radiotv Δημοσ. χθες στις 11:44 πμ Δημοσ. χθες στις 11:44 πμ Δύο παραγγελίες 4/10 από Global sellers συνολικης αξίας 2,40€ ενοποιηθηκαν και τις έστειλαν με τρακινγκ 4PX....CN που μετά έγινε δεκαψήφιο Acs και το έφεραν προς παράδοση σήμερα, 10 ημέρες Κίνα - Αθήνα, μέθοδος αποστολής Aliexpress Saver Shipping.
villasg Δημοσ. χθες στις 03:33 μμ Δημοσ. χθες στις 03:33 μμ Σημερα παρελαβα την τελευται παραγγελια που ειχα κανει 4/10 και ειχε παρει τρακιν τυπου 4PX300******8321CN . Μπηκε/εμφανιστηκε Ελλαδα στην Αθηνα και οχι στην Θεσσαλονικη οπως τα προηγουμενα . Η παρακολουθηση μεxρι Ellada μονο με το παραπανω Tracking μολις μπηκε δουλεψε το 10ψηφιο τρακ της Acs
akalyptos99 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες καλησπερα εχω κανει μια παραγγελια με αριθμο αποστολης 764** και απο 8 του μηνα ειναι σε αυτο το σταδιο εχει συμβει σε κανεναν αλλον? συνηθως ολα μου ερχοται σε 9-10 μερες Το δέμα έφτασε στο κέντρο της τοπικής εταιρείας παράδοσης
radiotv Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akalyptos99 είπε καλησπερα εχω κανει μια παραγγελια με αριθμο αποστολης 764** και απο 8 του μηνα ειναι σε αυτο το σταδιο εχει συμβει σε κανεναν αλλον? συνηθως ολα μου ερχοται σε 9-10 μερες Το δέμα έφτασε στο κέντρο της τοπικής εταιρείας παράδοσης Αν είναι δεκαψήφιο Acs αυτό δείχνει ότι είναι στην Βουλγαρία στην συνεργαζόμενη Speedy, δες και στην σελίδα της Acs τι βγάζει. 3 ώρες πριν, villasg είπε Σημερα παρελαβα την τελευται παραγγελια που ειχα κανει 4/10 και ειχε παρει τρακιν τυπου 4PX300******8321CN . Μπηκε/εμφανιστηκε Ελλαδα στην Αθηνα και οχι στην Θεσσαλονικη οπως τα προηγουμενα . Η παρακολουθηση μεxρι Ellada μονο με το παραπανω Tracking μολις μπηκε δουλεψε το 10ψηφιο τρακ της Acs Όντως και τα δικά μου 4PX....CN εμφανίστηκαν στην Αθήνα κατευθείαν από την Κίνα,μάλλον έρχονται με πτήση απευθείας εδώ. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από radiotv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα