Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ένας γνωστός μου πήρε πρόσφατα απο ali και μου είπε πως πλήρωσε με google pay. 

Ήθελα να κάνω μια παραγγελία αλλά δεν μου έβγαλε την επιλογή να πληρώσω με gpay. Παίζει κάτι τέτοιο; 

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, AlexDeLarge είπε

Καλησπέρα, ένας γνωστός μου πήρε πρόσφατα απο ali και μου είπε πως πλήρωσε με google pay. 

Ήθελα να κάνω μια παραγγελία αλλά δεν μου έβγαλε την επιλογή να πληρώσω με gpay. Παίζει κάτι τέτοιο; 

https://www.supdropshipping.com/aliexpress-payment-methods/

Δημοσ.
Στις 10/2/2025 στις 9:45 ΜΜ, sakisgri είπε

Σε αυτή την περίπτωση θα έρθει USB stick, ΑΛΛΑ δεν θα είναι καν ούτε κοντά στα 5 terra. Ο υπολογιστής θα δείχνει έχει 5 terra αλλά στην πραγματικότητα θα έχει καμιά 32gb.

Παράδειγμα https://www.youtube.com/watch?v=jJdi4jbX3y4 

Επίσης αυτά βγαίνουν και σε ssd εσωτερικά η και εξωτερικα. Δες φώτο κάτω τι μπορεί να πάρεις παραγγέλλοντας κάτι τέτοιο.

Γενικά δεν παίρνουμε ποτέ hard drives από Κίνα, 99% θα είναι είτε fake είτε ελαττωματικά που δεν περάσαν το quality check στο εργοστάσιο και θα τραβάει κολλήματα και δεν θα αποθηκεύει σωστά.

Η Κίνα βγάζει πολλά εξαιρετικά προϊόντα, πολλές φορές και καλύτερα από μεγάλες μάρκες. Αλλά δυστυχώς κυκλοφορούν πάρα πολλά μάπα και έτσι τα καλά θάβονται ανάμεσα στα μάπα. Έχω πάρει πολλά τέτοια προϊόντα (καλά) αλλά θέλει παρααααα πολύ ψάξιμο.

fake ssd.jpg

Εδώ και ένα χρόνο έχω στο laptop έναν SSD δίσκο της Goldenfir και δουλεύει άψογα, πριν από ένα μήνα αγόρασα και έναν Walram για εξωτερική χρήση με καλώδιο Usb to Sata .Υπάρχουν πολλά αξιόλογα κινέζικα προϊόντα, θέλει λίγο ψάξιμο.Αν διαβάσετε τα σχόλια στο AliExpress για τα συγκεκριμένα θα δείτε καλές κριτικές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, radiotv είπε

Εδώ και ένα χρόνο έχω στο laptop έναν SSD δίσκο της Goldenfir και δουλεύει άψογα, πριν από ένα μήνα αγόρασα και έναν Walram για εξωτερική χρήση με καλώδιο Usb to Sata .Υπάρχουν πολλά αξιόλογα κινέζικα προϊόντα, θέλει λίγο ψάξιμο.Αν διαβάσετε τα σχόλια στο AliExpress για τα συγκεκριμένα θα δείτε καλές κριτικές.

Και εγώ έχω ssd flashdrives και έναν NVMe pci4 της Movespeed και είναι απλά κορυφή. Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστα είναι long term, αλλά πιάνουν όλα τα advertised speed test και τα είχα πάρει περίπου 40% φθηνότερα από τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά branded εταιρειών. Χρειαζόμουν όσο πιο υψηλές ταχύτητες σε όσο πιο χαμηλή τιμή και το πήρα.

Συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχουν διαμαντάκια, φυσικά πάντα υπάρχει η περίπτωση να βγει κάτι άνθρακας οπότε πρέπει η τιμή να επιτρέψει και το ρίσκο (Φυσικά δεν μιλάμε για τις αγγελίες με -90% τιμές branded προιόντων, το γράφω γιατί κάποιοι ακόμα ίσως σκέφτονται να αγοράσουν :P ).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.

Περιμενω τρια  φτηνοδεματακια απο Κινα με Cainiao που στο τρακινγκ λεει οτι τελειωσαν 

με το τελωνειο στην Ελλαδα. Αυτο εγινε μεσα σε μια εβδομαδα απο την μερα της παραγγελιας.

Τωρα σε ποσες μερες να περιμενω την παραδοση?

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ringboy είπε

Περιμενω τρια  φτηνοδεματακια απο Κινα με Cainiao που στο τρακινγκ λεει οτι τελειωσαν 

με το τελωνειο στην Ελλαδα

Καλησπέρα.  Δεν περνάνε τελωνείο στην Ελλάδα, πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία. Λογικά θα το είδες στο Aliexpress αυτό, είναι λανθασμένη ενημέρωση, μάλλον έμεινε έτσι από πιο παλιά.

4 ώρες πριν, ringboy είπε

Αυτο εγινε μεσα σε μια εβδομαδα απο την μερα της παραγγελιας.

Τωρα σε ποσες μερες να περιμενω την παραδοση?

Θα έλεγα σε + -  καμιά 20αρια μέρες. Αλλά τπτ δεν είναι σίγουρο διότι αυτά τα δέματα που είναι απλή αποστολή (semitrackable) τα διαχειρίζεται και τα παραδίδει τα ΕΛΤΑ, που όπως ξέρουμε είναι ότι να ναι. Εδώ γράφω κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω για αυτά τα δέματα.  https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#findComment-60122907

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα.  Δεν περνάνε τελωνείο στην Ελλάδα, πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία. Λογικά θα το είδες στο Aliexpress αυτό, είναι λανθασμένη ενημέρωση, μάλλον έμεινε έτσι από πιο παλιά.

Θα έλεγα σε + -  καμιά 20αρια μέρες. Αλλά τπτ δεν είναι σίγουρο διότι αυτά τα δέματα που είναι απλή αποστολή (semitrackable) τα διαχειρίζεται και τα παραδίδει τα ΕΛΤΑ, που όπως ξέρουμε είναι ότι να ναι. Εδώ γράφω κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω για αυτά τα δέματα.  https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#findComment-60122907

Ευχαριστω για τον οδηγο. Βασει αυτου παραγγελνω.
Τωρα μολις ειδα οτι στο τρακινγκ του αλι  γραφει  πλεον  "Package arrived at transit country/region"
Αυτο σημαινει  οτι ειναι στην Ουγγαρια ή στην Ελλαδα?

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ringboy είπε

Ευχαριστω για τον οδηγο. Βασει αυτου παραγγελνω.
Τωρα μολις ειδα οτι στο τρακινγκ του αλι  γραφει  πλεον  "Package arrived at transit country/region"
Αυτο σημαινει  οτι ειναι στην Ουγγαρια ή στην Ελλαδα?

Ναι σαι καλά. Εννοεί την Ουγγαρία. Transit country είναι μια ενδιάμεση χώρα που περνάει ένα δέμα πριν φτάσει στην χώρα προορισμού. Καλά είναι να κοιτάς το tracking εδώ https://parcelsapp.com/ Στο Aliexpress είναι λίγο λειψό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παραγγελνω απο ali δεμα συνολικης αξιας 3.60 κατι βερνικια για επισκευη χρώματος αυτοκινητου κ μου ερχεται sms οτι το δεμα ειναι στο τοπικο ταχυδρομείο κ πρεπει να πληρωσω φορους κ τελη 2.50.Υπαρχει εξτρα χρεωση πλεον κ εδω για τα φτηνοδεματα;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, artinosss είπε

Παραγγελνω απο ali δεμα συνολικης αξιας 3.60 κατι βερνικια για επισκευη χρώματος αυτοκινητου κ μου ερχεται sms οτι το δεμα ειναι στο τοπικο ταχυδρομείο κ πρεπει να πληρωσω φορους κ τελη 2.50.Υπαρχει εξτρα χρεωση πλεον κ εδω για τα φτηνοδεματα;;;

Όχι απ' ότι ξέρουμε. Ποιος ήταν ο τρόπος αποστολής? Τα βερνίκια είναι ειδικά υλικά και λογικά με βάση την τιμή θα ερχόταν με "Cainio super economy for special good", που είναι safe από τελωνείο. 

Μήπως είχε ως τρόπο αποστολής "Seller's Shipping Method" ?

Aν θες γράψε τουλάχιστον τα πρώτα 3 και τελευταία 3 ψηφία από το tracking number.

Επίσης τα 2,50€ δεν είναι φόρος αυτό το έχεις πληρώσει ήδη στο Aliexpress, είναι Τέλη Εκτελωνισμού.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν θα χρειαστώ την βοήθεια σας λιγάκι.Εχω σταθερό pc με windows 10 το οποίο δεν έχει wifi. Το ρούτερ που έχω είναι με διπλή μπάντα 2,4 και 5ghz  Έχετε κάτι να με προτείνετε από AliExpress , από ανταπτορες μέχρι κάρτα δικτιου ,γιατί βλέπω διάφορα με εξευτελιστική τιμή και δεν έχω εμπιστοσύνη κατά πόσο θα δουλέψει .

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Παραγγέλνω από Ali περίπου τα τελευταία 10 χρόνια . Μια ερώτηση , για κάποια προϊόντα που με κέντρισαν το ενδιαφέρον , αν και κατά 99,99 % είναι scam. Ωστόσο απορώ πως η Ali τα αφήνει στη σελίδα της. Τι εννοώ; Έχουν υποπέσει στην αντιληψή μου καρέκλες γραφείου  σε εξευτελιστικές τιμές. Δλδ κόστος από 16 έως 25 💶 και 40 με 45 ευρώ έξοδα αποστολής. Έψαξα αρκετά , μη τυχόν και αντί για καρέκλα είναι πχ κάλυμμα , κανένα μαξιλαράκι κλπ αλλά όχι, διαφημίζουν τη καρέκλα. Έχει κανείς μπει στο πειρασμό ή το έχει ψάξει καλύτερα  να δει τί παίζει; Και αν είναι scam , η Ali πως και τα αφήνει ακόμα, αφού στο τέλος θα αναγκαστεί να αποζημιώσει τους αγοραστές . Πχ να ένα λινκ από μία από αυτές 

https://a.aliexpress.com/_EQ3wl88

Επεξ/σία από charlymp
Δημοσ.

Φιλε δεν αξιζει τον κοπο να σχοληθεις .
Οι scaμερς ανεβαζουν συνεχεια , κανουν νεα καταστηματα και απο τις εμπειριες που μαζευουν προσπαθουν να εξελιξουν την απατη .

Επισης οσο παραξενο και να σου φενεται καποιοι δεν κανουν dispute και κερδιζουν οι απατεωνες .

Βασικα κριτηρια για μενα ειναι η παλαιοτητα του Shop , οι αξιολογησεις του , οι αξιολογησεις του προιοντος και τελικα το choise .

1 ώρα πριν, charlymp είπε

Πχ να ένα λινκ από μία από αυτές 

https://a.aliexpress.com/_EQ3wl88

image.png.4e71f6f2f4ee9ef9f8dcffcb71e6f4ac.png

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Οι scaμερς ανεβαζουν συνεχεια , κανουν νεα καταστηματα και απο τις εμπειριες που μαζευουν προσπαθουν να εξελιξουν την απατη .

υπάρχει περίπτωση αυτοί που λές να ειναι με choice ή οχι;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, iliata2410 είπε

υπάρχει περίπτωση αυτοί που λές να ειναι με choice ή οχι;

Να σου πω δεν εχω δει ποτε σε choise τετοιους .
Ενα σημαδι ειναι τα υψηλα μεταφορικα που ειναι πιο πολλα απο την τιμη που βαζουν το προιον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...