Neg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 αυτα που λετε καποιοι εδω ειναι κωμικα .. δεν ξερω κανεναν με αμολεντ samsung (πολλους δηλαδη) ουτε εμενα προσωπικα τα ειχα ολα απο το s3 που ειχε καποιο θεμα αντιθετα με iphone που ειχα προβλημα στην οθονη του 6 (γενικα το 6 ειναι κατασκευαστικο αστειο) αυτο που δειχνει ας πουμε στην οθονη του πιξελ δεν ειναι burn in απλα εχει χαλασει η οθονη .. βγαλανε οι φωστηρες τις αμολεντ χρεπια επειδη εχει προβλημα το πιξελ.. γιαυτο υπεκυψε η aple επειδη εχουν προβλημα οτι ναναι λετε αμα χρησιμοποιησεις amoled δε πας πισω απλα Καλά μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά, εγώ είχα δει στο παρελθόν Burnin σε Samsung Galaxy Note όπως και καμένα σημεία σε LCD σε iPhone. Κανένα κινητό δεν είναι τέλειο. 1
Tsakalos! Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 αμα χρησιμοποιησεις amoled δε πας πισω απλα Speak for yourself... και s4 περασε απο τα χερια μου και Galaxy Alpha και εχω περιεργαστει εντονα το G5 του κολητου μου.... το Galaxy Alpha απο την τοσο εντονη πρασσινιλα μου δινε την εντυπωση οτι ειχε πιασει μουσκλια μεσα... το δε G5 λες και φωσφορίζουν τα χρωματα, δε θα το προτημουσα με τιποτα...σε γενικες γραμμες οτι εχω δει σε εντυπωσιαζουν στην αρχη.. αλλα εμενα προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο.. 1
kirileman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα να το δω σε κάνα Πλαίσιο μετά από 1 μήνα. Έτσι για την εμπειρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Με αυτα που ακουω και με αυτη την εμφανιση, πρεπει να ειναι πολυ σαπιο κινητο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ψυχραιμία! Δεν αναφερόμαστε σε όλες τις οθόνες oled. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως τα περισσότερα θέματα τα αντιμετωπίζει η LG με τις pOled οθόνες της που φοράει το pixel 2 xl και το V30. Η apple στο Χ χρησιμοποιεί οθόνη από τη Samsung αλλά έχει κάνει συμφωνία με την LG για τις oled οθόνες στα μελλοντικά της μοντέλα! 1
kaklas13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 αυτα που λετε καποιοι εδω ειναι κωμικα .. δεν ξερω κανεναν με αμολεντ samsung (πολλους δηλαδη) ουτε εμενα προσωπικα τα ειχα ολα απο το s3 που ειχε καποιο θεμα αντιθετα με iphone που ειχα προβλημα στην οθονη του 6 (γενικα το 6 ειναι κατασκευαστικο αστειο) αυτο που δειχνει ας πουμε στην οθονη του πιξελ δεν ειναι burn in απλα εχει χαλασει η οθονη .. βγαλανε οι φωστηρες τις αμολεντ χρεπια επειδη εχει προβλημα το πιξελ.. γιαυτο υπεκυψε η aple επειδη εχουν προβλημα οτι ναναι λετε αμα χρησιμοποιησεις amoled δε πας πισω απλα Καλα οτι να ναι... Πηγαινε στο public στο mall και κοιτα ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα galaxy s8 και δες το ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ burn in! και παίζουν συνεχεια demo στην οθονη (οχι στατική εικόνα) οποτε δεν μπρώ να καταλάβω πως γίνεται! Πάντως αφού τα s8 με τέτοια οθονάρα και έχουν θέμα, φαντάζομαι το iphone x την έχει πατήσει άσχημα με την oled.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Περα οτι ειναι για εμενα χαλια οι amoled με ψευτικα χρωματα σαν μαρκαδορους υπογραμμισης, χαλανε και παντα. Αν δν πιστευεις πηγενε σε ενα καταστημα και δες ολα τα samsung πως εχουν καμενες οθονες.
exor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλα οτι να ναι... Πηγαινε στο public στο mall και κοιτα ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα galaxy s8 και δες το ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ burn in! και παίζουν συνεχεια demo στην οθονη (οχι στατική εικόνα) οποτε δεν μπρώ να καταλάβω πως γίνεται! Πάντως αφού τα s8 με τέτοια οθονάρα και έχουν θέμα, φαντάζομαι το iphone x την έχει πατήσει άσχημα με την oled.... κοιτα .. εχω s8+ οπως και η δικια μου και καποιοι φιλοι..κανενας δεν εχει προβλημα και ουτε υπαρχει θεμα παγκοσμιως , θα ηταν γνωστο αλλωστε, το οτι βλεπεις πραγματα που δεν υπαρχουν αυτο δεν αποτελει αποδειξη
exor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Περα οτι ειναι για εμενα χαλια οι amoled με ψευτικα χρωματα σαν μαρκαδορους υπογραμμισης, χαλανε και παντα. Αν δν πιστευεις πηγενε σε ενα καταστημα και δες ολα τα samsung πως εχουν καμενες οθονες. οι αμολεντ εχουν πραγματικα χρωματα αυτο λενε και τα διαφορα τεστ και οι εταιριες που τα τεσταρουν.. το οτι εσυ εχεις συνηθισει να βλεπεις ξεπλυμενα και σε ενοχλει ειναι αλλο θεμα 2
thomasG4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς αυτά γίνονται όταν στην ουσία ολόκληρη Google είναι ο φτωχός συγγενής ανάμεσα σε μεγαθήρια όπως η Apple και η Samsung. Η Apple λόγω των τεράστιων πωλήσεων θα έχει το πρώτο λόγο στα καλά και δοκιμασμένα panel της Samsung και εννοείτε η ίδια η Samsung θα χρησιμοποιεί τα τελευταίας τεχνολογίας panel για τα δικά της κινητά. Η Google δεν έχει ακόμα το όνομα σαν κατασκευάστρια κινητών για να μπορεί να χτυπήσει το καλό hardware. Θα πήγαινε λογικά σε παλαιότερο panel της Samsung αλλά με μεγάλα μπέζελ (είδαμε πέρσι πως ήταν η συσκευή) ή στης LG αλλά με μη δοκιμασμένη καλά τεχνολογία POLED.
kaklas13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 κοιτα .. εχω s8+ οπως και η δικια μου και καποιοι φιλοι..κανενας δεν εχει προβλημα και ουτε υπαρχει θεμα παγκοσμιως , θα ηταν γνωστο αλλωστε, το οτι βλεπεις πραγματα που δεν υπαρχουν αυτο δεν αποτελει αποδειξη Καταρχήν με προσβάλεις να λές οτι βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν! Εγαψα κάτι υπαρκτό που μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου!! πας ΑΜΕΣΑ και το βλέπεις στο μεγαλύτερο εμπορικό της Ελλάδας! Αν εσύ τώρα θες να μηδενίσεις αυτό που λέω με στυλ "εγω δεν το είδα στο δικό μου και της παρέας μου" με γειά σου με χαρά σου! Αυτο δε σημαίναι οτι ένας νορμάλ άνθρωπος με νορμάλ χρήση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Σημάινει ομως οτι η τεχνολογια amoled εχει ακόμα κάποιους περιορισμούς και οτι κατω απο ορισμένες συνθήκες εμφανίζεται αυτο το "θέμα".
stelios18120 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Κριμα Τοσο ακριβες συσκευες και να βγαζουν τετοια θεματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικά μετά από χρήση 2Κ Αmoled πραγματικά γελάω με τα ips δεν συγκρίνεται πραγματικά και άσε που αμα σε ενοχλεί το πολύ έντονο χρώμα μπορείς να το κάνεις ποιο ψυχρό.
YMIB Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Η Lg είναι γνωστή για τα προβλήματα της. Το burn in στα Samsung αναλογικά με τον όγκο των πωλήσεων της είναι απειροελάχιστο και φυσικά συμπεριλαμβάνεται στην εγγύηση αν παρουσιαστεί εντός 2 χρόνων.
eemix Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εχω ενα LG V10. LG. LG. Μου παρουσίασε (δεν είμαι ο μόνος φυσικά) το burn in/ ghosting / retention, sto 9μηνο. Μου είπαν αρχικά να μην το πάω, διότι ενώ καλυπτόταν από εγγύηση κανονικά η βλάβη, δεν υπήρχαν ανταλλακτικά. Μέχρι να έρθουν είχε έρθει όμως μια νέα οδηγία: ότι το φαινόμενο αυτό ήταν πια φυσιολογική αντίδραση της οθόνης και δε θα καλυπτόταν/καλύπτεται από εγγύηση. Για καλή μου τύχη (??!!??) παρουσίασε άλλο θέμα η οθόνη και δεχθήκανε να την αντικαταστήσουνε. Μαζί αλλάξανε και μητρική για κάποιο άλλο θεματάκι. Τώρα έχω ένα "νέο" κινητό. Είμαι περίεργος να δω τι θα πει η google για το Pixel και αν θα φροντίσουν να αλλάξουν κάτι στην παραγωγή στα μελλοντικά κομάτια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα