Pintsie Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας! Από χθες, ξαφνικά, το κινητό μου πετάει διαφημίσεις στο ξεκάρφωτο. Κάτω αριστερά έχει ένα κουτάκι και λέει "opt out". Είναι samsung galaxy A3. Το κατάλαβα όσο μιλούσα στο viber γιατί μου εξαφανιζόταν το πληκτρολόγιο ξαφνικά! Επίσης, όταν άνοιξα τον chrome, με πήγε σε μία σελίδα που είχε παρόμοιες λέξεις με το opt out και έλεγε tracker κάπου στη διεύθυνση. Το διέγραψα από το ιστορικό. Έκανα και μια επανεκίνηση το κινητό αλλά τα ίδια. Να πω ότι είχα κατεβάσει κάποιες εφαρμογές αλλά τις διέγραψα (είχαν όλες όμως πολύ καλές βαθμολογίες και δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με αυτό που συμβαίνει). Επειδή το κινητό μπαίνει στην τσέπη μου όταν είμαι στη δουλειά, φοβάμαι μήπως πατήθηκε κάτι και μπήκα πουθενά χωρίς να το ξέρω. Καμιά ιδέα;
Pintsie Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 από το store ήταν κανονικά! Και μάλιστα, πάντα κοιτάω τις κριτικές πριν κατεβάσω. και είχαν 4.8 και οι δύο! Κατέβασα τώρα ένα antivirus και δείχνει να καθάρισε και να μην έχω κάτι πλέον. Θα πειράζω το κινητό για λίγο να δω αν θα μου ξαναπετάξει τίποτα. (το εμφάνιζε όσο το πείραζα. Δεν τις πέταγε ξαφνικά όσο ήταν κλειδωμένο). Για να δούμε. Υπάρχει περίπτωση όμως με αυτό το πράγμα να έχει κλέψει κανένας φωτογραφίες μου κτλ;
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Όχι άλλα μην νομίζεις ότι και από το play store δεν κολλάς.... Για να είσαι σίγουρος κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά να ξέρεις ότι θα χάσεις ότι έχεις μέσα.
Pintsie Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 έχω πάρα πολλά πράγματα μέσα. δεν θέλω να κάνω επαναφορά Δείχνει να έφτιαξε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα