kasp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 H φορμα rma εχει καμια σχεση με ενα απλο refund χωρις επιτροφη προιοντος πχ κατι μικρης αξιας ή αν κατι εχει αργησει να ερθει ??(μιλαω για αγορες απο εξωτερικο) Ξερω πως αν δεν συμπληρωθει αυτη η φορμα δεν θα γινει το προιον δεκτο απο το καταστημα.Θα μου χρησιμευσει καπου αλλου? σε ποιον την δειχνω αυτη τη φορμα?
KiriosD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 με γέρους μιλάς γρίφοντα ποια φόρμα, από ποιο κατάστημα γιατί και που να σου χρησιμεύσει κάπου αλλού μία φόρμα rma; στην εφορία;
kasp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 αν χρειαστει να επιστρεψω ενα προιον πχ στο gearbest ελεγε πως δεν θα γινει δεκτο χωρις τη συμπληρωση της
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Tους λες οτι εχω αυτο το προβλημα σε αυτο το προιον και σου δινουν μια φορμα να συμπληρωσεις και σου λενε να το στειλεις μαζι με το πακετο σου , αλλα μπορει να σου πουνε να το στειλεις και με email
kasp123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 και πως θα μαθουν τα ελτα που θα φυγει το δεμα.Πρεπει να τους δειξω αυτη τη φορμα?
KiriosD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Φόρμα rma σου δίνουν αφού έχουν δεχτεί την αλλαγή του προϊόντος και θα προχωρήσετε με τη διαδικασία, δε τη στέλνεις από πριν. Όταν στη στείλουν, είτε πάνω στη φόρμα είτε στο μήνυμα που θα τη συνοδεύει θα έχει τη διεύθυνση και όποιες άλλες οδηγίες. Γιατί μιλάμε τόσο υποθετικά; πήρες προϊόν που είναι χαλασμένο και θέλεις να το επιστρέψεις; σου έχουν δώσει φόρμα και δε ξέρεις τι να κάνεις; ή για γενική ενημέρωση διαδικασιών;
kasp123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 γνωριζω πως την φορμα μου την δινουν μετα την αποδοχη τη αλλαγης προιοντος.Οσο για το λογο απλα ενημερωτικα ρωταω,ετσι και αλλιως καλυφθηκαν οι αποριες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα