Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα αυτό το προϊόν και δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά αλλού και θέλω να το αγοράσω αλλά μαζί με μεταφορικά και του φόρους φτάνει κοντά στα 40€ και το κάνει ασύμφορο. Λοιπόν σκέφτηκα εάν μπορεί φυσικά να γίνει να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία που δίνει διεύθυνση στην Αμερική και μετά να το στείλουν αυτή (στην Αμερική είναι δωρεάν τα μεταφορικά ) συμφέρει η όχι ;

Δημοσ.

παλι όμως θα πληρώσεις μταφορικά για Ελλάδα και λογικά και τελωνείο 

με απλό ταχυδρομείο δεν μπορούν να το στείλουν ... εάν βρω κάποιον συγγενή η φίλο και το στείλω εκεί και μου το στείλει αυτός με ταχυδρομείο τι χρέωση ας πούμε θα έχει .......

Δημοσ.

Θέμα "βαριέμαι να διαβάσω τα τόσα αλλα αναλογα posts και θελω μια προσωπική απάντηση"

Απάντηση : Ο μονος τροπος να μη σου τη φορέσει το τελωνειο και να σε συμφερει το ολο θεμα, ειναι να στο φέρει κάποιος που θα έρθει. 

Δημοσ.

με απλό ταχυδρομείο δεν μπορούν να το στείλουν ... εάν βρω κάποιον συγγενή η φίλο και το στείλω εκεί και μου το στείλει αυτός με ταχυδρομείο τι χρέωση ας πούμε θα έχει .......

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να περάσει τελωνείο και στην περίπτωση αυτη, Το κόστος εξαρταται απο τον τρόπο αποστολής. Θα πρέπει να δεις στη USPS

Δημοσ.

Τι ακριβως κανει αυτο;

η κεφαλή από μια κεραία unbt m2 

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να περάσει τελωνείο και στην περίπτωση αυτη, Το κόστος εξαρταται απο τον τρόπο αποστολής. Θα πρέπει να δεις στη USPS

άρα μάλλον το ξεχνάω 

Θέμα "βαριέμαι να διαβάσω τα τόσα αλλα αναλογα posts και θελω μια προσωπική απάντηση"

Απάντηση : Ο μονος τροπος να μη σου τη φορέσει το τελωνειο και να σε συμφερει το ολο θεμα, ειναι να στο φέρει κάποιος που θα έρθει. 

<<προτιμώ όταν είναι κάτι που με απασχολεί να μπορώ να το βρω άμεσα στα δικά μου μηνύματα και όχι σε ολόκληρη ενότητα με πολλές απαντήσεις επίσης σε αλλά post υπάρχουν μελή με ειρωνική διάθεση ....  εγώ πάλι θέλω άμεση λύση γιατί αυτό το πραγματάκι θα λύση  το πρόβλημα  μου>> επί του θέματος δεν έχω κάποιον να έρχεται το μόνο που μπορώ να το στείλω σε αυτόν και να μου το στείλει με κάποιον τρόπο. 

Δημοσ.

Δε διαφωνώ οτι ολοι θελουμε την ευκολία μας, αλλά οταν κάποιος (οποιοσδήποτε) συμμετέχει ενεργά σε κάποιο forum και έρχεται κάποιος και λεει οτι "θελω ευκολη προσωπικη λύση και δε με νοιαζει τι εχει γραφτεί" δείχνει εγωισμό και "σκασιλισμό" για τους υπολοιπους. 

Είναι το ίδιο σαν να μπει κάποιος στο νημα του paypal και να γράψει "παιδια που βρίσκω το 4ψηφιο; "

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...