mazdakiass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. μένω σε διώροφο σπίτι και εγώ είμαι στο κάτω και ο θειος μου στο επάνω. εγώ έχω forthnet και ο θειος μου έχει ΟΤΕ. πριν 10 μέρες του ενεργοποίησαν το vdsl 50 και σε μένα το δίκτυο της forthnet λέει οτι δεν έχει έρθει ακόμα η γραμμή εδω. πως γίνετε αυτο?
gusdevelopers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. μένω σε διώροφο σπίτι και εγώ είμαι στο κάτω και ο θειος μου στο επάνω. εγώ έχω forthnet και ο θειος μου έχει ΟΤΕ. πριν 10 μέρες του ενεργοποίησαν το vdsl 50 και σε μένα το δίκτυο της forthnet λέει οτι δεν έχει έρθει ακόμα η γραμμή εδω. πως γίνετε αυτο? που ρωτησες? για την διαθεσιμοτητα
mazdakiass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/ergaleia-internet-tilefonias/eleghos-diathesimotitas/ πήρα και τηλ και μου είπαν οτι δεν έχει έρθει ακόμα σε εσάς.
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 μοιρασου τη γραμμη απο το θειο σου και μοιραστειτε κι το παγιο
mazdakiass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 θα ήθελα την δικια μου γραμμή όμως
makfil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. μένω σε διώροφο σπίτι και εγώ είμαι στο κάτω και ο θειος μου στο επάνω. εγώ έχω forthnet και ο θειος μου έχει ΟΤΕ. πριν 10 μέρες του ενεργοποίησαν το vdsl 50 και σε μένα το δίκτυο της forthnet λέει οτι δεν έχει έρθει ακόμα η γραμμή εδω. πως γίνετε αυτο? Δεν αναφέρεις τα σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν σε μια σωστή απάντηση. Δεν γράφεις 1) την περιοχή σου και αν έχει επεκταθεί εκεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ (νέες καμπίνες κλπ), 2) την απόσταση που έχεις από το ΑΚ, 3) τα στοιχεία της σύνδεσής σου κλπ
mazdakiass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σαλαμίνα Άγιος Νικόλας.αν έχει επεκταθεί το νέο δυκτιο του ΟΤΕ για να έβαλε ο θείος μου πριν 10 μέρες vdsl50 λογικά Ναι και η σύνδεση μου είναι forthnet 3play
Anonymousx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ένας φίλος έχει εξοχικό στην Σαλαμίνα και θέλει να φύγει από τον ΟΤΕ λόγω υψηλών χρεώσεων γνωρίζει κάποιος ποιος παροχος έχει καλή κάλυψη στην Σαλαμίνα (μένει κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ αν αυτό βοηθάει η περιοχή νομίζω λέγεται αμπελάκι) Υ.Γ. Αν γράφω σε λάθος νήμα και μπορεί κάποιος ας μου παραθέσει link με το κατάλληλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα