Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πριν μια ωρα περιπου μου ηρθαν 2 μηνυματα στο κινητο το γνωστο call me back της vodafone. Ο αριθμος ηταν vodafone ξεκινουσε με 694. Περνω τον αριθμο απο το σταθερο με τη λογικη οτι μπορει να ειναι καποιος που τον ξερω και απλα δεν τον εχω στις επαφες του κινητου... το σηκωνει γυναικα ποιος ειστε με ρωταει και ρωταει και εγω στο καπακι ποια ειστε εσεις μου στειλατε μηνυμα στο κινητο πριν λιγο μου λεει συγνωμη λαθος και το εκλεισα. Λετε να ειναι απατη? Επισης υπαρχει καποια μαυρη λιστα με τηλεφωνα που πρεπει να αποφευγουμε?

Δημοσ.

Μην παιρνεις πισω ποτε, δεν ξερεις την χρεωση.

Δημοσ.

Γενικοτερα, και σε ελληνικο. Αν θελουν ας ξαναπαρουν.

Δημοσ.

Αν δεν πάρεις τπτ περίεργο 5ψήφιο κλπ χρεώνεσαι κανονικά (σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχεις) εφόσον πάρεις οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό Ελλάδος.

Δεν γίνεται να χρεωθείς κάτι άλλο...

Δημοσ.

Καλησπερα πριν μια ωρα περιπου μου ηρθαν 2 μηνυματα στο κινητο το γνωστο call me back της vodafone. Ο αριθμος ηταν vodafone ξεκινουσε με 694. Περνω τον αριθμο απο το σταθερο με τη λογικη οτι μπορει να ειναι καποιος που τον ξερω και απλα δεν τον εχω στις επαφες του κινητου... το σηκωνει γυναικα ποιος ειστε με ρωταει και ρωταει και εγω στο καπακι ποια ειστε εσεις μου στειλατε μηνυμα στο κινητο πριν λιγο μου λεει συγνωμη λαθος και το εκλεισα. Λετε να ειναι απατη? Επισης υπαρχει καποια μαυρη λιστα με τηλεφωνα που πρεπει να αποφευγουμε?

υπάρχει εδώ ένα πρόγραμμα του white pages στο οποίο υπάρχουν καταχωρημένοι επικίνδυνοι ενοχλητικοί και γενικά

παράξενοι αριθμοί.

Οι αριθμοί καταχωρούνται από αυτούς που δέχτηκαν την κλήση με παρατήρηση δίπλα.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να κάνεις καταχώριση και αυτόν που σε πήρε.

https://www.white-pages.gr/

• Like 2
Δημοσ.

αν δε δω τιποτα περιεργο στο λογαριασμο μου ξερω γω καμια υπερβολικη χρεωση τοτε δε θα ασχοληθω αλλιως θα το καταχωρησω στη σελιδα. Ευχαριστω...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις μου συνέβαινε συχνά το 2007 με καρτοκινητό Vodafone, με καλούσαν αρκετοί που τους ήρθε αυτό το μύνημα με τον αριθμό μου, αλλά μου έρχονταν και αρκετά μυνήματα για να καλέσω άλλους. Ήταν και ο λόγος που άλλαξα πάροχο και δεν γύρισα ποτέ σε Vodafone. 

Δημοσ.

Βάλε τον αριθμό στο google λογικά αν είναι ύποπτος θα σου βγάλει σε 1η σελίδα τα sites που καταχωρούν τα νούμερα άλλοι και αναφέρουν τι γίνεται.

Είχα μπλοκάρει εδώ και καιρό 2 νούμερα από wind συνεχίζουν να τηλεφωνούν κάθε μέρα μέχρι να απαντήσω αλλά εγώ είτε το έχω κλειστό είτε τους μπλοκάρει το call blocker, σήμερα με ξανακάλεσαν από 2 ίδια νούμερα με αλλαγμένο ένα-2 ψηφία, είναι προφανές οτι μιλάμε για call center του παρόχου και μάλλον μυρίστηκαν οτι τους μπλόκαρα, βέβαια δεν πειράζει πάλι πήραν τα τρια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...