DelsinGR Δημοσ. χθες στις 12:50 μμ Δημοσ. χθες στις 12:50 μμ 12 minutes ago, filippos79 said: Εμενα μου εχει μονο: Shipment data received THESSALONIKI από τις 19/05 Μπορεις να μοιραστεις τι δειχνει το δικο σου και σε cainiao και σε dpd? Τα λένε περιέργα βασικά.
filippos79 Δημοσ. χθες στις 02:37 μμ Δημοσ. χθες στις 02:37 μμ Ισως αυτο να παιζει καποιο ρολο; Απο οτι καταλαβαινω ολονων μας τα πακετα ειναι κολλημενα Βουλγαρια.. https://balkaninsight.com/2025/05/20/bulgarian-govts-sudden-cash-offer-halts-transport-strike-in-capital/
sakisgri Δημοσ. χθες στις 04:09 μμ Δημοσ. χθες στις 04:09 μμ 3 ώρες πριν, filippos79 είπε Εμενα μου εχει μονο: Shipment data received THESSALONIKI από τις 19/05 Μπορεις να μοιραστεις τι δειχνει το δικο σου και σε cainiao και σε dpd? Είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με τον φίλο εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60746026 Κάνω copy- paste τι του απάντησα και εδώ. (Αν δεν κάνω λάθος, παρέλαβε σήμερα, δλδ 2 μέρες μετά) Η ACS έχει λάβει τα δεδομένα αποστολής (όχι το δέμα) δλδ η Speedy λέει στην ACS θα σας στείλω το τάδε δέμα, να το περιμένετε. Δεν σημαίνει ότι φαίνεται στο σύστημα της ACS, εκεί θα φανεί όταν το παραλάβει και το σκανάρει. Αλλά παράλληλα δείχνει πως η Speedy έχει σκανάρει το δέμα, και λογικά από μέρα σε μέρα θα φανεί στην ACS. 1
filippos79 Δημοσ. χθες στις 04:35 μμ Δημοσ. χθες στις 04:35 μμ (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, sakisgri είπε Είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με τον φίλο εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60746026 Κάνω copy- paste τι του απάντησα και εδώ. (Αν δεν κάνω λάθος, παρέλαβε σήμερα, δλδ 2 μέρες μετά) Η ACS έχει λάβει τα δεδομένα αποστολής (όχι το δέμα) δλδ η Speedy λέει στην ACS θα σας στείλω το τάδε δέμα, να το περιμένετε. Δεν σημαίνει ότι φαίνεται στο σύστημα της ACS, εκεί θα φανεί όταν το παραλάβει και το σκανάρει. Αλλά παράλληλα δείχνει πως η Speedy έχει σκανάρει το δέμα, και λογικά από μέρα σε μέρα θα φανεί στην ACS. 6 λεπτά πριν, filippos79 είπε Παραλληλα στην dpd και στη speedy μου βγαζει τα παρακατω Δε φαινεται να το εχει λαβει η speedy ακομη Επεξ/σία χθες στις 04:42 μμ από filippos79
sakisgri Δημοσ. χθες στις 04:41 μμ Δημοσ. χθες στις 04:41 μμ 3 λεπτά πριν, filippos79 είπε Παραλληλα στην speedy μου βγαζει μονο αυτο: Βουλγαρία είναι το δέμα σου, ένα βήμα πριν το παραλάβει η ACS. Εφόσον άρχισαν να ξεκολλάνε, πιστεύω την άλλη εβδομάδα θα παραλάβεις. 1
zipxii Δημοσ. χθες στις 05:01 μμ Δημοσ. χθες στις 05:01 μμ Και εγώ είχα μια παραγγελία κολλημένη απο 21/5 κολλημένη στην Βουλγαρία και πριν καμια ώρα ξεκόλλησε και είναι στην Θεσσαλονίκη τώρα... στο Parcel app δεν έχει ενημερωθεί ούτε στο tracking του aliexpress αλλα έχει προχωρήσει απο το tracking της dpd και πλέον φαίνεται και στο tracking της acs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα