Balantakos Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Ειχαν βαλει ενα μήνυμα ''the package may delay 3-4 days because of a logistics issue'' το οποιο εφυγε σημερα..δεν ξερω αν το προβλημα εφτιαξε, θα δουμε. 2
spyroseva Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, sequos09 είπε Δυστυχώς έχω έρθει δις σε επικοινωνία και με DPD & Speedy μου η πρώτη απαντάει κάθε φορά την ίδια κονσέρβα ότι τα δέματα δεν είναι η ελλάδα και στο 2ό μειλ δεν απαντάει η δεύτερη με παραπέμπει στην 1ή και δεν ασχολούνται. Με την Ali express το μόνο που κάνανε είναι να ανοίξουν αίτημα επιστροφής χρημάτων.Έχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες με ali choice και πάντα ο μέσος όρος ήταν το πολύ 12 με 13 μέρες , δεν δικαιολογείται η καθυστέρηση επίσης και δεν υπάρχει κάποια επίσημη είδηση ή αναφορά.Όλα τα δέματα έχουν ξεπεράσει τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. Σκοπός είναι να βγάλουμε άκρη. Συγγνώμη τι εννοείς ότι έχουν ανοίξει αιτήματα επιστροφής χρημάτων; Έχουν ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα και αν επιθυμεί ο πελάτης προσφεύγει εκεί; Πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται δεδομένου ότι οι πωλητές στο AliExpress θα ισχυριστούν ότι τα προϊόντα τα έστειλαν, δεν φέρουν ευθύνη για την καθυστέρηση και όπως και να έχει κάποια στιγμή θα παραλάβει ο πελάτης.
sequos09 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, spyroseva είπε Συγγνώμη τι εννοείς ότι έχουν ανοίξει αιτήματα επιστροφής χρημάτων; Έχουν ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα και αν επιθυμεί ο πελάτης προσφεύγει εκεί; Πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται δεδομένου ότι οι πωλητές στο AliExpress θα ισχυριστούν ότι τα προϊόντα τα έστειλαν, δεν φέρουν ευθύνη για την καθυστέρηση και όπως και να έχει κάποια στιγμή θα παραλάβει ο πελάτης. Στην ουσία μίλησα αρχικά με το μποτάκι και μετά μίλησα με Agent και άνοιξε από μόνος του refund / return request το οποίο όμως πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να έχεις απάντηση, από την πλευρά μου τους εξήγησα την κατάσταση και είπαν ότι θα το ψάξουν. Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν ή θα πάρω φράγκο πίσω στην περίπτωση λιγότερα από 90 μέρες και μετά από τις 90 μέρες κανείς δεν σου εγγυείται ότι θα τα πάρεις πίσω προσωπικά είναι η πρώτη φορά που μου τυγχαίνει. 1
christos520 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου όσοι έχετε αριθμο acs κάντε εκει αναζητηση απευθειας , μου το έβγαλε οτι ερχετε στον προορισμο του ενώ στο parcelsapp μου το δείχνει κολλημένο ακόμα.
Giorgossath Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Kολλημένη μικρή σχετικά παραγγελία που έκανα στις 17/5. Έφτασε Ελλάδα και έχει κολλήσει το track από 23/5 και πριν λίγες μέρες εμφάνισε το μνμ ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω unforeseen issues. To αργότερο που έδινε ως estimate ήταν 6 Ιουνίου αλλά θα αργήσει κι άλλο.... Κρίμα γιατί δυο παραγγελίες που είχα δώσει αρχές του χρόνου ήρθαν σε acs locker (CHOICE) μέσα σε 10 μέρες.....
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εχω 3 παραγγελίες. Πακετο κολλημένο απο 21/5 το παρέλαβα σημερα. Πακετο κολλημένο απο 23/5 ειναι ακομα στο awating for transit to final delivery office. Πακετο κολλημένο απο 27/5 το πηρε σήμερα η acs και θα παραλάβω αυριο. Λογικα οτι πιάσουν μπροστά τους τα δίνουν να φυγουν Ελλαδα. 1
panosmad Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Γειά σας..θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι αν ξέρετε..θέλω μια οθόνη για το αυτοκίνητο βγαίνει περίπου στα 290 από alli..αλλά έχει μέθοδο αποστολής το aliexpress standard δυστυχώς...θα έρθει τελωνείο περίπου 70 ή λέτε να είναι πολύ παραπάνω;
sakisgri Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, panosmad είπε Γειά σας..θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι αν ξέρετε..θέλω μια οθόνη για το αυτοκίνητο βγαίνει περίπου στα 290 από alli..αλλά έχει μέθοδο αποστολής το aliexpress standard δυστυχώς...θα έρθει τελωνείο περίπου 70 ή λέτε να είναι πολύ παραπάνω; Καλημέρα, τα 290€ είναι με Φ.Π.Α. (Vat Included), στο checkout θα αφαιρεθεί και η τιμή θα πάει στα 220€ περίπου, στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσεις τον Φ.Π.Α. που αφαιρέθηκε 70€, τέλη εκτελωνισμού 20€ και δασμοί 8€, δλδ περίπου 98€. Στο Aliexpress θα πληρώσεις 220€ και στα ΕΛΤΑ περίπου 100€ σύνολο 320€. Δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60712919 εκεί που γράφω "ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 186€"
sequos09 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 10 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Εχω 3 παραγγελίες. Πακετο κολλημένο απο 21/5 το παρέλαβα σημερα. Πακετο κολλημένο απο 23/5 ειναι ακομα στο awating for transit to final delivery office. Πακετο κολλημένο απο 27/5 το πηρε σήμερα η acs και θα παραλάβω αυριο. Λογικα οτι πιάσουν μπροστά τους τα δίνουν να φυγουν Ελλαδα. Μια χαρά είσαι.. Ημερομηνία Χρόνος Αναλυτικό Ιστορικό Αποστολής Πόλη / χωριό 15.05.2025 06:42:24 Παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής ATHENS
akalyptos99 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 δεματα που περιμενω εφτασαν σημερα βουλγαρια θα ενημερωσω αν φυγουν και ποτε εχει κανεις αλλος δεματα που εφτασαν σημερα βουλγαρια?
tryfos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Πώς φαίνεται ρε παιδιά, ότι μερικοί είστε νέοι στο "άθλημα"... Πριν ελάχιστα χρόνια (2-3) και προ ACS -όταν έρχονταν με ΕΛΤΑ όλα-, εάν έρχονταν στο 2μηνο λέγαμε ήρθαν πολύ γρήγορα, μπράβο. Θυμάμαι να μου έρχονται σε 40 μέρες και να σκέφτομαι προσωπικό ρεκόρ. Και μετά 1,5 ωρίτσα στην ουρά στα ΕΛΤΑ (ποτέ δεν ερχόταν δέμα σε μένα, μόνο χαρτάκι και πήγαινα εκεί να πάρω το συστημένο, η απόλυτη κατάντια). Δεν υπάρχει κανένα θέμα, κάπου λίγο κόλλησαν στη Βουλγαρία. Από 27/5 είχα εγώ κολλημένο στο transit και μου ξεκόλλησε σήμερα 4/6. Μη χάνετε χρόνο με emails προς couriers, Αλί κλπ., θα έρθουν όλα. ΥΓ: Το πως μετά θα καταφέρετε να παραλάβετε από ACS, που σταθερά δεν περνάει καθόλου ή αφήνει χαρτάκι ελάτε πάρτε το από το κατάστημα, ενώ δεν χτυπάει καν το κουδούνι, είναι άλλο θέμα...Αυτοί είναι διαχρονικοί απατεώνες... 3
japetus Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί το γεγονός ότι τα δέματα πάντα τα έστελναν (σε μένα) με τράκιγκ ΕΛΤΑ.. Ακόμα και τον Απρίλιο που παρέλαβα τελευταία, με ΕΛΤΑ ήρθαν... Οι τελευταίες όμως παραγγελίες έλαβαν 10ψήφιο τράκιγκ πράγμα που με κάνει να υποπτεύομαι ότι έγινε γενικότερα μια μεγάλη και μαζική αλλαγή στον τρόπο αποστολής από Κίνα από τις μεταφορικές, γιγαντώθηκε ξαφνικά ο όγκος παραλαμβανόμενων δεμάτων και το σύστημα άρχισε να δυσλειτουργεί.. Το έχουμε δει ξανά στο παρελθόν, μέχρι να γίνει αποσυμφόρηση οι πελάτες θα ενοχλούν τους προμηθευτές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα ψάξουν άλλες εναλλακτικές αποστολής και θα προκύψουν νέα δεδομένα...
stratos979 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 38 λεπτά πριν, tryfos είπε ΥΓ: Το πως μετά θα καταφέρετε να παραλάβετε από ACS, που σταθερά δεν περνάει καθόλου ή αφήνει χαρτάκι ελάτε πάρτε το από το κατάστημα, ενώ δεν χτυπάει καν το κουδούνι, είναι άλλο θέμα...Αυτοί είναι διαχρονικοί απατεώνες... η λύση που βρήκα είναι μόλις το τρακινγκ δείξει ότι ήρθε Ελλάδα, παω στη σελίδα της Acs και επιλέγω να μου έρθει στο λοκερ που θέλω, βρήκα την ησυχία μου 3
sequos09 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, stratos979 είπε η λύση που βρήκα είναι μόλις το τρακινγκ δείξει ότι ήρθε Ελλάδα, παω στη σελίδα της Acs και επιλέγω να μου έρθει στο λοκερ που θέλω, βρήκα την ησυχία μου Η ορίζεις ένα αγαπημένο Locker ACS και πάνε όλα αυτόματα εκεί , προσωπικά με έχει βολέψει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα