά πάντα επιλέγω Aliexpress saver σε περίπτωση που δεν γίνει ενοποίηση.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Λογικά ήταν με Cainiao super economy for special goods, τοτε σε αυτά όντως πλήρωνες 2,5€ γιαυτό και δεν το έχω στα ασφαλή. Αλλά έχει αλλάξει αυτό πλέον (με βάση αυτά που έχουν αναφέρει χρήστες το τελευταίο διάστημα) τώρα πάνε Ολλανδία πρώτα και έρχονται με καμία επιπλέον χρέωση.

Έχω πάρει πάνω από 100 δέματα, με όλους τους τρόπους αποστολής, ποτέ δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω, κάνω ότι έχω γράψει στη σελίδα 294.

Προσωπικά επιλέγω Aliexpress saver shipping για τα πιο φτηνά αντί τα Cainiao, δίνω κάτι λίγα επιπλέον γιατι έρχεται πιο γρήγορα και ειναι πιο σίγουρο δεν θα χαθεί. Όταν επιλέγω τα Cainiao πάντα θα παραγγείλω και άλλα προϊόντα από άλλα καταστήματα για να γίνει ενοποίηση και να αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping που ειναι και συστημένο και έρχεται με την ACS σε πολύ λιγότερο χρόνο (περίπου 12-16 μέρες), αλλά ακόμα και έτσι αν ειναι μικρή η διαφορά πάντα επιλέγω Aliexpress saver σε περίπτωση που δεν γίνει ενοποίηση.

Ουγγαρία πάνε οι Cainiao super economy for special goods με τρακινγκ τύπου U...HU,έχω κάνει δύο παραγγελίες τελευταία,η μία ήρθε σε 35 ημέρες,η δεύτερη έχει ξεπεράσει τις 45 και ακόμη δεν έχει έρθει,και οι δύο ήταν το ίδιο προϊόν από τον ίδιο πωλητή.

Επεξ/σία από radiotv
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiotv είπε

Ουγγαρία πάνε,με τρακινγκ τύπου U...HU,έχω κάνει δύο παραγγελίες τελευταία,η μία ήρθε σε 35 ημέρες,η δεύτερη έχει ξεπεράσει τις 45 και ακόμη δεν έχει έρθει.

Ευχαριστώ, θα το διορθώσω.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Ευχαριστώ, θα το διορθώσω.

οκ, έχω λάβει και δύο παραγγελίες με Cainiao standard for special goods τα οποία παραδόθηκαν με Acs από 4 έως 5 εβδομάδες μετά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...