corsair04 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Είδα αυτό το προϊόν και δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά αλλού και θέλω να το αγοράσω αλλά μαζί με μεταφορικά και του φόρους φτάνει κοντά στα 40€ και το κάνει ασύμφορο. Λοιπόν σκέφτηκα εάν μπορεί φυσικά να γίνει να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία που δίνει διεύθυνση στην Αμερική και μετά να το στείλουν αυτή (στην Αμερική είναι δωρεάν τα μεταφορικά ) συμφέρει η όχι ;
koystado Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 παλι όμως θα πληρώσεις μταφορικά για Ελλάδα και λογικά και τελωνείο
corsair04 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 παλι όμως θα πληρώσεις μταφορικά για Ελλάδα και λογικά και τελωνείο με απλό ταχυδρομείο δεν μπορούν να το στείλουν ... εάν βρω κάποιον συγγενή η φίλο και το στείλω εκεί και μου το στείλει αυτός με ταχυδρομείο τι χρέωση ας πούμε θα έχει .......
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Θέμα "βαριέμαι να διαβάσω τα τόσα αλλα αναλογα posts και θελω μια προσωπική απάντηση" Απάντηση : Ο μονος τροπος να μη σου τη φορέσει το τελωνειο και να σε συμφερει το ολο θεμα, ειναι να στο φέρει κάποιος που θα έρθει.
spartak1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 με απλό ταχυδρομείο δεν μπορούν να το στείλουν ... εάν βρω κάποιον συγγενή η φίλο και το στείλω εκεί και μου το στείλει αυτός με ταχυδρομείο τι χρέωση ας πούμε θα έχει ....... Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να περάσει τελωνείο και στην περίπτωση αυτη, Το κόστος εξαρταται απο τον τρόπο αποστολής. Θα πρέπει να δεις στη USPS
corsair04 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι ακριβως κανει αυτο; η κεφαλή από μια κεραία unbt m2 Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να περάσει τελωνείο και στην περίπτωση αυτη, Το κόστος εξαρταται απο τον τρόπο αποστολής. Θα πρέπει να δεις στη USPS άρα μάλλον το ξεχνάω Θέμα "βαριέμαι να διαβάσω τα τόσα αλλα αναλογα posts και θελω μια προσωπική απάντηση" Απάντηση : Ο μονος τροπος να μη σου τη φορέσει το τελωνειο και να σε συμφερει το ολο θεμα, ειναι να στο φέρει κάποιος που θα έρθει. <<προτιμώ όταν είναι κάτι που με απασχολεί να μπορώ να το βρω άμεσα στα δικά μου μηνύματα και όχι σε ολόκληρη ενότητα με πολλές απαντήσεις επίσης σε αλλά post υπάρχουν μελή με ειρωνική διάθεση .... εγώ πάλι θέλω άμεση λύση γιατί αυτό το πραγματάκι θα λύση το πρόβλημα μου>> επί του θέματος δεν έχω κάποιον να έρχεται το μόνο που μπορώ να το στείλω σε αυτόν και να μου το στείλει με κάποιον τρόπο.
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δε διαφωνώ οτι ολοι θελουμε την ευκολία μας, αλλά οταν κάποιος (οποιοσδήποτε) συμμετέχει ενεργά σε κάποιο forum και έρχεται κάποιος και λεει οτι "θελω ευκολη προσωπικη λύση και δε με νοιαζει τι εχει γραφτεί" δείχνει εγωισμό και "σκασιλισμό" για τους υπολοιπους. Είναι το ίδιο σαν να μπει κάποιος στο νημα του paypal και να γράψει "παιδια που βρίσκω το 4ψηφιο; "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα