AggelosKs Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Σε ευχαριστώ πολύ sakisgri κατατοπιστικότατος να σαι καλα 1
giorgosvet Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δέμα από aliexpress αγνοείται από τις 5/1/25 από ΕΛΤΑ.Θα έρθει..φέτος ή να το διαγράψω? Επεξ/σία 18 Μαρτίου από giorgosvet
Mr_Terror Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Κάνεις υπομονή και άλλο.Σε μένα δικά μου πακέτα με ελτα έκαναν 3μιση μήνες να παραλάβω.
sakisgri Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Λίγο off topic, αλλά μιας και έχω δει αρκετοί ασχολούνται με ηλεκτρονικές επισκευές θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια αγορά που έκανα. Εδώ και λίγες μέρες έψαχνα για να πάρω ένα πιο δυνατό σταθμό θερμού αέρα από αυτό που ήδη έχω. Κατέληξα στο Atten ST-862D. Το βρήκα με αποστολή από Πολωνία και free shipping σε αυτό το κατάστημα https://www.aliexpress.us/item/1005008252434829.html στα 156,53€ και με το κουπόνι -20€ πάει στα 136.53€. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή αν ενδιαφέρεται κανείς, και γιαυτό και το γράφω. Έστειλα βέβαια μήνυμα στον πωλητή (πριν καμια ώρα) να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμο για αποστολή από Πολωνία αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Αλλά αφού βλέπω είναι ο μόνος τρόπος αποστολής και το κατάστημα έχει σχεδόν τέλειο rating και 98,3% positive Customer reviews είπα να προχωρήσω στην αγορά. 1
gsxr1100 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Kαλησπερα το traking number απο aliexpress LP0071 με τι ερχονται?Αcs?ελτα?
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε Kαλησπερα το traking number απο aliexpress LP0071 με τι ερχονται?Αcs?ελτα? Καλησπέρα, το LP********** είναι εσωτερικό tracking number για την Κίνα. Θα πάρει άλλο tracking number πριν φύγει από Κίνα το δέμα σου. Αν θα είναι 10ψηφιο της μορφής 76******** θα έρθει με την ACS, αν θα είναι U********HU / L*********HU θα έρθει με τα ΕΛΤΑ.
gsxr1100 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, το LP********** είναι εσωτερικό tracking number για την Κίνα. Θα πάρει άλλο tracking number πριν φύγει από Κίνα το δέμα σου. Αν θα είναι 10ψηφιο της μορφής 76******** θα έρθει με την ACS, αν θα είναι U********HU / L*********HU θα έρθει με τα ΕΛΤΑ. Έχει σχέση αν εναι δωρεάν τα μεταφορικά με το τι tracking number θα πάρει όταν φύγει από κινα;Κάτι αλλα πράματα 3 ΤΜΧ που πήρα από την αρχή είχανε AliExpress selection standard 76 κ.τ.λ νούμερα και παρέλαβα acs αλλά πλήρωσα μεταφορικά και ήρθανε με choice με τον ίδιο tracking number. Τώρα έχω άλλα τρία αλλά δεν πήρανε choice και έχουν όλα lp κωδικό σκέτο βέβαια λες θα αλλάξει μετά αλλά δεν ξέρω αυτά ήταν με δωρεάν μεταφορικα με AliExpress selection standard..Θα αλλαξει η θα φάμε τον ελτα;η acs;..Με τον ελτα έχω άσχημη εμπειρία απο ebay..ΕΛΤΑ ίσον τον ήπιαμε. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από gsxr1100
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε Έχει σχέση αν εναι δωρεάν τα μεταφορικά με το τι tracking number θα πάρει όταν φύγει από κινα;Κάτι αλλα πράματα 3 ΤΜΧ που πήρα από την αρχή είχανε AliExpress selection standard 76 κ.τ.λ νούμερα και παρέλαβα acs αλλά πλήρωσα μεταφορικά και ήρθανε με choice με τον ίδιο tracking number. Τώρα έχω άλλα τρία αλλά δεν πήρανε choice και έχουν όλα lp κωδικό σκέτο βέβαια λες θα αλλάξει μετά αλλά δεν ξέρω αυτά ήταν με δωρεάν μεταφορικα με AliExpress selection standard..Θα αλλαξει η θα φάμε τον ελτα;η acs;..Με τον ελτα έχω άσχημη εμπειρία απο ebay..ΕΛΤΑ ίσον τον ήπιαμε. Όχι δεν έχει σχέση. Αν δεν είναι Choice, παίζει ρόλο ο τρόπος αποστολής, που πάει και ανάλογα με την τιμή του προϊόντος. δλδ προϊόντα κάτω από τα 8,5€ συνήθως έχουν semitrackable τρόπο αποστολής, αυτά έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Αλλά αν είχες τέτοια προϊόντα και τα παράγγειλες μαζί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει ενοποίηση δεμάτων (Combined delivery) και να αναβαθμιστεί η αποστολή σε trackable δλδ "Aliexpress standard shipping" και έτσι θα έρθει με την ACS. 1
gsxr1100 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Shipping update Processing problem at departure country/region sorting center. Mar 21, 10:45 (GMT+2) We’re optimizing our logistics to deliver your order sooner. Thank you for your patience. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΜ APO ALIEXPRESS?
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε Shipping update Processing problem at departure country/region sorting center. Mar 21, 10:45 (GMT+2) We’re optimizing our logistics to deliver your order sooner. Thank you for your patience. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΜ APO ALIEXPRESS? Κάποιο θέμα υπήρχε με το δέμα/προϊόν, θα το τακτοποιήσουν. Είναι κάτι ηλεκτρονικό που έχει ενσωματωμένη μπαταρία? Η αλοιφή, σκόνη, υγρά?
gsxr1100 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, sakisgri είπε Κάποιο θέμα υπήρχε με το δέμα/προϊόν, θα το τακτοποιήσουν. Είναι κάτι ηλεκτρονικό που έχει ενσωματωμένη μπαταρία? Η αλοιφή, σκόνη, υγρά? Κοντερ ηλεκτρονικο για μοτοσυκλετα μαλλον εχει καμια μπαταρια για το ρολοι η καμια μνημη..Λυνεται το θεμα η παει πισω στον πωλητη?
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε Κοντερ ηλεκτρονικο για μοτοσυκλετα μαλλον εχει καμια μπαταρια για το ρολοι η καμια μνημη..Λυνεται το θεμα η παει πισω στον πωλητη? Μπορεί να πάει πίσω στον πωλητή, μπορεί και όχι, όπως και να έχει θα το λύσει το θέμα. Περίπου 3-4 φορές που έγινε σε δικά μου δέματα, έτσι έγινε. Την πρώτη φορά ήταν 2 tv box, ρώτησα τον πωλητή και μου είπε let me check και αφού επέστρεψε το δέμα σε αυτόν, μου έδωσε άλλο tracking number. Τις άλλες φορές δεν ρώτησα τπτ και περπάτησε κανονικά το δέμα με το ίδιο tracking number. 1
gsxr1100 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Μπορεί να πάει πίσω στον πωλητή, μπορεί και όχι, όπως και να έχει θα το λύσει το θέμα. Περίπου 3-4 φορές που έγινε σε δικά μου δέματα, έτσι έγινε. Την πρώτη φορά ήταν 2 tv box, ρώτησα τον πωλητή και μου είπε let me check και αφού επέστρεψε το δέμα σε αυτόν, μου έδωσε άλλο tracking number. Τις άλλες φορές δεν ρώτησα τπτ και περπάτησε κανονικά το δέμα με το ίδιο tracking number. Να σαι καλα σακη μας βοηθας..Ειδα μολις ξεκολλησε μετα απο 10 ωρες μαλλον λυθηκε το προβλημα.. Τωρα λεει αυτο Shipping update Package left sorting center of origin. Mar 21, 21:44 (GMT+2) 1
radiotv Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 2:21 ΜΜ, sakisgri είπε Λίγο off topic, αλλά μιας και έχω δει αρκετοί ασχολούνται με ηλεκτρονικές επισκευές θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια αγορά που έκανα. Εδώ και λίγες μέρες έψαχνα για να πάρω ένα πιο δυνατό σταθμό θερμού αέρα από αυτό που ήδη έχω. Κατέληξα στο Atten ST-862D. Το βρήκα με αποστολή από Πολωνία και free shipping σε αυτό το κατάστημα https://www.aliexpress.us/item/1005008252434829.html στα 156,53€ και με το κουπόνι -20€ πάει στα 136.53€. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή αν ενδιαφέρεται κανείς, και γιαυτό και το γράφω. Έστειλα βέβαια μήνυμα στον πωλητή (πριν καμια ώρα) να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμο για αποστολή από Πολωνία αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Αλλά αφού βλέπω είναι ο μόνος τρόπος αποστολής και το κατάστημα έχει σχεδόν τέλειο rating και 98,3% positive Customer reviews είπα να προχωρήσω στην αγορά. Έχω ένα σαν αυτό και είμαι ευχαριστημένος ,το είχα αγοράσει από Banggood στα 30€ https://a.aliexpress.com/_EJhutbw
sakisgri Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, radiotv είπε Έχω ένα σαν αυτό και είμαι ευχαριστημένος ,το είχα αγοράσει από Banggood στα 30€ https://a.aliexpress.com/_EJhutbw Έχω το Yihua 858D το είχα πάρει εδώ από Ελλάδα πριν πολλά χρόνια περίπου στα 40€. Καλό είναι για ότι έκανα μέχρι τώρα, δλδ αλλαγή usb ports, hdmi ports κανένα mosfet άντε και μέχρι SIO chip. Αλλά τώρα θέλω να πειραματιστώ με αλλαγή τσιπάκια ram και πιο μεγάλα τσιπάκια δλδ reballing. Το Yihua θα δυσκολευτεί με τέτοιες δουλείες, και αν τα καταφέρει χωρίς να γίνει ζημιά. Έχω πάρει και preheater και τώρα περιμένω να έρθει ο σταθμός θερμού αέρα, τώρα είναι στην Dhl στην Γερμανία, από βδομάδα πιστεύω θα παραλάβω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα