ekriksi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι για ράδιο στο ιντερνέτ για μια φορά την εβδομάδα, έψαξα λίγο και βρήκα ότι υπάρχουν περιορισμοί από την ΑΕΠΙ και την Αυτοδιαχείριση?? Δηλαδή αν το ράδιο δεν έχει έσοδα και είναι απλά για την πλακα πρέπει για να ξεκινήσω να πληρώσω τσάμπα λεφτά?? Απ ότι είδα δεν είναι και λίγα γενικά. Ξέρει κανείς τι παίζει?
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ακόμα παίρνει λεφτά η ΑΕΠΙ; Πρόσφατα δεν είχε βγει είδηση ότι τα τρώγανε; Δεν τους κλείσανε;
ekriksi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω καταλάβει σήμερα τα έψαχνα και βρήκα ότι όντως τους κυνηγάνε τώρα αλλά υπάρχει και μια εταιρία η αυτοδιαχείριση που κάνει το ίδιο αλλά και καλά με πιο ανθρώπινο πρόσωπο.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όταν παίζεις δημοσια τραγούδια που έχουν δικαιώματα, με οποίον τρόπο και να τα παιζεις- μεταδίδεις πληρώνεις ΑΕΠΙ
sinioris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Είχαμε τίποτα νέα για το θέμα αυτό? Με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως!
stelios18120 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Σε 3 θεματα το έγραψες ρε φίλε μου. Εντάξει και σε ένα έφτανε.
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, stelios18120 είπε Σε 3 θεματα το έγραψες ρε φίλε μου. Εντάξει και σε ένα έφτανε. Φρέσκο ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα