zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Όντως τα τελευταία χρόνια όσες κάρτες έχω δει είναι 3 σε 1. Περίεργο που δεν ήταν έτσι της cosmote. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Όντως τα τελευταία χρόνια όσες κάρτες έχω δει είναι 3 σε 1. Περίεργο που δεν ήταν έτσι της cosmote. Κι ομως δεν ηταν . Παιδια sorry ...Στραβομαρα μου και λογω ηλικιας....Η microsim γινεται και nanosim !!!!! Αν δεν το λεγατε εδω δεν θα το ειχα καταλαβει . 2
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ποιους εξυπηρετούν αυτά τα παραθυράκια όμως; Όλος ο κόσμος ξέρει για τα «πακιστανικά» κινητά και ενώ είναι κάτι που θα μπορούσε να σταματήσει πανεύκολα, συνεχίζεται. Γιατί; π.χ. χρηματιστηριακά κόλπα. Άλλο να λες έχω 1.500.000 συνδρομητές και άλλο 1.800.000 συνδρομητές.Σου δίνει παραπάνω αξία. 2
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 π.χ. χρηματιστηριακά κόλπα. Άλλο να λες έχω 1.500.000 συνδρομητές και άλλο 1.800.000 συνδρομητές.Σου δίνει παραπάνω αξία. Το σκέφτηκα...άρα ίσως θα έπρεπε να τους υποχρεώσει το κράτος να κάνουν μια ταυτοποίηση να ξέρουν τι τους γίνεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Βαζω την δευτερη καρτα που πηρα σημερα στην Ομονοια δεν δεχεται το pin βαζω puk αλλα τιποτα ...
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Κι ομως δεν ηταν . Παιδια sorry ...Στραβομαρα μου και λογω ηλικιας....Η microsim γινεται και nanosim !!!!! Αν δεν το λεγατε εδω δεν θα το ειχα καταλαβει . Βαζω την δευτερη καρτα που πηρα σημερα στην Ομονοια δεν δεχεται το pin βαζω puk αλλα τιποτα ... Μήπως δεν βλέπεις καλά τα νούμερα;; (πλάκα κάνω ε! ). Τι να σου πω, δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μήπως δεν βλέπεις καλά τα νούμερα;; (πλάκα κάνω ε! ). Τι να σου πω, δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό! Λες...Θα δοκιμασω αυριο με φως του ηλιου .Μηπως επειδη την πηρα "στο δρομο" δεν εχει ενεργοποιειθει ? Μηπωςνα την βαλω στη θεση της κυριας sim για να την δει ?? Δεν ειχα ποτε δικαρτο .
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Λες...Θα δοκιμασω αυριο με φως του ηλιου .Μηπως επειδη την πηρα "στο δρομο" δεν εχει ενεργοποιειθει ? Μηπωςνα την βαλω στη θεση της κυριας sim για να την δει ?? Δεν ειχα ποτε δικαρτο . Για να ζητάει πιν τη βλέπει, αλλά το να μην είναι ενεργοποιημένη λογικά παίζει. Δοκίμασε αύριο ή αλλιώς πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Για να ζητάει πιν τη βλέπει, αλλά το να μην είναι ενεργοποιημένη λογικά παίζει. Δοκίμασε αύριο ή αλλιώς πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών! Ευχαριστω.Καληνυχτα .
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω.Καληνυχτα . Να 'σαι καλά, καλό βράδυ! 1
papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Λες...Θα δοκιμασω αυριο με φως του ηλιου .Μηπως επειδη την πηρα "στο δρομο" δεν εχει ενεργοποιειθει ? Μηπωςνα την βαλω στη θεση της κυριας sim για να την δει ?? Δεν ειχα ποτε δικαρτο . Ναι το πιο πιθανό δεν έχει ενεργοποιηθεί και λογικό είναι αυτό. Παλιά που δεν ήταν απαραίτητα τα στοιχεία του κατόχου τις έδιναν ενεργοποιημένες.Τώρα μάλλον η εταιρεία πρέπει πρώτα να σου καταγράψει τα στοιχεία και μετά να την ενεργοποιήσει. Αυτοί που τις πουλάνε δεν θα έχουν εξουσιοδότηση να μπουν σε σύστημα να τις ενεργοποιήσουν. Απλοί ντίλερ είναι που συνήθως πληρώνονται με το κομμάτι. Αλίμονο και να είχαν. Μάλλον αύριο αλλά μπορεί λόγω αργίας και τη δευτέρα να τη δέχεται το σύστημα,γιατί αν ενεργοποιηθεί πριν την παράδοση στοιχείων στην ουσία θα είναι μία τυφλή κάρτα.
aGka8l Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Αν η κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη περνάει το κομμάτι του pin αλλά μετά δεν μπορεί να κάνει εγγραφή στο δίκτυο 3
papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δεν το γνωρίζω αλλά αν όντως είναι έτσι κάτι δεν στέκει τότε. 1
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 οπως ειπαν και ενεργοποιιημενη να μην ειναι ta pin puk ισχυουν κανονικα διοτι ειναι hard coded στην sim.απλα δεν θα γινει registered στο δικτυο.ο παροχος βεβαια ξερει τα puk της καθε καρτας με βαση τα νουμερακια που εχει η sim πανω της.βρισκουν και σε ποιον ανηκει ετσι 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ενταξει παιδια ..Τις εκανα και δουλευουν και οι δυο . Εβαλα μονο την καινουργια πρωτα , δουλεψε και μετα εβαλα και την παλια . Ευχαριστω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα