Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω νοικιάσει χώρο σε μια εταιρία και έχω ανεβάσει ένα site.

Μέσα από το cpanel έφτιαξα και email το Οποίο είναι για επικοινωνία και είναι το [email protected]

Το παραπάνω email το πρόσθεσα σε ένα gmail που έχω το [email protected] έτσι ώστε όταν Κάποιος στέλνει email στο [email protected] να το παραλαμβάνω στο [email protected]

Η απορία είναι η εξής:

Αν στείλει ένα χρήστης στο [email protected] τότε μου έρχεται κανονικά στο [email protected] όμως λίγο αργοπορημένα από ότι έψαξα είναι ο τρόπος που λειτουργεί το POP. 

Όμως αν εγώ σαν admin κάνω απάντηση στο email στον άλλο χρήστη φαίνεται το [email protected] Και όχι ότι το έστειλε ο [email protected]

Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω ή αν μπορώ να το φτιάξω αυτό?

Δημοσ.

Γίνεται εύκολα. Στο gmail πάνω πανω δεξιά στο settings -> accounts & import και εκεί στο send mail as επιλέγεις ποιος θες να είναι ο default λογαριασμός αποστολής. Αλλιώς, αν δεν θες να απαντάς μόνιμα ως [email protected], μπορείς όταν κάνεις reply σε ένα mail να πας με το ποντίκι στο πεδίο from καισου βγάζει επιλογες με τα διαθέσιμα email δηλαδή το mihalis19 και το admin. Και επιλέγεις όποιο θες να φαίνεται στο συγκεκριμενο reply.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...