sakisgri Δημοσ. Πέμπτη στις 04:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:47 μμ 5 ώρες πριν, mecanomecano είπε Παραγγελια 1 Ιουνιου.AliExpress Selection Standard.'Package left transit country/region' στις 6 Ιουνιου,ηρθε και αυτο. Πρώτον να αναφέρω πως δεν γράφω τα παρακάτω για εσένα, εσύ μπορεί να είσαι ο μοναδικός που έγραψε "Οποτε υπομονη,που θα παει θα ερθει" ενώ κάποιοι άλλοι έφεραν την καταστροφή. Παρόλο που εμείς που ξέρουμε κάτι παραπάνω και το έχουμε ξανά δει το έργο, τους λέγαμε πως θα έρθουν τα δέματα και να κάνουν υπομονή. Αλλά τώρα που ήρθαν κουβέντα από αυτούς.... Ήταν κάποιες παρτίδες που κόλλησαν στην Βουλγαρία, μάλλον διότι απεργούσαν οι οδηγοί όπως είχε γράψει κάποιος. Γιαυτό και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μετά ανέβηκε, διότι αυτό βγαίνει με βάση τα τελευταία κάμποσα δέματα. Εφόσον τα τελευταία αυτό το διάστημα καθυστέρησαν, αυτόματα ανέβηκε και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης, που είναι και λογικό. Τώρα που τα τελευταία δέματα δεν κολλάνε κάπου, ο εκτιμώμενος χρόνος έχει πάει εκεί που ήταν και πριν, δλδ 13 με 21 μέρες. (γράφω για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, διότι κάποιοι το είχαν αναφέρει) Προσωπικά έχω παραγγείλει σε 4 χρόνια καμιά 250αρια δέματα. Από τότε που ανέλαβε η DPD/ACS μια φορά κόλλησε ένα δέμα μου (μαζί με πολλά άλλα) για ένα μήνα, δλδ μιλάμε για πιθανότητες να συμβεί ούτε 0,5%. Αν κάποιος δεν αντέχει να το υποστεί αυτό αν συμβεί, η αν δεν είναι πρόθυμος να περιμένει 90 μέρες αν δεν παραλάβει για να πάρει τα χρήματα του πίσω, ας μη παραγγείλει, διότι μπορεί να συμβεί, και αυτοί είναι οι όροι. Μη ξεχνάμε τα δέματα έρχονται από την άλλη άκρη του πλανήτη, αλλάζουν τόσες μεταφορικές, εντός Κίνας και Ευρώπης, και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Και πάλι καλά να λέμε (τουλάχιστον με εμένα) που έχω παραλάβει όλα όσα δέματα έχω παραγγείλει, ακόμα και αυτά που ήταν με τα ΕΛΤΑ και απλή αποστολή. 3 1
teohokage Δημοσ. Παρασκευή στις 03:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:18 μμ καλησπέρα ξέρουμε πόσες ημέρες θέλει απο πολωνία να έρθει αθήνα? πήρα κάτι απο ευρωπαική αποθήκη aliexpress και έφυγε απο πολωνία με DPD και τώρα μου έβγαλε και νούμερο Speedy και ACS
japetus Δημοσ. Παρασκευή στις 03:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:47 μμ 22 ώρες πριν, sakisgri είπε Ήταν κάποιες παρτίδες που κόλλησαν στην Βουλγαρία, μάλλον διότι απεργούσαν οι οδηγοί όπως είχε γράψει κάποιος. Γιαυτό και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μετά ανέβηκε, διότι αυτό βγαίνει με βάση τα τελευταία κάμποσα δέματα. Εφόσον τα τελευταία αυτό το διάστημα καθυστέρησαν, αυτόματα ανέβηκε και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης, που είναι και λογικό. Τώρα που τα τελευταία δέματα δεν κολλάνε κάπου, ο εκτιμώμενος χρόνος έχει πάει εκεί που ήταν και πριν, δλδ 13 με 21 μέρες. (γράφω για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, διότι κάποιοι το είχαν αναφέρει) Παρόλα αυτά και το 'ξεμπλοκάρισμα' εγώ ακόμα έχω θέμα, παραγγελίες από αρχές Μαϊου κολλημένες στο 'Package left transit country' από 19,21, 25 Μαϊου συν δύο από αρχές Ιουνίου που δεν τις υπολογίζω σαν κολλημένες (ακόμα)... Έχω ξαναπεί, στην πόλη μου όλες οι παραγγελίες από aliexpress -και είναι αρκετές κάθε χρόνο- έρχονταν μέχρι και τον Απρίλιο με ΕΛΤΑ και κωδικό HU ή NL, πρώτη φορά μου εμφανίστηκε 10ψήφιο τράκιγκ από 76... Με τα Ελτα τουλάχιστον ήξερα ότι παρελήφθη και κάποια στιγμή θα ξεκινήσει η διαδικασία, τώρα δεν ξέρω καν αν έχουν πάει στις αποθήκες της acs ή αλλού και δεν μπορώ να βγάλω και άκρη...
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 04:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:02 μμ 2 λεπτά πριν, japetus είπε Παρόλα αυτά και το 'ξεμπλοκάρισμα' εγώ ακόμα έχω θέμα, παραγγελίες από αρχές Μαϊου κολλημένες στο 'Package left transit country' από 19,21, 25 Μαϊου συν δύο από αρχές Ιουνίου που δεν τις υπολογίζω σαν κολλημένες (ακόμα)... Έχω ξαναπεί, στην πόλη μου όλες οι παραγγελίες από aliexpress -και είναι αρκετές κάθε χρόνο- έρχονταν μέχρι και τον Απρίλιο με ΕΛΤΑ και κωδικό HU ή NL, πρώτη φορά μου εμφανίστηκε 10ψήφιο τράκιγκ από 76... Με τα Ελτα τουλάχιστον ήξερα ότι παρελήφθη και κάποια στιγμή θα ξεκινήσει η διαδικασία, τώρα δεν ξέρω καν αν έχουν πάει στις αποθήκες της acs ή αλλού και δεν μπορώ να βγάλω και άκρη... Το κοίταξες εδώ https://parcelsapp.com/ ? Στο parcelapp βλέπεις όλες τις μεταφορικές που αναλαμβάνουν το δέμα σου. Αν δεν φαίνεται η ACS, δεν το έχει παραλάβει ακόμα. Επίσης την ημέρα που θα γίνει η παράδοση, η ACS θα σου στείλει μήνυμα το πρωί στο viber και με εκτιμώμενη ώρα παράδοσης. Αλλά περίεργο μου φαίνεται που μέχρι τον Απρίλιο ερχόταν με τα ΕΛΤΑ. Μήπως ήταν βαρύ η ογκώδη δέματα και ερχόταν με Cainiao Heavy Parcel Line; διότι αυτά έρχονται με τα ΕΛΤΑ. 43 λεπτά πριν, teohokage είπε καλησπέρα ξέρουμε πόσες ημέρες θέλει απο πολωνία να έρθει αθήνα? πήρα κάτι απο ευρωπαική αποθήκη aliexpress και έφυγε απο πολωνία με DPD και τώρα μου έβγαλε και νούμερο Speedy και ACS Καλησπέρα, συνήθως κάνουν 10-12 μέρες.
japetus Δημοσ. Παρασκευή στις 04:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:23 μμ 19 λεπτά πριν, sakisgri είπε Το κοίταξες εδώ https://parcelsapp.com/ ? Στο parcelapp βλέπεις όλες τις μεταφορικές που αναλαμβάνουν το δέμα σου. Αν δεν φαίνεται η ACS, δεν το έχει παραλάβει ακόμα. Αυτό εδώ τί να σημαίνει; Tracked with ACS
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ 6 λεπτά πριν, japetus είπε Αυτό εδώ τί να σημαίνει; Tracked with ACS Το Parcelsapp γνωρίζει πως οι μεταφορικές αυτές χρησιμοποιούν 10ψηφια tracking number αυτής της μορφής, και έψαξε σε αυτές τις courier που βλέπεις στο "Tracked with couriers". Εφόσον δεν φαίνεται η Speedy (αναλαμβάνει πρώτα το δέμα από την Cainiao στην Βουλγαρία) η και η ACS, τότε μάλλον το έχει η Speedy, αλλά δεν το έχει σκαναρει για να το διακινήσει. 1
teohokage Δημοσ. Παρασκευή στις 04:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:40 μμ 37 λεπτά πριν, sakisgri είπε Το κοίταξες εδώ https://parcelsapp.com/ ? Στο parcelapp βλέπεις όλες τις μεταφορικές που αναλαμβάνουν το δέμα σου. Αν δεν φαίνεται η ACS, δεν το έχει παραλάβει ακόμα. Επίσης την ημέρα που θα γίνει η παράδοση, η ACS θα σου στείλει μήνυμα το πρωί στο viber και με εκτιμώμενη ώρα παράδοσης. Αλλά περίεργο μου φαίνεται που μέχρι τον Απρίλιο ερχόταν με τα ΕΛΤΑ. Μήπως ήταν βαρύ η ογκώδη δέματα και ερχόταν με Cainiao Heavy Parcel Line; διότι αυτά έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Καλησπέρα, συνήθως κάνουν 10-12 μέρες. αα αρκετούτσικες, γιατί μου έγραφε 2-5 ημέρες shipping time.
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:45 μμ 3 λεπτά πριν, teohokage είπε αα αρκετούτσικες, γιατί μου έγραφε 2-5 ημέρες shipping time. Συνήθως, μπορεί όμως να σου έρθει και πιο νωρίς. Στην καλύτερη περίπτωση θα έλεγα να κάνει 7 μέρες. 11 λεπτά πριν, sakisgri είπε Το Parcelsapp γνωρίζει πως οι μεταφορικές αυτές χρησιμοποιούν 10ψηφια tracking number αυτής της μορφής, και έψαξε σε αυτές τις courier που βλέπεις στο "Tracked with couriers". Εφόσον δεν φαίνεται η Speedy (αναλαμβάνει πρώτα το δέμα από την Cainiao στην Βουλγαρία) η και η ACS, τότε μάλλον το έχει η Speedy, αλλά δεν το έχει σκαναρει για να το διακινήσει. Έβαλα τυχαία ένα tracking number κοντά στο δικό σου. Δες από το "Το δέμα έφτασε στο κέντρο της τοπικής εταιρείας παράδοσης" που είναι το δικό σου tracking και μετά, θα δεις επόμενο βήμα το παραλαμβάνει η ACS (pick up). https://parcelsapp.com/en/tracking/7641450902
japetus Δημοσ. Παρασκευή στις 05:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:36 μμ 48 λεπτά πριν, sakisgri είπε Έβαλα ενα tracking number κοντά στο δικό σου. Δες από το "Το δέμα έφτασε στο κέντρο της τοπικής εταιρείας παράδοσης" που είναι το δικό σου tracking και μετά, θα δεις επόμενο βήμα το παραλαμβάνει η ACS (pick up). https://parcelsapp.com/en/tracking/7641450902 Χμμ.. με προβληματίζει στο συγκεκριμένο παράδειγμα η καταχώρηση της speedy 14/5 06.36 "Δεδομένα παρελήφθησαν" πριν ακόμα φύγει το δέμα από Κίνα που δεν εμφανίζεται σε καμία από τις δικές μου παραγγελίες....
dimitrismvr__ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Καλησπερα στην παρεα, θελω να παρω μια μπαταρια για λαπτοπ και για μεταφορικα εχω 2 επιλογες: seller's shipping method YHS shipping Εχει καποιος εμπειρια να με συμβουλεψει στο ποια να επιλεξω? Ευχαριστω
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 09:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:17 μμ 3 ώρες πριν, japetus είπε Χμμ.. με προβληματίζει στο συγκεκριμένο παράδειγμα η καταχώρηση της speedy 14/5 06.36 "Δεδομένα παρελήφθησαν" πριν ακόμα φύγει το δέμα από Κίνα που δεν εμφανίζεται σε καμία από τις δικές μου παραγγελίες.... Δες μια αν φαίνεται κάτι στο site της Speedy εδώ Track shipment | Speedy Αν όχι αν θες στείλε ένα email εδώ να δεις τι θα σου πούνε, For claims related to international shipments: [email protected] (https://www.speedy.bg/en/contact-us)
japetus Δημοσ. Παρασκευή στις 10:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:06 μμ 48 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δες μια αν φαίνεται κάτι στο site της Speedy εδώ Track shipment | Speedy Αν όχι αν θες στείλε ένα email εδώ να δεις τι θα σου πούνε, For claims related to international shipments: [email protected] (https://www.speedy.bg/en/contact-us) Ναι, τους έχω ήδη στείλει, ευχαριστώ... 1
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ 2 ώρες πριν, dimitrismvr__ είπε Καλησπερα στην παρεα, θελω να παρω μια μπαταρια για λαπτοπ και για μεταφορικα εχω 2 επιλογες: seller's shipping method YHS shipping Εχει καποιος εμπειρια να με συμβουλεψει στο ποια να επιλεξω? Ευχαριστω Καλησπέρα, Δεν ξέρω να σου πω για "YHS shipping" αλλά, Ξέρουμε με βάση αυτό το post (και η απάντηση μου από κάτω) https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60713711 πως με "YFH Special Standard" περνάει τελωνείο στην Ολλανδία. Άρα αν δεν ξέρει κάποιος άλλος να σου απαντήσει έχεις μερικές επιλογές- 1) Ρώτας τον πωλητή με ποιον τρόπο θα σταλεί αν επιλέξεις "seller's shipping method", και αν είναι με "YFH Special Standard" η με Meest Group που γράφω στον οδηγό, επιλέγεις αυτό. 2) Κοιτάς σε άλλο κατάστημα που να έχει τρόπο αποστολής "YFH Special Standard" 3) Ρισκάρεις και παραγγέλλεις με "YHS shipping", πιο πιθανό να είναι safe, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε με σιγουριά. 1
dimitrismvr__ Δημοσ. Σάββατο στις 10:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:13 πμ 11 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Δεν ξέρω να σου πω για "YHS shipping" αλλά, Ξέρουμε με βάση αυτό το post (και η απάντηση μου από κάτω) https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60713711 πως με "YFH Special Standard" περνάει τελωνείο στην Ολλανδία. Άρα αν δεν ξέρει κάποιος άλλος να σου απαντήσει έχεις μερικές επιλογές- 1) Ρώτας τον πωλητή με ποιον τρόπο θα σταλεί αν επιλέξεις "seller's shipping method", και αν είναι με "YFH Special Standard" η με Meest Group που γράφω στον οδηγό, επιλέγεις αυτό. 2) Κοιτάς σε άλλο κατάστημα που να έχει τρόπο αποστολής "YFH Special Standard" 3) Ρισκάρεις και παραγγέλλεις με "YHS shipping", πιο πιθανό να είναι safe, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε με σιγουριά. Ευχαριστω για την απαντηση. Τελικα ειδα YFH ηταν η μεθοδος, λαθος το εγραψα πιο πανω. Οποτε επιλεγω αυτο. 1
dimitrismvr__ Δημοσ. Σάββατο στις 12:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:35 μμ Σε αλλα νεα παραγγελια απο 12 Μαιου, με Aliexpress Selection Standard For Special Goods ( super glue το προιον), ειναι κολλημενη απο 23 Μαιου στο Package leaving origin country/region. Ισως η πρωτη φορα μετα απο 100+ παραγγελιες, που πραγματικα πιστευω οτι δεν θα παραλαβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα