sakisgri Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ 4 ώρες πριν, gsxr1100 είπε Γεια σας εμπλεξα με εναν μλκ πωλητη στο αλιεξπρες μου εστειλε ενα λουρι με ενα μπεζελ γιa casio 2 χρωματα ενα μπλε και πιο ανοιχτο μπλε ενα επρεπε να εινα ενα μπλε του εστειλα μνμ κλασσικος κινεζος απατεωνας μου ελεγε οτι δεν ειναι δικο του και οτι αυτος πουλαει ενα χρωμα μπλε..Του λεω εισαι τρελος στο τελος με ειπε και αναξιοπιστο εστειλα και φωτο κ.τ.λ..Εκανα ζητημα στο αλιεξπρες και μου λενε επιστροφη προιντος κατι το οποιο δεν γινεται πρεπει να πληρωσω εγω τα μεταφορικα..Να ρωτησω τι μπορω να κανω μιας και δεν μπορω να στειλω μνμ στο αλιεπρες..Υπαρχει καποιος τροπος επικοινωνιας η να ακυρωσω το αιτημα και να ξανακανω αλλο με και να εξηγησω για τα μεταφορικα οτι ειναι πολλα και πρεπει να τα πληρωσω εγω..Η να ζητησω στο καινουργιο αιτημα μονο επιστροφη χρηματων..Υπαρχει καποια αλλη λυση? Καλησπέρα, απ' ότι καταλαβαίνω δεν απέδειξες σωστά ότι το λάθος είναι του πωλητή, γιαυτό και χρεώνουν τα μεταφορικά σε εσένα. Αν αποδείξεις σωστά με screenshot από τις φώτο του πωλητή και την περιγραφή να φαίνεται και να γράφει πως το ένα θα έπρεπε είναι blue και το άλλο light blue, τότε είμαι σίγουρος το Aliexpress θα σου έδινε άλλες επιλογές, όπως να κρατήσεις το προϊόν και να πάρεις ένα ποσό πίσω, η να το επιστρέψεις με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον πωλητή, διότι είναι δικό του το φταίξιμο. Σε αυτή τη περίπτωση πιστεύω πως το κόστος του λουριού είναι τόσο χαμηλό που δεν θα συμφέρει τον πωλητή να δεχτεί να πληρώσει π.χ. 15-20€ για να πάρει το προϊόν πίσω, και έτσι ίσως πάρεις όλα τα χρήματα πίσω χωρίς να το επιστρέψεις. Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση ακριβώς βρίσκεσαι, αλλά αν δεν δέχτηκες κάτι, τότε λογικά θα έχεις και μια επιλογή ότι δεν δέχεσαι την πρόταση, δες πιο πάνω σε αυτή τη σελίδα μια φώτο που έχει ανεβάσει ο Mr_Terror και θα δεις την επιλογή που γράφει "I don't agree with above solotion(s)" επιλέγεις αυτό και αν δεν κάνω λάθος θα σου δώσει την επιλογή να ανεβάσεις περισσότερες αποδείξεις (δλδ κάνεις appeal (έφεση), εκεί κοίτα να αποδείξεις σωστά όπως έγραψα και πιο πάνω πως το λάθος είναι του πωλητή. Αν μετά σου δίνει επιλογή (λόγο του χαμηλού κόστος του προϊόντος) "Refund Only" επέλεξε αυτό. Αν όχι διάβασε πιο πάνω τι πρέπει να κάνεις αν χρειαστεί να το επιστρέψεις με έξοδα του πωλητή (που πρώτα πληρώνεις εσύ). Αν έκλεισε το dispute δεν ξέρω αν σου δίνει την επιλογή να το ξανά ανοίξεις, αν ναι, το ανοίγεις και κάνεις τα από πάνω, αν όχι, τότε μόνο αν μιλήσεις με το support και τους εξηγήσεις και ανεβάσεις φώτο να δούνε τι έγινε θα μπορέσεις να το ξανά ανοίξεις. Για να μιλήσεις με εκπρόσωπο και οχι το bot την Eva, γράψε κάτω "live agent" η "chat with agent" η "live chat" (ίσως χρειαστεί να το γράψεις πάνω από μια φορά), και εξήγησε τους, ανέβασε και τις αποδείξεις να δούνε ότι είναι έτσι. 1
gsxr1100 Δημοσ. Τρίτη στις 05:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:00 μμ 7 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, απ' ότι καταλαβαίνω δεν απέδειξες σωστά ότι το λάθος είναι του πωλητή, γιαυτό και χρεώνουν τα μεταφορικά σε εσένα. Αν αποδείξεις σωστά με screenshot από τις φώτο του πωλητή και την περιγραφή να φαίνεται και να γράφει πως το ένα θα έπρεπε είναι blue και το άλλο light blue, τότε είμαι σίγουρος το Aliexpress θα σου έδινε άλλες επιλογές, όπως να κρατήσεις το προϊόν και να πάρεις ένα ποσό πίσω, η να το επιστρέψεις με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον πωλητή, διότι είναι δικό του το φταίξιμο. Σε αυτή τη περίπτωση πιστεύω πως το κόστος του λουριού είναι τόσο χαμηλό που δεν θα συμφέρει τον πωλητή να δεχτεί να πληρώσει π.χ. 15-20€ για να πάρει το προϊόν πίσω, και έτσι ίσως πάρεις όλα τα χρήματα πίσω χωρίς να το επιστρέψεις. Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση ακριβώς βρίσκεσαι, αλλά αν δεν δέχτηκες κάτι, τότε λογικά θα έχεις και μια επιλογή ότι δεν δέχεσαι την πρόταση, δες πιο πάνω σε αυτή τη σελίδα μια φώτο που έχει ανεβάσει ο Mr_Terror και θα δεις την επιλογή που γράφει "I don't agree with above solotion(s)" επιλέγεις αυτό και αν δεν κάνω λάθος θα σου δώσει την επιλογή να ανεβάσεις περισσότερες αποδείξεις (δλδ κάνεις appeal (έφεση), εκεί κοίτα να αποδείξεις σωστά όπως έγραψα και πιο πάνω πως το λάθος είναι του πωλητή. Αν μετά σου δίνει επιλογή (λόγο του χαμηλού κόστος του προϊόντος) "Refund Only" επέλεξε αυτό. Αν όχι διάβασε πιο πάνω τι πρέπει να κάνεις αν χρειαστεί να το επιστρέψεις με έξοδα του πωλητή (που πρώτα πληρώνεις εσύ). Αν έκλεισε το dispute δεν ξέρω αν σου δίνει την επιλογή να το ξανά ανοίξεις, αν ναι, το ανοίγεις και κάνεις τα από πάνω, αν όχι, τότε μόνο αν μιλήσεις με το support και τους εξηγήσεις και ανεβάσεις φώτο να δούνε τι έγινε θα μπορέσεις να το ξανά ανοίξεις. Για να μιλήσεις με εκπρόσωπο και οχι το bot την Eva, γράψε κάτω "live agent" η "chat with agent" η "live chat" (ίσως χρειαστεί να το γράψεις πάνω από μια φορά), και εξήγησε τους, ανέβασε και τις αποδείξεις να δούνε ότι είναι έτσι. Τα μεταφορικα πληρωνονται απο τον πωλητη απλα εγραψα εγω πρεπει να τα πληρωσω γιατι εκτος ελλαδος δεν μπορεις να βαλεις χρεωση παραληπτη..Ουτε θελω να τα πληρωσω γιατι ξερω οτι θα παρω τα τρια μου..Μια χαρα το απεδειξα ειναι ολοφανερο στις φωτο οτι ειναι δυο χρωματα απλα ο μλκς ο πωλητης με ειπε ανεντιμο γιατι και καλα αυτος πουλαει ενα χρωμα μπλε με γκρι γραμματα που εχουν τα gshock sto bezel Πανω ενω αυτο που του εστειλα εγω στις φωτο ειναι με ασπρα γραμματα βεβαια δεν ισχυει αυτο που λεει φαινεται καθαρα το γκρι χρωμα..Απατεωνας ειναι διβασα κριτικες κανεις τετοιες μλκιες.. 1
sakisgri Δημοσ. Τρίτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:18 μμ 10 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε Τα μεταφορικα πληρωνονται απο τον πωλητη απλα εγραψα εγω πρεπει να τα πληρωσω γιατι εκτος ελλαδος δεν μπορεις να βαλεις χρεωση παραληπτη..Ουτε θελω να τα πληρωσω γιατι ξερω οτι θα παρω τα τρια μου..Μια χαρα το απεδειξα ειναι ολοφανερο στις φωτο οτι ειναι δυο χρωματα απλα ο μλκς ο πωλητης με ειπε ανεντιμο γιατι και καλα αυτος πουλαει ενα χρωμα μπλε με γκρι γραμματα που εχουν τα gshock sto bezel Πανω ενω αυτο που του εστειλα εγω στις φωτο ειναι με ασπρα γραμματα βεβαια δεν ισχυει αυτο που λεει φαινεται καθαρα το γκρι χρωμα..Απατεωνας ειναι διβασα κριτικες κανεις τετοιες μλκιες.. Έγραψες πρέπει να το στείλεις πίσω με δικά σου έξοδα γιαυτό και υπέθεσα πως δεν το απέδειξες σωστά. Τότε λογικά θα υπάρχει επιλογή να κρατήσεις το προϊόν και να πάρεις ένα ποσό πίσω, αν δεν σε ικανοποιεί το ποσό, επέλεξε "I don't agree with above solotion(s)" και ζήτα παραπάνω. Η τράβα στα ΕΛΤΑ και ρώτα πόσο κοστίζει να το στείλεις πίσω (η γράψε εσύ στα κουτουρού π.χ. 15-20€), ενημέρωσε τον πωλητή όπως προβλέπετε να κάνεις από το Aliexpress πριν το στείλεις, και δες τι θα σου πει, αν δεν απαντήσει ίσως πάρεις full refund χωρίς να το στείλεις πίσω.
iliata2410 Δημοσ. Τρίτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:44 μμ Spoiler Spoiler Τα κουπόνια αυτά που βγάζει τι ακριβώς είναι; Πχ εκεί που λέει 50 ευρώ πρέπει να πάρεις 50 ευρώ και πάνω αξίας προϊόντα,για να έχεις έκπτωση; Δεν καταλαβαίνω πως χρησιμοποιούνται τα κουπόνια.
sakisgri Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ 14 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τα κουπόνια αυτά που βγάζει τι ακριβώς είναι; Πχ εκεί που λέει 50 ευρώ πρέπει να πάρεις 50 ευρώ και πάνω αξίας προϊόντα,για να έχεις έκπτωση; Δεν καταλαβαίνω πως χρησιμοποιούνται τα κουπόνια. Αυτό που λέει 50€ είναι 50€ μείον για αγορές από 469€ και πάνω. Πατάς στο "Copy" και γίνετε αντιγραφή του κωδικού (GD0750) που το βάζεις στο checkout εκεί που γράφει "Promo codes" η μπορείς να το πληκτρολογήσεις και εσύ πάλι στο ίδιο σημείο, και παίρνεις την έκπτωση. Από 49€ και πάνω η έκπτωση είναι 6€ με τον κωδικό GD0706. Από τα 79€ και πάνω είναι 10€ με τον κωδικό GD0710 κτλ. Το πιο μικρο είναι από 29€ και πανω έκπτωση 3€ με τον κωδικό GD0703 Αλλά αν πας σε κάποιο προϊόν που είναι πάνω από τα 29€ θα δεις να γράφει κάτω από τη τιμή με κόκκινα γράμματα το κουπόνι που αντιστοιχεί για τη συγκεκριμένη παραγγελία, πατάς εκεί και κάνεις copy το κουπόνι από εκεί αν θες.
nikx Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ Πρωτη φορα που σε παραγγελια απο ali ερχεται ειδοποιηση να το παραλαβω απο acs locker ,ως τωρα ερχοταν στην διευθυνση μου . Ρωτησα και μου ειπαν δεν το καναμε εμεις το ali εβαλε παραδοση απο smartlocker ,ισχυει η το κανουν για να γλυτωσουν παραδοσεις με τα μηχανακια ;
Mr_Terror Δημοσ. χθες στις 11:54 πμ Δημοσ. χθες στις 11:54 πμ 2 ώρες πριν, nikx είπε Πρωτη φορα που σε παραγγελια απο ali ερχεται ειδοποιηση να το παραλαβω απο acs locker ,ως τωρα ερχοταν στην διευθυνση μου . Ρωτησα και μου ειπαν δεν το καναμε εμεις το ali εβαλε παραδοση απο smartlocker ,ισχυει η το κανουν για να γλυτωσουν παραδοσεις με τα μηχανακια ; Απο περισυ τετοια εποχη ξεκινησε να τα αφηνει η acs στις θυρίδες.Σε μενα η acs που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι ειναι εντολη απο τα κεντρικα οτι ερχεται απο κινα να τα αφηνουν σε acs locker.Προσωπικα εμενα με βολευει αυτο δεν εχω το αγχος ηρθε ο διανομεας και δεν με βρηκε.Το μονο κακο ειναι οτι καθε φορα τα αφηνουν και σε διαφορετικο μερος και δεν ειναι σχετικα κοντα μου. 1
nikx Δημοσ. χθες στις 12:24 μμ Δημοσ. χθες στις 12:24 μμ Κατάλαβα ,κάτι οι μόνες παραγγελίες που έκανα που τα φέρνανε τα ΕΛΤΑ κάτι που τώρα βάλανε τα acs smart lockers στην περιοχή μου για αυτό ένα χρόνο δεν μου είχε τύχει.
iliata2410 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Σήμερα ήρθε το δέμα από acs 12 ημέρες ,με choice.Θελω να κάνω 2 ερωτήσεις,αφού με choice λέτε στον οδηγό ότι δεν περνάει τελωνείο, γιατί κατά την παρακολούθηση της αποστολής ,έλεγε όταν έφτασε Ελλάδα εισαγωγή στο τελωνείο,και επιτυχής εξαγωγή από τελωνείο; Δεύτερη ερωτη,αν είχα παραγγελία με προϊόντα choice και κάποια προϊόντα που δεν ήταν choice σε αυτήν την περίπτωση θα έστελναν ξεχωριστά τις παραγγελίες;Υ.Γ ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σας ,ήταν η πρώτη φορά που έκανα αγορά από το aliexpres θα ξανακάνω αγορές ,και τυχόν βοήθεια και απορίες εδώ είστε Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από iliata2410
sakisgri Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 19 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Σήμερα ήρθε το δέμα από acs 12 ημέρες ,με choice.Θελω να κάνω 2 ερωτήσεις,αφού με choice λέτε στον οδηγό ότι δεν περνάει τελωνείο, γιατί κατά την παρακολούθηση της αποστολής ,έλεγε όταν έφτασε Ελλάδα εισαγωγή στο τελωνείο,και επιτυχής εξαγωγή από τελωνείο; Δεύτερη ερωτη,αν είχα παραγγελία με προϊόντα choice και κάποια προϊόντα που δεν ήταν choice σε αυτήν την περίπτωση θα έστελναν ξεχωριστά τις παραγγελίες;Υ.Γ ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σας ,ήταν η πρώτη φορά που έκανα αγορά από το aliexpres θα ξανακάνω αγορές ,και τυχόν βοήθεια και απορίες εδώ είστε Τελωνείο περνάνε, αλλά όχι στην Ελλάδα, περνάνε στην Ουγγαρία. Μέσα από το app του Aliexpress φαίνεται σαν να περνάει Ελλάδα τελωνείο δλδ δεν φαίνεται ότι περνάει από Ουγγαρία το δέμα, αλλά αν το δεις στο pacelsapp θα δεις περνάει τελωνείο πριν φτάσει Ελλάδα. Όχι τα Choice και αυτά που δεν είναι Choice δλδ αυτά από global seller δεν γίνονται ενοποίηση και έρχονται ξεχωριστά. Από global seller θα κοιτάς και τρόπο αποστολής, δεν είναι standard όπως είναι με τα Choice. Αν δεν το έχεις κάνει, διάβασε εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60712919 γράφω σχεδόν ότι χρειάζεται να ξέρεις για αγορές από Aliexpress.
spyroseva Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Στις 15/7/2025 στις 5:00 ΜΜ, gsxr1100 είπε Τα μεταφορικα πληρωνονται απο τον πωλητη απλα εγραψα εγω πρεπει να τα πληρωσω γιατι εκτος ελλαδος δεν μπορεις να βαλεις χρεωση παραληπτη..Ουτε θελω να τα πληρωσω γιατι ξερω οτι θα παρω τα τρια μου..Μια χαρα το απεδειξα ειναι ολοφανερο στις φωτο οτι ειναι δυο χρωματα απλα ο μλκς ο πωλητης με ειπε ανεντιμο γιατι και καλα αυτος πουλαει ενα χρωμα μπλε με γκρι γραμματα που εχουν τα gshock sto bezel Πανω ενω αυτο που του εστειλα εγω στις φωτο ειναι με ασπρα γραμματα βεβαια δεν ισχυει αυτο που λεει φαινεται καθαρα το γκρι χρωμα..Απατεωνας ειναι διβασα κριτικες κανεις τετοιες μλκιες.. Καλημέρα! Μία από τα ίδια έπαθα και εγώ και δυστυχώς το AliExpress συνεχίζει να καλύπτει απατεώνες πωλητές του. Αγόρασα ένα Xiaomi Mosquito killer και αντί για Xiaomi, παρέλαβα ένα Παπαρόμι.. παιχνίδι. Άχρηστο. Έκανα screenshot, έβγαλα φωτογραφία την ετικέτα, διαμαρτυρήθηκα. Ζήτησα μερική επιστροφή χρημάτων από τα 14€ τα 8€ και αρνήθηκαν. Το AliExpress αποφάσισε να κάνω επιστροφή με δικά μου έξοδα και να μου κάνει full refund. Φυσικά δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Επικοινώνησα με το chat, μίλησα με εκπρόσωπο μου είπαν ότι έχω δίκιο, άνοιξαν case και μου υποσχέθηκαν ότι θα κλιμακώσουν την υπόθεση σε ανώτερο τμήμα. Σας ενημερώνω για να το έχετε κατά νου, ουδέποτε επικοινώνησαν μαζί μου 10 ημέρες μετά το άνοιγμα της υπόθεσης. Επανήλθα στο ενδιάμεσο, μου υποσχέθηκαν ότι θα επικοινωνήσουν εντός 2 εργάσιμων ημερών, πέρασαν και άλλες 5 ημέρες. Το φταίξιμο ήταν δικό μου αφού από κεκτημένη ταχύτητα δεν αντιλήφθηκα ότι είχα επιλογή να αγοράσω μέσω PayPal και την πάτησα. Δυστυχώς το AliExpress παραμένει αναξιόπιστο και όταν παραγγέλνεις κάτι (πιο) ακριβό πρέπει να γίνεται χρήση PayPal για όσο θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα και να κάνεις και την προσευχή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα