Προς το περιεχόμενο

WINDOWS XP PRO

NOKIA3410

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα σας έχω τα windows xp pro eng, και παρουσιάζετε συνέχεια ένα πρόβλημα το οποίο είναι όταν φτιάχνω ένα καινούργιο account τα προγγράματα που έχω σαν administrator μου λένε οτι πρέπει να εγκατασταθούν ξανά σε αυτό το account.τι πρέπει να κάνω να μην έχω αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.

έχω και ένα άλλο πρόβλημα.έχω στον υπολογιστή μου τα window xp pro eng και έχω βάλει μέσα του μόνο ένα πρόγραμμα το ulead.οταν φτιάχνω καινούργιο project και πάω να μου το κάνει σε αρχείο mpeg μου κολλάει συνέχεια.τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
8a prepei na epilegeis Available For All Users kata tin diarkeia ton egkatastaseon. Gia osa progs exeis kanei idi egkatastasi apla ta 3anapernas kai sto kainourgio Profil.

Sam.

σωστό αυτό που είπες αλλά δεν μπορώ να τα κάνω αυτό επειδή δεν με αφήνει.
Δημοσ.

Ποιο δεν σε αφήνει να κάνεις? Το να διαλέξεις "available for all users" (δεν έχουν όλα τα προγράμματα αυτήν την δυνατότητα οπότε πας για δεύτερη εγκατάσταση στο άλλο account) ή το να το εγκαταστήσεις στα άλλα accounts (άλλο πακέτο - πρέπει να σου πετάει κάποιο μήνυμα το οποίο θα μας παραθέσεις και το ξανασυζητάμε)?

Δημοσ.

Na prose3eis sto kainourgio profil pou exeis ftia3ei, na doseis kapoia dikaiomata (h ola) administrator.

Diaforetika kane auto pou protinei o Marcos_Aurilius mipos mporesoume na boi8isoume parapano.

Sam.

Δημοσ.

Marcos_Aurilius, "available for all users" aυτο που θα μπορεσω να το βρω.συγγνωμη που δεν βαζω τόνους επειδη ειμαι στον δρομο με τον φορητο.οταν ανοιγω το δευτερο λογαριασμο και παω να κανω καποιο εγκατασταση μου λεει οτι δεν εχω τις προυποθεσεις να το κανω.να επικοινωνησω με τον administrator.

Δημοσ.

Marcos_Aurilius, πρέπει να σου πετάει κάποιο μήνυμα το οποίο θα μας παραθέσεις και το ξανασυζητάμε.

μου πεταει το εξης μυνημα:(you do not have administrator rights to run this programm.please contact your network administrator for more information).

τι να κανω;

Δημοσ.

Sam235, na doseis kapoia dikaiomata (h ola) administrator.

εαν παω να δωσω ολα τα δικαιωματα του administrator τοτε σε ενα μηνα θα χρειαστει low lever format,ή απλως format.

Δημοσ.

για να σας δωσω να καταλαβετε βρισκετε σε internet cafe το μηχανημα.υπαρχουν 20 υπολογιστες που θα τους βαλω windows xp pro eng επειδη κολλανε στα αλλα windows 98 second edition.μολις μπει η γραμμη (δεν πουλαω ουτε διαφημίζω τιποτα,το λεω αυτο για ολους τους administrator της insomnias)sdsl της εταιριας που ειμαι συνεργατης(ονοματα δεν δινω μηπως φαω ban)θα κανω σε ολους update με τα windows xp.

Δημοσ.

otan telioshs thw egkatastash pas:

my computer>δεξι κουμπι>properties>user profiles>διαλεγεις του administrator>copy to...C:\Documents and Settings\default user>ok

den 8a soy pei tipota ksana.

ps.to default user einai hidden kai prepei na to grapseiw monos soy.

Δημοσ.

akiss, user profiles>διαλεγεις του administrator>copy to...C:\Documents and Settings\default user>ok

δεν μπορω να το βρω αυτο το πραγμα.γινετε να μου πεις που θα το βρω αυτο.

Δημοσ.

copy to...browse διαλεγεις C:\Documents and Settings και προσθετεις \default user οποτε εχεις C:\Documents and Settings\default user

το default user δεν το βλεπεις στο c: γιατι ειναι κρυφο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...