sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ 4 ώρες πριν, iparou είπε Καλημέρα. Εδώ και κανένα χρόνο που παραγγέλνω από aliexpress (με Choice) τα προϊόντα έρχονταν πάντα στο ACS Locker της περιοχής μου, χωρίς τελωνείο ή άλλα προβλήματα. Τον τελευταίο καιρό βλέπω διάφορα προϊόντα που με ενδιαφέρουν, τα οποία όμως δεν έχουν δυνατότητα αποστολής με Choice και χρεώνουν κάποια ελάχιστα έξοδα αποστολής, που δεν με απασχολεί. Δεν ξέρω όμως αν θα έχω πρόβλημα με τελωνεία κτλ, από την στιγμή που δεν είναι CHOICE. Γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει ? Παίζει ρόλο το κόστος της αγοράς (συνήθως πρόκειται για 50-70 ευρώ) Καλημέρα, Αυτά που βλέπω στη φώτο, ειναι χωρίς τελωνείο. Αποφεύγεις τις ιδιωτικές courier, και το Aliexpress Premium Shipping (και αυτά έρχονται με ιδιωτική courier). Τα γράφω όλα εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60712919 58 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Θέλω να ρωτήσω.σε κάποια προϊόντα που έχουν ένδειξη με νομίσματα,και λέει πχ έκπτωση 3% extra εννοεί ότι από τα νομίσματα που μάζεψες θα σε αφαιρεθεί το 3%; Η για να γίνει κατανοητό,έχω συγκεντρώσει πχ 12 ευρώ σε νομίσματα,και αγοράζω προϊόντα που έχουν την ένδειξη νομίσματα και κάνουν 25 ευρώ θα με αφαιρεθεί από το ταμείο 12 ευρώ και θα είναι 13 η όχι; Ναι, πάτα checkout για να δεις πόσα σε αφαιρεί (στο checkout δεν χρεώνεσαι ακόμα, υπάρχει ένα ακόμα βήμα πριν τη χρέωση) Αν ειναι από το coins page για να πάρεις αυτή την έκπτωση, πρέπει να πατήσεις buy now, αν το βάλεις στο καλάθι, πιο πιθανό δεν θα έχεις την έκπτωση που είδες στο coins page.
iliata2410 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:19 μμ 21 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αν ειναι από το coins page για να πάρεις αυτή την έκπτωση, πρέπει να πατήσεις buy now Αν πατήσω όμως αυτό, αγόρασε τώρα,δεν θα έχω την επιλογή,να αγοράσω μαζικά πολλά προϊόντα,όπως θα είχα όταν πατούσα προσθήκη στο καλάθι.Να επισημάνω λιγάκι ότι τα νομίσματα που μου δίνει για παιχνίδια που έχει για να παίξω δεν το κατέχω να παίξω παιχνίδια,και έτσι το αφήνω δυστυχώς,και μαζεύω μόνο με επίσκεψη.
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 04:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:30 μμ 1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε Αν πατήσω όμως αυτό, αγόρασε τώρα,δεν θα έχω την επιλογή,να αγοράσω μαζικά πολλά προϊόντα,όπως θα είχα όταν πατούσα προσθήκη στο καλάθι.Να επισημάνω λιγάκι ότι τα νομίσματα που μου δίνει για παιχνίδια που έχει για να παίξω δεν το κατέχω να παίξω παιχνίδια,και έτσι το αφήνω δυστυχώς,και μαζεύω μόνο με επίσκεψη. Όχι δεν θα έχεις την επιλογή να το βάλεις στο καλάθι, η μπορείς αλλά με μικρότερη έκπτωση. Αν ειναι κάτι φτηνό, συμφέρει να το βρεις από choice η από Bundle deals, που μαζί με άλλα προϊόντα θα αφαιρεθούν τα μεταφορικά, και θα έρθει συστημένο. Στο Coins page, συμφέρουν τα πιο ακριβά προϊόντα με μεγάλη έκπτωση να πάρεις με buy now.
iparou Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 μμ 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλημέρα, Αυτά που βλέπω στη φώτο, ειναι χωρίς τελωνείο. Αποφεύγεις τις ιδιωτικές courier, και το Aliexpress Premium Shipping (και αυτά έρχονται με ιδιωτική courier). Τα γράφω όλα εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60712919 Ναι, πάτα checkout για να δεις πόσα σε αφαιρεί (στο checkout δεν χρεώνεσαι ακόμα, υπάρχει ένα ακόμα βήμα πριν τη χρέωση) Αν ειναι από το coins page για να πάρεις αυτή την έκπτωση, πρέπει να πατήσεις buy now, αν το βάλεις στο καλάθι, πιο πιθανό δεν θα έχεις την έκπτωση που είδες στο coins page. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα διαβάσει το ποστ σου αλλά είναι κάποιους μήνες πίσω και πιθανόν να είχαν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Αν και το Aliexpress Standard Shipping είναι χωρίς τελωνείο, γιατί κάποιος να προτιμήσει το Choice ? (που εγγυημένα είναι χωρίς τελωνείο). Ισχύει ακόμη δηλαδή ότι κάτω από 186 ευρώ με Aliexpress Standard Shipping είναι χωρίς τελωνείο ?
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 09:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:17 μμ 58 λεπτά πριν, iparou είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα διαβάσει το ποστ σου αλλά είναι κάποιους μήνες πίσω και πιθανόν να είχαν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Αν και το Aliexpress Standard Shipping είναι χωρίς τελωνείο, γιατί κάποιος να προτιμήσει το Choice ? (που εγγυημένα είναι χωρίς τελωνείο). Ισχύει ακόμη δηλαδή ότι κάτω από 186 ευρώ με Aliexpress Standard Shipping είναι χωρίς τελωνείο ? Προτιμάμε τα Choice για το free shipping πάνω από τα 10€, συνήθως τα προϊόντα ειναι ετοιμοπαράδοτα (fast shipping) και επίσης τα διαχειρίζεται το ίδιο το Aliexpress. Κατα τα άλλα, τα Choice (Aliexpress selection standard) και τα Aliexpress standard shipping πρακτικά ειναι ο ίδιος ακριβώς τρόπος αποστολής. Ότι γράφω, ισχύει ακόμα, αν αλλάξει κάτι (και είμαι ακόμα εδώ, ενεργός), ειδικά κάτι τόσο σημαντικό όπως να περνάει τελωνείο κάποιος τρόπος αποστολής, θα έφτιαχνα καινούργιο ανανεωμένο οδηγό (μιας και δεν μπορώ να επεξεργαστώ τον ίδιο) τώρα που και πως θα το έβρισκε κάποιος ανάμεσα στις τόσες σελίδες, ειναι άλλο θέμα. Συχνά πυκνά βάζω το link από τον πιο πρόσφατο οδηγό όπου ταιριάζει για να το βλέπουν αυτοί που δεν ξέρουν ότι υπάρχει, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. 1 2
iliata2410 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Συμπληρώματα διατροφής μπορούμε να πάρουμε η όχι; Κάπου αναφέρθηκε ότι χρειάζεται έγκριση από κάπου νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα