Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image.png.71a6bf57024cc9ac202062fbf18f2d6a.png

Για ενα τετοιο δεμα που μου αφαιρει το ΦΠΑ λογω  >150 ευρω, γνωριζεται ποσο περιπου θα πληρωσω τελικα?

Επισης, δεδομενου οτι στελνει με AliExpress Standard Shipping που συνηθως μου ερχεται με ACS, θα επηρεαστει η χρεωση?

• Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ptaf είπε

Ενδιαφέρον! Σου ήρθε και μήνυμα στο Viber για ώρες παράδοσης κλπ από acs, όπως κάνουν κανονικά?

έχει ακουστεί να φτάνουν ακόμα και πολύυυ καιρό μετά.
Σε μελλοντικές αγορές να προτιμάς trackable μεθόδους αποστολής, αν και πάλι έχουν υπάρξει καθυστερήσεις ως περιπου 2μηνο.
Δες τί έγραψε ο @sakisgri στην σελίδα 425 για επιλογή μεθόδου αποστολής κλπ, είναι χρυσός:

Μόλις τώρα, costas_ είπε
30 λεπτά πριν, ptaf είπε

Ενδιαφέρον! Σου ήρθε και μήνυμα στο Viber για ώρες παράδοσης κλπ από acs, όπως κάνουν κανονικά?

έχει ακουστεί να φτάνουν ακόμα και πολύυυ καιρό μετά.
Σε μελλοντικές αγορές να προτιμάς trackable μεθόδους αποστολής, αν και πάλι έχουν υπάρξει καθυστερήσεις ως περιπου 2μηνο.
Δες τί έγραψε ο @sakisgri στην σελίδα 425 για επιλογή μεθόδου αποστολής κλπ, είναι χρυσός:

Επέκταση  

Όχι. Δεν ήλθε κανένα μήνυμα από την acs. Άρον άρον τα φόρτωσαν τα δέματα και τα μοίρασαν κυριακάτικα 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, panos4tw είπε

image.png.71a6bf57024cc9ac202062fbf18f2d6a.png

Για ενα τετοιο δεμα που μου αφαιρει το ΦΠΑ λογω  >150 ευρω, γνωριζεται ποσο περιπου θα πληρωσω τελικα?

Επισης, δεδομενου οτι στελνει με AliExpress Standard Shipping που συνηθως μου ερχεται με ACS, θα επηρεαστει η χρεωση?

Έχουμε δει όταν το προϊόν ξεπερναει το όριο (186€) τα δέματα με Aliexpress standard shipping έρχονται με τα ΕΛΤΑ.

Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 425 εξηγώ και για αγορές πάνω από το όριο.

Χοντρά χοντρά στην Ελλαδα θα πληρωσεις κανένα 70αρι € (με τα ΕΛΤΑ)

Αλλά δες αν υπάρχει με αποστολη από Ευρωπαικη χώρα. Εξηγώ στην σελίδα 425 πως το κάνεις.

Η δες αν κάποιο κατάστημα εχει το προϊόν σε χαμηλότερη τιμή αλλά με μεταφορικά. π.χ αν σε κάποιο κατάστημα κάνει 180€ και έχει 50€ μεταφορικά, θα ειναι Vat Included και δεν περνάει τελωνειο.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, ZACHARIS said:

Η dpd συνεργάζεται με AliExpress για όλα τα είδη που έρχονται Ελλάδα? Προβληματίστηκα όπως αναφέρατε πως σε κάποιους το global economy χάθηκε και δεν έγινε refund από AliExpress 

Καλημέρα συνεργάζεται μόνο για τα είδη με αριθμό αποστολής 10ψηφια νούμερα από 75*** (τωρινά) η 40*** (παλαιότερα)

Όλα τα υπόλοιπα είναι με ΕΛΤΑ νομίζω και κάποιες εξαιρέσεις με box now που αναφέρθηκαν σε είδη όπως μπαταρίες κλπ που έρχονται με ειδικό shipping method

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά λίγο off topic ,εν μέρη όμως συχετίζετε με τις καθυστερήσεις δεμάτων.Πηγαινετε στο playstore στο SHEN εκει στις αξιολογήσεις ,όλοι έχουν παράπονα επειδή ,πλέον το shein συνεργάζετε με speedex.Με acs οι περισσότεροι,παραλαμβάναν γρηγορότερα.Κατα δεύτερον θέλω να ρωτήσω άν ένα προιόν απο aliexpress το πάρω απο ευρωπαική αποθήκη,θα έρθει γρηγορότερα;η ένα και το ίδιο είναι ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

παιδιά λίγο off topic ,εν μέρη όμως συχετίζετε με τις καθυστερήσεις δεμάτων.Πηγαινετε στο playstore στο SHEN εκει στις αξιολογήσεις ,όλοι έχουν παράπονα επειδή ,πλέον το shein συνεργάζετε με speedex.Με acs οι περισσότεροι,παραλαμβάναν γρηγορότερα.Κατα δεύτερον θέλω να ρωτήσω άν ένα προιόν απο aliexpress το πάρω απο ευρωπαική αποθήκη,θα έρθει γρηγορότερα;η ένα και το ίδιο είναι ;

Καλησπέρα την τετάρτη 17 του μηνός παραγγείλαμε απο shein και ξεκίνησαν 2 δέματα το ενα απο ευρώπή και το αλλο απο κίνα, απο ευρώπη ήρθε εχθές με dpd και έπειτα acs  (4 εργάσιμες) το άλλο έρχετε με dpd απο κίνα να δούμε πόσο θα κάνει ελπίζω να έρθει και εκείνο με acs μετά.

5 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε

Καλησπέρα την τετάρτη 17 του μηνός παραγγείλαμε απο shein και ξεκίνησαν 2 δέματα το ενα απο ευρώπή και το αλλο απο κίνα, απο ευρώπη ήρθε εχθές με dpd και έπειτα acs  (4 εργάσιμες) το άλλο έρχετε με dpd απο κίνα να δούμε πόσο θα κάνει ελπίζω να έρθει και εκείνο με acs μετά.

α τώρα που το είδα στο parcelsapp με acs ερχεται και το 2ρο απο κινα 

Screenshot 2024-01-23 132231.jpg

Δημοσ.
Στις 8/1/2024 στις 12:12 ΠΜ, sakisgri είπε

Τα "Choice" και τα "3 items from US $1,99" στέλνονται με Aliexpress τρόποι αποστολής, και ειναι ασφαλής. Είναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής 758******* (10ψηφιο) και έρχονται με την ACS (παράδοση σε 12-16 μέρες περίπου)

λέτε για 15 ημέρες.Εδώ ομως λέέι 1 Μαρτιου για παράδειγμα.

https://www.aliexpress.com/item/1005005939401850.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.7.5e4556o956o9oj&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40000.327270.0&scm_id=1007.40000.327270.0&scm-url=1007.40000.327270.0&pvid=6ab1fcea-c61e-47a6-95cb-45b17b51e57a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40000.327270.0,pvid:6ab1fcea-c61e-47a6-95cb-45b17b51e57a,tpp_buckets:668%232846%238110%231995&pdp_npi=4%40dis!EUR!53.73!19.21!!!57.14!20.43!%4021059dbe17060091901645613e44e0!12000034941123119!rec!GR!!AB&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα κάνει μια παραγγελία απο αλι 4 δέματα την ιδια μερα τα 3 sever και το ενα standard  σήμερα έγινε ενοποίηση και έγιναν ολα stanard επειδή κάπου διάβασα οτι εχουν προβλήματα με την ενοποίηση σε εμενα πηγε καλά απο οτι φένεται ευτυχώimage.jpeg.6639413bafc306894837d38e0979f117.jpegς.

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι σε παραγγελία για μπαταρίες lipo, έστειλαν πάλι μέσω meest, αλλά όχι με κούριερ, με boxnow.

Έλαβα sms στο Viber κλασικά και προσπαθούσα να καταλάβω τι πήρα, μιας και δεν περίμενα να έρθει με box..

Ψάχνοντας αυτήν την meest έπεσα σε αυτό το θέμα, οπότε όποιος πάρει μπαταρίες να έχει στο νου του ότι πιθανόν θα έρθει με box now. Το αναγράφει και στο aliexpress φυσικά ότι έρχεται με boxnow.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Κατα δεύτερον θέλω να ρωτήσω άν ένα προιόν απο aliexpress το πάρω απο ευρωπαική αποθήκη,θα έρθει γρηγορότερα;η ένα και το ίδιο είναι ;

Αν το στείλει αμέσως μπορεί να έρθει σε 8-10 μέρες, αλλά τπτ δεν ειναι σίγουρο. Αν βγαίνει ίδια τιμή θα το έπαιρνα από Ευρώπη. Αν ειναι πιο ακριβό από Ευρώπη θα το έπαιρνα από Κίνα.

3 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ειναι, πάντα βάζουν αρκετές μέρες παραπάνω.

Αν εξαιρέσουμε τα Χριστούγεννα και τον Φλεβάρη που οι Κινέζοι γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά, το πιο πιθανό ειναι να έρθουν σε 12-16 μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2024 στις 11:20 ΠΜ, keysmith είπε

Το SAVER ECONOMY (ΕΛΤΑ) μπορεί και να το κλάψεις και δεν θα πάρεις τίποτα όπως εγώ. Σου λένε "recievedmby local delivery company" είναι πρόβλημά σου πήγαινε βρές το!! Δεν επιστρέφουν τίποτα! ουτε λεφτά ούτε προιόν ξαναστέλνουν. Εγώ την πάτησα γιατί δεν ήξερα πως μεταφράζονται οι τόσοι τρόποι αποστολής. Οπως έμαθα ότι το "buyers protection" είναι ένα σκουπίδι που ΔΕΝ το τιμούν όταν το προιόν χαθεί όπως επαθα εγώ (και ίσως και εσύ). 

Μπορεί να είσαι τυχερός να έρθει απλά λίγο να άργησε. Πολλές μέρες από 9/1 δεν πέρασαν. Κάτσε να τελειώσει ο μηνας. 

Κι εγώ έπαθα ακριβώς το ίδιο με δύο παραγγελίες μέσω Ουγγαρίας. Μετά από 2 μήνες ζήτησα refund, μου απάντησαν είναι στα ΕΛΤΑ πήγαινε να το πάρεις και έκλεισαν την υπόθεση και την παραγγελία ως εκτελεσμένη. Φυσικά στα ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα που είναι τα πακετάκια. Στο Άλι μου ζητούσαν αποδείξεις ότι δεν τα παρέλαβα. Τους γράφω δείτε το Tracking, πάρτε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ αν δεν πιστεύετε. Τίποτα αυτοί. Λένε δεν έδωσα επαρκή στοιχεία και συνεπώς θεωρείται λήξαν το ζήτημα υπέρ του πωλητή. Σε κάτι άλλες παραγγελίες μέσω ACS τα παρέλαβα με πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις. Από τα νεύρα μου διέγραψα τον λογαριασμό μου στο Aliexpress. Είχα χρόνια να αγοράσω και είχα ξεχάσει τι μ@λ@κ&*α είναι. Τώρα το ξαναθυμήθηκα.

Επεξ/σία από aristarhos
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω δύο δέματα που μέχρι το arrived at transit country πήγαιναν μαζί, δεν ήταν combined αλλά περνούσαν όλα τα στάδια το ίδιο λεπτό.

Πως κατάφερε η DPD (?) Να τα διαχωρίσει στη Βουλγαρία ενώ ήρθαν από Κίνα τελώνια κλπ μαζί και μια βδομάδα μετά το ένα να έχει σχεδόν έρθει και το άλλο ν έμεινε κολλημένο μόνο η ίδια ξέρει

Screenshot_2024-01-23-22-22-08-635_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Screenshot_2024-01-23-22-21-42-458_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Δημοσ.
17 ώρες πριν, aristarhos είπε

Κι εγώ έπαθα ακριβώς το ίδιο με δύο παραγγελίες μέσω Ουγγαρίας. Μετά από 2 μήνες ζήτησα refund, μου απάντησαν είναι στα ΕΛΤΑ πήγαινε να το πάρεις και έκλεισαν την υπόθεση και την παραγγελία ως εκτελεσμένη. Φυσικά στα ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα που είναι τα πακετάκια. Στο Άλι μου ζητούσαν αποδείξεις ότι δεν τα παρέλαβα. Τους γράφω δείτε το Tracking, πάρτε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ αν δεν πιστεύετε. Τίποτα αυτοί. Λένε δεν έδωσα επαρκή στοιχεία και συνεπώς θεωρείται λήξαν το ζήτημα υπέρ του πωλητή. Σε κάτι άλλες παραγγελίες μέσω ACS τα παρέλαβα με πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις. Από τα νεύρα μου διέγραψα τον λογαριασμό μου στο Aliexpress. Είχα χρόνια να αγοράσω και είχα ξεχάσει τι μ@λ@κ&*α είναι. Τώρα το ξαναθυμήθηκα.

Ρε παιδιά μη χαλιέστε άσκοπα. Κάντε αμφισβήτηση συναλλαγής πέσω τράπεζας (από το κινητό μέσω app). Περιγράψτε όλα αυτά και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω σχετικά γρήγορα. Μην τους τα χαρίζετε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα ελτα μπορει να κανουν και τρεις μηνες+ δεν φταίει το αλι για τα χαλια μας, εγω που εχω άπειρη υπομονή παραλαμβάνω πάντα ποτε δεν εχω χασει δεμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παίδες, λύστε μου μια απορία γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου.

Δέχεται το aliexpress paypal ? έχω βάλει στο καλάθι 2 πράγματα και δεν εμφανίζετε η paypal σαν τρόπο πληρωμής, μονο credit card.  Επίσης ξέρω οτι πάει και αν δέχεται ο πωλητής.

edit: μόλις είδα αυτό, απο Καναδά  θυμάμαι ειχα πλήρωση με pp, εκτός και αν κάνω λάθος.

Στις 18/10/2023 στις 1:24 ΜΜ, aces είπε

Το AliPay ειναι οτι εχει το PP κ λιγο καλυτερο. Κανεις dispute μέσα απο to AliExpress αν δεν στειλουν τπτ, αν στειλουν ελατωμματικο, αν δεν φτασει ποτε το προιον, αν περασει η ημ/νια παραλαβης κλπ κλπ

Το AliExpress εχει μονο πληρωμη με καρτα και προστασια με AliPay ποτε δεν υπηρχε PayPal.

Επεξ/σία από BlackRose56

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...