Alex-V Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Θελω να αγορασω κατι απο ebay. Εχω βρει σε πολυ καλες τιμες αλλα ειναι απο κινα και θα κανουν εναν μηνα σιγουρα αυτο που θελω να αγορασω. Ερωτηση. Υπαρχει κατι αλλο ωστε να ερθουν πιο νωρις? Πχ υπαρχει αγγλικο ebay η γερμανικο? Τι συμφαιρει? Και αλλη μια ερωτηση. Οταν λεει free shiping εννοει χωρις εξοδα? Οτι ερχεται δηλαδη στην πορτα μου με την τιμη που λεει στο προιον? Τωρα εφτιαξα paypal και καταλαβαινετε..
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ebay.co.uk ebay.de ebay.it αλλά και στα παραπανω μπορεις να βρεις προιοντα που ερχονται απο την αλλη ακρη του κοσμου (βλ item location). Κάποιες φορες μπορει το item location να ειναι ψευδες, οποτε αν εχεις αμφιβολια ρωτας στα ισια τον πωλητη. Εσυ παραγγελνεις απο Αγγλία και σου ερχεται απο Κίνα, εκπληξη το τελωνείο. free shiping σημαινει δωρεαν μεταφορικά (ειναι μεσα στην τιμή) Τελος να διαβαζεις τις κριτικές του πωλητη και οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός. Στο insomnia υπάρχουν δεκαδες συζητήσεις για αγορες απο ebay, εξωτερικο, τελωνεία, paypal κλπ. Συμβουλέψου τα 1
Alex-V Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστω παρα πολυ. Βρηκα ενα κολπακι. Στο ebay.com εχει επιλογη να μου εμφανιζει προιοντα που βρισκονται μονο ευρωπη και μου εβγαλε αρκετα απο αγγλια εννοειται οτι θα κοιταζω και το feedback του πωλητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα