-WISE- Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ρε τσακαλάκια μου μια βοήθεια. Χρόνια παραγγέλνω από το Ali και πρώτη φορά (αν μπορώ να θυμηθώ σωστά) μου έχει σκάσει tracking "HRBC**********2". Τι στο καλό είναι αυτό; Με τι να το περιμένω; Βλέπω, μάλιστα, στο parcels ότι μετά θα γίνει "PPDPBK".
radiotv Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5 λεπτά πριν, -WISE- είπε Ρε τσακαλάκια μου μια βοήθεια. Χρόνια παραγγέλνω από το Ali και πρώτη φορά (αν μπορώ να θυμηθώ σωστά) μου έχει σκάσει tracking "HRBC**********2". Τι στο καλό είναι αυτό; Με τι να το περιμένω; Βλέπω, μάλιστα, στο parcels ότι μετά θα γίνει "PPDPBK". Έχω και εγώ μια ίδια, στέλνει με την εταιρεία YFH , όπως μου απάντησαν παραπάνω παραδίδει η Acs, είναι μπαταρία λιθίου;
-WISE- Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, radiotv είπε Έχω και εγώ μια ίδια, στέλνει με την εταιρεία YFH , όπως μου απάντησαν παραπάνω παραδίδει η Acs, είναι μπαταρία λιθίου; Μια σελίδα πριν ήταν η απάντηση, λοιπόν. 😅 Ναι είναι μπαταρία για το Switch Lite. Λες να έχουμε θέμα με τελωνείο; Πάντως δεν ενημερώνεται και πολύ τακτικά το tracking. Από τις 6/9 στο Ali μου γράφει απλά "shipment on the way". Και στο parcels γράφει "waiting for flight arrangements"
radiotv Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, -WISE- είπε Μια σελίδα πριν ήταν η απάντηση, λοιπόν. 😅 Ναι είναι μπαταρία για το Switch Lite. Λες να έχουμε θέμα με τελωνείο; Πάντως δεν ενημερώνεται και πολύ τακτικά το tracking. Από τις 6/9 στο Ali μου γράφει απλά "shipment on the way". Και στο parcels γράφει "waiting for flight arrangements" Δεν νομίζω ότι θα έχει θέμα,η δική μου έχει φθάσει στην Ολλανδία Τρακινγκ κάνει εδώ https://en.yfhex.com/ ή στο https://parcelsapp.com/ Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από radiotv 1
Billator Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Τα YFH δεν δίνουν tracking updates για περίπου 5-10 μέρες, και "ξαφνικά" έρχεται ειδοποίηση από την ACS. (Από την τελευταία ειδοποίηση στο parcelsapp οχι του Aliexpress εκεί σταματάει πολύ νωρίτερα). Καθυστερούν οπότε 5-6 μέρες παραπάνω από ότι συνήθως. Πήρα 2 powerbank και έκαναν 16 και 18 μέρες. Αλλά είναι πολύ πιο γρήγορο από την προηγούμενη μέθοδο που είχαν. ------------ Edit: Επειδή το ;ένα powerbank βγήκε πολύ καλό το παραθέτω για όποιον τον ενδιαφέρει κάτι αντίστοιχο https://www.aliexpress.com/item/1005009358152237.html Μου βγήκε 30 ευρώ το έχω δει να πέφτει μέχρι και 25ευρώ. Είναι 165Watt output(ταυτόχρονα μπορεί να δώσει PD 100W + 65W άρα μπορεί να φορτίσει και 2 laptop ταυτόχρονα), και μέγεθος 20.000mAh. Και φορτίζει το ίδιο (input) με μέχρι 65W. Στα αρνητικά είναι ότι: - Δεν έχει λειτουργία (όπως τα xiaomi) που να μπορεί να ρίξει την τάση πιο χαμηλά για να "ξυπνάει" συσκευές όπου ξεφόρτωσαν και δεν φορτίζουν ξανά. - Όταν ζεσταίνεται ρίχνει το ρυθμό φόρτισης (input) από τα 65W στα 45W - Η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινή όσο φαίνεται στις εικόνες. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Billator 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα