iliata2410 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε .Για μια φορά ισχύει η εκπτωση καταλαβα.απλα με προβληματιζει που ηρθε εμαιλ που δειχνει μια παραγγελια μονο.εκτος και αν γινει ενοποιηση πακετου σε ενα ,και αρθει νεοτερο εμαιλ
Mr_Terror Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Θα έρθει email και για την άλλη παραγγελία.Μην αγχώνεσαι ότι πλήρωσες θα παραλάβεις.Δες και στα ανεπιθύμητα μήπως πήγε εκεί
iliata2410 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου ωραια το παρακολουθω το θεμα βεβαια για το αντικειμενο αφιξη λεει 22 ιουλιου,προφανως με την ενοποιηση και του αλλου αντικειμενου θα αλλαξει αυτο.
villasg Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Και τα 2 ειναι choise αλλα απο αλλο πωλητη το καθενα . Ο καθε πωλητης θα στειλει το δικο του θα πανε στο sorting center και εκει θα αποκτησουν ΕΝΑ τρακινγκ 10ψηφιο και θα ενοποιηθουν σε ενα πακετο το οποιο θα παρακολουθει μεσω https://parcelsapp.com/ Επεξ/σία 5 Ιουλίου από villasg
iliata2410 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, villasg είπε Και τα 2 ειναι choise αλλα απο αλλο πωλητη το καθενα . Ναι έχει δίκιο δεν το πρόσεξα.Για το μόνο που βιαστικά έκανα είναι αυτό που με προτείνες,εγώ είδα εξαντλήθηκε και νόμιζα ότι τελείωσε.τελικα κατέληξα σε εκείνο που επίσης έχει καλές κριτικές.Σε κάθε περίπτωση αν στραβωσει κάτι σε θέμα παραγγελίας,εδώ είστε οι ειδικοί να με κατευθύνετε.
PanagiotisPC Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Καλησπέρα, το Cianiao Heavy Parcel Line είναι safe από ότι έχω καταλάβει, σωστά; Και το φέρνει ACS ή ΕΛΤΑ;
iliata2410 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Αν γίνεται ένα λινκ με τον οδηγό που είχατε που έλεγε για μέθοδος αποστολής
sakisgri Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PanagiotisPC είπε Καλησπέρα, το Cianiao Heavy Parcel Line είναι safe από ότι έχω καταλάβει, σωστά; Και το φέρνει ACS ή ΕΛΤΑ; Ναι είναι safe, και με τα ΕΛΤΑ θα έρθει. https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60712919 32 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Αν γίνεται ένα λινκ με τον οδηγό που είχατε που έλεγε για μέθοδος αποστολής https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/#findComment-60712919 Επεξ/σία 7 Ιουλίου από sakisgri
iliata2410 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Εμφανίστηκε το tracking number LP αρχίζει είναι 16ψηφιο νομίζω selection standar λέει.οποτε αυτό μεταφράζεται με acs να υποθέσω;
Mr_Terror Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Κάποια στιγμή θα αλλάξει το τρακ σε δεκαψηφιο χωρίς το LP μπροστά.μολις το δέμα μπει Ελλάδα και σκαναριστει από την acs θα μπορείς να παρακολουθείς το τρακ μέσα από της acs την σελιδα
iliata2410 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Σήμερα στην εφαρμογή έλεγε your balance 280 2,45 Ευρώ.Αληθεια τι είναι αυτά τα coins ; Δηλαδή μάζεψα κάποια νομίσματα που αντιστοιχούν σε αυτό το ποσό,και μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε συγκεκριμένες αγορές;
PanagiotisPC Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε Σήμερα στην εφαρμογή έλεγε your balance 280 2,45 Ευρώ.Αληθεια τι είναι αυτά τα coins ; Δηλαδή μάζεψα κάποια νομίσματα που αντιστοιχούν σε αυτό το ποσό,και μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε συγκεκριμένες αγορές; Κάθε φορά πριν τη πληρωμή της κάθε παραγγελίας, σου γίνεται έκπτωση αυτόματα ανάλογα με τα coins που έχεις.
iliata2410 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Κάθε φορά πριν τη πληρωμή της κάθε παραγγελίας, σου γίνεται έκπτωση αυτόματα ανάλογα με τα coins που έχεις. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Επι ευκαιρίας για την παραγγελία που έκανα στο parcel app βλέπω η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει είναι 7 Ιουλίου γύρω στης 2300 έκτοτε δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση.Υπαρχει μήπως κάποια άλλη σελίδα που βλέπουμε την εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο η όχι;
george_xp_pro Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 9 ώρες πριν, iliata2410 είπε Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Επι ευκαιρίας για την παραγγελία που έκανα στο parcel app βλέπω η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει είναι 7 Ιουλίου γύρω στης 2300 έκτοτε δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση.Υπαρχει μήπως κάποια άλλη σελίδα που βλέπουμε την εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο η όχι; Καλημέρα. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Track Checker Mobile μετά από υπόδειξη από το μέλος sakisgri που σε ενημερώνει άμεσα όταν γίνονται scan τα προϊόντα σε πραγματικό χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1
Axoneutos Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Καλησπερα και απο μένα Πριν 20 μερες παρηγγειλα ενα δεμα από το Aliexpress με κοστος 155 ευρώ.Ηταν σε εκπτωση (ή ετσι νομιζα) ενω κανονικά κάνει 190-210 ευρω. Μου το εστειλαν με Cainiao.Περασε πρωτα απο Ευρωπαικη Ένωση (με PostNL) και στα tracking site που χρησιμοποιω ανεφερε και Πολωνία δεννξερω τι σχέση έχει.Περασε κανονικά απο τον τελωνείο και έφτασε σήμερα στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου.Επικοινωνησα μαζι τους τηλεφωνικα και μου ειπαν έχει δασμούς 60 ευρώ και θα το κρατησουμε 5 εργασιμες μερες.Πηγα απο το καταστημα μου ειπαν το ίδιο.Με ρωτησαν αν επιτρεπεται απο που ειναι και ποσο πληρωσα τους ειπα απο Ευρωπαϊκή Ενωση και πληρωσα 150 ευρω. Edit:Μετά απο επισημανση του χρηστη nabuko παρατηρησα οτι ειχε price adjustment και ελεγε για πληρωμή καποιου ποσου οταν έφτανε στη χωρα προορισμου και οχι μάλλον για εκπτωση οπως νομιζα αρχικά.Ελεγε ομως για price adjustment 35 ευρω περιπου οχι 60 Τι να κανω απο δω και πέρα πως προχωραω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα