Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω να παραλαβω διαφορα πακετακια απο aliexpress και σχεδον παντα μου τα βαζουν σε acs box, αν εγω απουσιαζω απο αθηνα και δεν ειμαι ωστε να τα παραλαβω στις 2 ημερες που τα αφηνουν μεσα, μετα τα επιστρεφουν στον αποστολεα η τα πηγαινουν στο καταστημα?

Μπορω να κανω κατι ωστε αν δεν ειμαι εκει ειτε να τα αφησουν αλλες δυο μερες η να τα κρατησουν στο καταστημα αν παρελθει ο χρονος των δυο ημερων στο acs box?

Ευχαριστω

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Mr_Terror said:

Θα μιλήσεις με τα κεντρικά να ζητήσεις να τα πάνε σε κατάστημα και να τα κρατήσουν.Λογικα γίνεται.

Καλύτερα να πας στο κατάστημα της περιοχής από κοντά, όταν όλα έχουν φτάσει Θεσσαλονίκη όπου φαίνονται στο σύστημα τους. Διότι θα ζητήσουν PIN για την αλλαγή σε παραλαβή από κατάστημα. Από την σελίδα τους με τη βοηθό ACistant είναι αναξιόπιστο διότι τις μισές φορές το βάζουν στις θυρίδες έξω ακριβώς απτό κατάστημα παρόλο που δεν επιλέγω θυρίδα αλλά παραλαβή από κατάστημα.

Αλλιως άσε το όπως έχει και πες σε κάποιον που εμπιστεύεσαι να του στείλεις το PIN και να παραλάβει για εσένα από τη θυρίδα

Επεξ/σία από omokas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/4/2025 στις 4:44 ΜΜ, radiotv είπε

Acs ήταν όλα Choice 

Και εμένα Acs 

Έκανε update και τώρα κόλλησε στο Import customs clearance complete τώρα δεν ξέρω πόσες μέρες θα κάνει εκεί 

Επεξ/σία από Viviandg
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Viviandg είπε

Και εμένα Acs 

Έκανε update και τώρα κόλλησε στο Import customs clearance complete τώρα δεν ξέρω πόσες μέρες θα κάνει εκεί 

Μαζί έρχονται με το δικό μου. Μπήκε Ευρώπη, δεν έχει κολλήσει. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι Ελλάδα, βαριά την μεθεπόμενη. Από εδώ και πέρα μην έχεις στο μυαλό σου ότι είναι "special goods" άρα τον ήπιαμε στην αναμονή, είναι σαν τα υπόλοιπα δέματα. Ιστορικά σε εμένα παραγγελίες οι οποίες φτάνουν ΕΕ, σε 4-5 εργάσιμες μαξ έχουν παραδοθεί σπίτι (επαρχία).

4 παραγγελίες που κοίταξα, τυχαία κιόλας έχουν φτάσει Πέμπτη/Παρασκευή να κάνουν clear customs εντός ΕΕ (όπως αυτή που περιμένουμε), Σάββατο "φεύγουν" για Ελλάδα και Τρίτη/Τετάρτη είναι Θεσσαλονική, +1-2 μέρες να παραδοθούν Καλαμάτα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 10:55 ΠΜ, Viviandg είπε

Και εμένα Acs 

Υπολόγισε περίπου 7 έως 10 ημέρες για να φτάσει στην περιοχή σου

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε

Aliexpress Selection Standard For Special Goods καλησπερα αυτο τι ειναι σαν  to cainiao??

Παρηγγειλα ενα κολλητηρι με Usb..

Αργει πολυ απλα αυτο. Μια παστα που παραγγειλα μου εκανε 1 μηνα να ερθει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gsxr1100 είπε

Aliexpress Selection Standard For Special Goods καλησπερα αυτο τι ειναι σαν  to cainiao??

Παρηγγειλα ενα κολλητηρι με Usb..

Ναι είναι το ίδιο με το "Cainiao Standard For Special Goods". 

Αν το κολλητήρι έχει ενσωματωμένη μπαταρία λιθιου, τότε να έρθει με standard for special goods είναι μονόδρομος.

Αν δεν έχει μπαταρία και δουλεύει μόνο με Usb τότε σίγουρα θα το βρεις σε άλλο κατάστημα είτε με Choice, αλλά να μη γράφει με Aliexpress Standard For Special Goods και να γράφει Aliexpress Selection Standard , είτε από global seller με Aliexpress standard shipping.

Φαντάζομαι το είδες, πλέον στα Choice αν πατήσουμε στο "Free Shipping" βλέπουμε τον τρόπο αποστολής.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 9:06 ΜΜ, selianx είπε

Μαζί έρχονται με το δικό μου. Μπήκε Ευρώπη, δεν έχει κολλήσει. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι Ελλάδα, βαριά την μεθεπόμενη. Από εδώ και πέρα μην έχεις στο μυαλό σου ότι είναι "special goods" άρα τον ήπιαμε στην αναμονή, είναι σαν τα υπόλοιπα δέματα. Ιστορικά σε εμένα παραγγελίες οι οποίες φτάνουν ΕΕ, σε 4-5 εργάσιμες μαξ έχουν παραδοθεί σπίτι (επαρχία).

4 παραγγελίες που κοίταξα, τυχαία κιόλας έχουν φτάσει Πέμπτη/Παρασκευή να κάνουν clear customs εντός ΕΕ (όπως αυτή που περιμένουμε), Σάββατο "φεύγουν" για Ελλάδα και Τρίτη/Τετάρτη είναι Θεσσαλονική, +1-2 μέρες να παραδοθούν Καλαμάτα.

Like clockwork. Σήμερα Θεσσαλονίκη. Γενικά οι αποστολές από Κίνα είναι πλέον πολύ γρήγορες, πλην του special goods που καθυστερεί σημαντικά να φύγει από Κίνα. Το special goods πακέτο μόλις φύγει από Κίνα, ακολουθεί τα κλασσικά βήματα μέχρι το σπίτι (τουλάχιστον αυτά που καταλήγουν σε acs). 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakisgri είπε

Ναι είναι το ίδιο με το "Cainiao Standard For Special Goods". 

Αν το κολλητήρι έχει ενσωματωμένη μπαταρία λιθιου, τότε να έρθει με standard for special goods είναι μονόδρομος.

Αν δεν έχει μπαταρία και δουλεύει μόνο με Usb τότε σίγουρα θα το βρεις σε άλλο κατάστημα είτε με Choice, αλλά να μη γράφει με Aliexpress Standard For Special Goods και να γράφει Aliexpress Selection Standard , είτε από global seller με Aliexpress standard shipping.

Φαντάζομαι το είδες, πλέον στα Choice αν πατήσουμε στο "Free Shipping" βλέπουμε τον τρόπο αποστολής.

Tα εχω καταλαβει πλεον εγω πιο πολυ ρωτησα να ειναι ιδιο με το caιniao..Και τον καιρο ξερω ποσο θελει τα διαβασα απο το ποστ σου..Αυτο που λες παντως με τον τροπο αποστολης δεν το λενε ολοι το ψαχνω συνεχεια οταν βαζω παραγγελια..

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gsxr1100 είπε

Tα εχω καταλαβει πλεον εγω πιο πολυ ρωτησα να ειναι ιδιο με το caιniao..Και τον καιρο ξερω ποσο θελει τα διαβασα απο το ποστ σου..Αυτο που λες παντως με τον τροπο αποστολης δεν το λενε ολοι το ψαχνω συνεχεια οταν βαζω παραγγελια..

Το ίδιο είναι με τη διαφορά τα διαχειρίζεται το Aliexpress ενώ τα άλλα η Cainiao, αυτό για εμάς είναι καλύτερο.

Πριν λίγο καιρό στα Choice δεν έμπαιναν τα προϊόν που είναι ειδικά υλικά (special goods) και έτσι ο τρόπος αποστολής ήταν πάντα με "Aliexpress Selection Standard" Τώρα πλέον μπαίνουν και τα ειδικά υλικά, και γιαυτό δημιουργήθηκε το "Aliexpress Standard For Special Goods"

Αν δεν το γράφει όταν πατήσεις στο "Free Shipping" ο τρόπος που μπορείς να το καταλάβεις πολύ εύκολα είναι από τον χρόνο παράδοσης.

Αν είναι σε 11 με 16 μέρες τότε ο τρόπος αποστολής είναι με "Aliexpress Selection Standard"

Αν είναι σε 1 μήνα τότε ο τρόπος αποστολής είναι με "Aliexpress Standard For Special Goods"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, sakisgri είπε

Το ίδιο είναι με τη διαφορά τα διαχειρίζεται το Aliexpress ενώ τα άλλα η Cainiao, αυτό για εμάς είναι καλύτερο.

Πριν λίγο καιρό στα Choice δεν έμπαιναν τα προϊόν που είναι ειδικά υλικά (special goods) και έτσι ο τρόπος αποστολής ήταν πάντα με "Aliexpress Selection Standard" Τώρα πλέον μπαίνουν και τα ειδικά υλικά, και γιαυτό δημιουργήθηκε το "Aliexpress Standard For Special Goods"

Αν δεν το γράφει όταν πατήσεις στο "Free Shipping" ο τρόπος που μπορείς να το καταλάβεις πολύ εύκολα είναι από τον χρόνο παράδοσης.

Αν είναι σε 11 με 16 μέρες τότε ο τρόπος αποστολής είναι με "Aliexpress Selection Standard"

Αν είναι σε 1 μήνα τότε ο τρόπος αποστολής είναι με "Aliexpress Standard For Special Goods"

Αυτό που πήρα εγώ στο Free shipping έχει (και είχε όταν παρήγγειλα) επιλεγμένο το AliExpress standard shipping, με εκτιμώμενη παράδοση λίγες ημέρες από σήμερα όπως αναφέρεις.  Παραγγελία 7 Μαρτίου, , θυμάμαι έλεγε expected delivery εντός Μαρτίου αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία (σίγουρα όμως κάτω από μήνα). Όταν κοίταξα πρώτη φορά το tracking αφού έγινε η παραγγελία ήταν special goods, άρα 99.9% στάλθηκε με special goods χωρίς επιλογή, και "κατόπιν εορτής".

EDIT: Ίσως παίζει ρόλο το ότι είναι shipped by global seller, οπότε μάλλον ο πωλητής έκρινε ότι πρέπει να φύγει με special goods.

Επεξ/σία από selianx
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, selianx είπε

Αυτό που πήρα εγώ στο Free shipping έχει (και είχε όταν παρήγγειλα) επιλεγμένο το AliExpress standard shipping, με εκτιμώμενη παράδοση λίγες ημέρες από σήμερα όπως αναφέρεις.  Παραγγελία 7 Μαρτίου, , θυμάμαι έλεγε expected delivery εντός Μαρτίου αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία (σίγουρα όμως κάτω από μήνα). Όταν κοίταξα πρώτη φορά το tracking αφού έγινε η παραγγελία ήταν special goods, άρα 99.9% στάλθηκε με special goods χωρίς επιλογή, και "κατόπιν εορτής".

EDIT: Ίσως παίζει ρόλο το ότι είναι shipped by global seller, οπότε μάλλον ο πωλητής έκρινε ότι πρέπει να φύγει με special goods.

Αυτό που αναφέρω εγώ είναι για τα Choice.

Στην περίπτωση σου που ήταν με global seller, δυο ενδεχόμενα υπάρχουν:

1) Το προϊόν είναι όντος κατηγορία ειδικά υλικά δλδ. σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. και ο πωλητής το έχει κατά λάθος με Aliexpress Standard Shipping ως προεπιλογή και το αλλάζει μετά. Που αν κοιτάξεις το ίδιο προϊόν σε άλλα καταστήματα, μπορείς να δεις με ποιον τρόπο αποστολής το έχουν αυτοί.

2) Δεν είναι κατηγορία ειδικά υλικά αλλά το έστειλε ο πωλητής με Cainiao Standard For Special Goods για να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος. Πολύ σπάνια αλλά το έχουμε δει να συμβαίνει στο παρελθόν.

• Like 1
Δημοσ.

Από 7 Απριλίου δείχνει item ready for shipment και έχει κολλήσει από τότε Ολλανδία. Με ΕΛΤΑ θα έρθει. Πόσες μέρες θα κάνει να έρθει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...