Tzampaola Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον χρησιμοποιουσα Chrome για να συνδέομαι σε ένα προφίλ μου όμως πότε δεν πατούσα να αποθηκεύτει ο κωδικός μου(ξερετε εκεινο το pop up που πεταει). Υπαρχει περίπτωση να το βρω καπως αλλιως;;;
makfil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αφού χρησιμοποιείς τον Chrome, θα πατήσεις τις 3 τελείες πάνω δεξιά, Ρυθμίσεις, κάτω κάτω Σύνθετες,Κωδικοί πρόσβασης και φόρμες, Διαχείριση κωδικών πρόσβασης, και στο παράθυρο που θα ανοίξει θα βρεις τη διεύθυνση που θέλεις και θα πατήσεις τις 3 τελείες για να ανοίξει ο κωδικός.
Tzampaola Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αυτό συμβαίνει μόνο όταν έχεις πατήσει έστω και μια φορά κάποια στιγμή να σου αποθηκεύσει τον κωδικό...στον συγκεκριμένο λογαριασμό δεν πάτησα ποτέ αποθήκευση..μπορώ να το βρω κάπως; Να σημειωθεί ότι από όταν συνδέθηκα πρώτη φορά δεν έχω κάνει φορμάτ το πισι (αν παίζει κάποιο ρόλο)
Tzampaola Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει σε κάποιο log file των windows?
Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Όχι βέβαια. Αν ήταν έτσι οι hackers θα τα σηκώνανε όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα