sakisgri Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και να τους δώσω tracking numbers αυτοί θα δουν αυτό που βλέπω και εγώ στο elta.gr Εκτός και αν έχουν δικό τους σύστημα εντός που βλέπουν αυτά που φαίνονται και στο cainiao, αυτή την απορία την έχω... Γι' αυτό δεν τους έχω καλέσει ακόμα. Ναι , αυτό που βλέπεις εσύ βλέπουν και αυτοί. Μπορεί και να βλέπουν και το "Arrived at local delivery center" Αλλά δεν έχει καμία σημασία. Το μόνο που βλέπουν/ξέρουν ειναι ότι το παρέλαβαν στην Αθήνα τπτ άλλο, αυτό το ξέρουμε και εμείς. 1
radiotv Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και να τους δώσω tracking numbers αυτοί θα δουν αυτό που βλέπω και εγώ στο elta.gr Εκτός και αν έχουν δικό τους σύστημα εντός που βλέπουν αυτά που φαίνονται και στο cainiao, αυτή την απορία την έχω... Γι' αυτό δεν τους έχω καλέσει ακόμα. τελευταία μπορεί να κάνει και ένα μήνα από την άφιξη στο αεροδρόμιο για να φτάσει στα χέρια σου, πριν από λίγες ημέρες παρέλαβα τύπου U.... HU σε 81 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. 3
Drake27 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Εκανα 2 παραγγελιες απο ali,και οι δυο με aliexpress standard,η μια στης 16/1 ειναι κολλημενο στης 3/2 Arrived in transit country/region που απο οτι φαινεται ειναι στην ουγγαρια και δεν υπαρχει καμια κινηση απο τοτε,το δευτερο δεμα εγινε αγορα στης 30/1 και το παρελαβα σημερα 13/2, μεσα σε 14 μερες. Δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευουν. Εκτος αμα χαθηκε το δεμα και ζητησω επιστροφη μετα.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, Drake27 είπε Arrived in transit country/region Εχω τουλαχιστον τρεις αγορες σε αυτην την κατάσταση απο αρχές του χρόνου. Υπομονή
sleepychris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 είναι αγορά από ali ανω των 200ευρώ, αρα ναι, είναι να περάσει τελωνείο εδώ. σταματημένο μια εβδομάδα τώρα, τους έστειλα σήμερα ενα mail. προφανώς και δεν έλαβα απάντηση.
sakisgri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, sleepychris είπε είναι αγορά από ali ανω των 200ευρώ, αρα ναι, είναι να περάσει τελωνείο εδώ. σταματημένο μια εβδομάδα τώρα, τους έστειλα σήμερα ενα mail. προφανώς και δεν έλαβα απάντηση. Απ' ότι έχω διαβάσει τελευταία κάνει καμιά 10αρια μέρες σίγουρα μεχρι να φύγει από το τελωνειο. Άμα θες γράψε τρόπο αποστολής που επέλεξες.
sleepychris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 AliExpress Standard Shipping με ημερομηνία παραγγελίας 18/1. Σαν χρόνος για να φτάσει εδώ, είναι πολύ εντάξει. Τώρα στο τελωνείο εδώ έχει σκαλώσει και καταντάει εκνευριστικό. 1
sakisgri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, sleepychris είπε AliExpress Standard Shipping με ημερομηνία παραγγελίας 18/1. Σαν χρόνος για να φτάσει εδώ, είναι πολύ εντάξει. Τώρα στο τελωνείο εδώ έχει σκαλώσει και καταντάει εκνευριστικό. Κλασική περίπτωση όταν εμπλέκονται τα ΕΛΤΑ.....
panoskir Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ έχω 2 κολλημένα σα transit country από 3/2. Κάτι έχει γίνει.
sleepychris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 27 minutes ago, sakisgri said: Κλασική περίπτωση όταν εμπλέκονται τα ΕΛΤΑ..... απο το να αναλαμβανε να τον εκτελωνισμο καμια αλλη , χιλιες φορες τα ελτα. απο οικονομικης αποψεως μιλώντας.
sakisgri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 21 λεπτά πριν, sleepychris είπε απο το να αναλαμβανε να τον εκτελωνισμο καμια αλλη , χιλιες φορες τα ελτα. απο οικονομικης αποψεως μιλώντας. Ναι σίγουρα.
SY1DAT Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2024 στις 8:31 ΜΜ, sakisgri είπε Τπτ να σαι καλά. Όταν το παραλάβουν από Βουλγαρία και φύγει θα γράψει "Depart from transit country or district" μετά από κάνα 2-3 μέρες το παραλαμβάνει η ACS. Καλά έκανες και έστειλες email για να το ψάξουν γιατι έχει κολλήσει τόσο καιρό στην ίδια φάση. Καλησπέρα και πάλι!. Στα ίδια είμαστε ακόμα! Δεν έχει αλλάξει κάτι. Να ρωτήσω κάτι? Κάπου διάβασα ότι μερικές φορές έχουν πρόβλημα οι εκτυπώσεις στα ταμπελακια με τις διευθύνσεις στα πακέτα, και έχω γράψει με μικρά γράμματα την διεύθυνση Ellhs 8 (Έλλης 8). Υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν να διαβάσουν την διεύθυνση? Αλλά και πάλι έχει και άλλα στοιχεία αποστολής όπως τκ,τηλ κλπ Συγνώμη από όλους αν γίνομαι κουραστικός απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Η παραγγελία είναι ένας φορητός πομποδέκτης (ασύρματος) που τον χρειάζομαι, γιατί είμαι αδειούχος ραδιοερασιτέχνης. Κολλημένο 21 μέρες στα arrived in transit country. Με κάρο να ερχόταν θα είχε φτάσει!. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2024 από SY1DAT
omokas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, panoskir said: Εγώ έχω 2 κολλημένα σα transit country από 3/2. Κάτι έχει γίνει. 7 hours ago, Drake27 said: Εκανα 2 παραγγελιες απο ali,και οι δυο με aliexpress standard,η μια στης 16/1 ειναι κολλημενο στης 3/2 Arrived in transit country/region που απο οτι φαινεται ειναι στην ουγγαρια και δεν υπαρχει καμια κινηση απο τοτε,το δευτερο δεμα εγινε αγορα στης 30/1 και το παρελαβα σημερα 13/2, μεσα σε 14 μερες. Δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευουν. Εκτος αμα χαθηκε το δεμα και ζητησω επιστροφη μετα. Και εγω τα ίδια απο 3/2 εχω κολλημένο δέμα στο ίδιο στάδιο arrived in transit country Λογικά θα ξεκολλήσουν κάποια στιγμή, και εμένα άλλες παραγγελίες που έγιναν μετέπειτα πέρασαν ήδη το στάδιο αυτό και εβγαλε departed και Awaiting for transit to final delivery office οπότε έρχονται κανονικά
sakisgri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, SY1DAT είπε Καλησπέρα και πάλι!. Στα ίδια είμαστε ακόμα! Δεν έχει αλλάξει κάτι. Να ρωτήσω κάτι? Κάπου διάβασα ότι μερικές φορές έχουν πρόβλημα οι εκτυπώσεις στα ταμπελακια με τις διευθύνσεις στα πακέτα, και έχω γράψει με μικρά γράμματα την διεύθυνση Ellhs 8 (Έλλης 8). Υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν να διαβάσουν την διεύθυνση? Αλλά και πάλι έχει και άλλα στοιχεία αποστολής όπως τκ,τηλ κλπ Συγνώμη από όλους αν γίνομαι κουραστικός απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Η παραγγελία είναι ένας φορητός πομποδέκτης (ασύρματος) που τον χρειάζομαι, γιατί είμαι αδειούχος ραδιοερασιτέχνης. Κολλημένο 21 μέρες στα arrived in transit country. Με κάρο να ερχόταν θα είχε φτάσει!. 25 λεπτά πριν, omokas είπε Και εγω τα ίδια απο 3/2 εχω κολλημένο δέμα στο ίδιο στάδιο arrived in transit country Λογικά θα ξεκολλήσουν κάποια στιγμή, και εμένα άλλες παραγγελίες που έγιναν μετέπειτα πέρασαν ήδη το στάδιο αυτό και εβγαλε departed και Awaiting for transit to final delivery office οπότε έρχονται κανονικά Εμένα ξεκόλλησε σε 4 μέρες. Δεν ξέρω τι κάνει η dpd και γιατι καποια κολλάνε στην Βουλγαρία ενώ άλλα που έρχονται πιο μετά περπατάνε. Στείλτε κανένα email στην dpd. Δεν γίνεσαι κουραστικός ότι απορία εχεις ρώτα. 1
SY1DAT Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 41 λεπτά πριν, sakisgri είπε Εμένα ξεκόλλησε σε 4 μέρες. Δεν ξέρω τι κάνει η dpd και γιατι καποια κολλάνε στην Βουλγαρία ενώ άλλα που έρχονται πιο μετά περπατάνε. Στείλτε κανένα email στην dpd. Δεν γίνεσαι κουραστικός ότι απορία εχεις ρώτα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!. Έχω στείλει Μάιλ,και μου είπαν ότι μόλις μου εμφανίσει τον κωδικό στην ACS τοτε σε 1-2 μέρες θα το παραλάβω. Η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι στις 22/2 οπότε υπάρχει ένα 10ημερο ακόμα περιθώριο απλά η 22 και πλέον μέρες κολλημένο σε αυτό το στάδιο δεν μου φαίνονται νορμάλ. Θα δούμε! Λίγο υπομονή ακόμα. Και είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω και μάλιστα από το εξωτερικό. Η τύχη του πρωτάρη που λένε!!!.... Καλό βράδυ σε όλους!.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα