Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερίζω. Έπεσε ένα ipad2 64 στα χερια μου από ένα γνωστό μου και ήθελε επαναφορά και να το στήσω από την αρχή. Έχει 4.3.3 και έχει βγάλει ενημέρωση για 9.3.5. να την κάνω την αναβάθμιση; Θα γίνει πολύ αργό επειδή τώρα το βλέπω ότι ανταποκρίνεται πολύ καλά. Και η 2η ερώτηση είναι αν αναγκαστικά θα πρέπει να την κάνω αργότερα γιατί θα προκύψει πρόβλημα με τις εφαρμογές απο το store. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2017 από Επισκέπτης
CheOnWeb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οι περισσότερες εφαρμογές, θέλουν ήδη iOS 7 ή 8, οπότε αναγκαστικά θα την κάνεις πολύ σύντομα, αν όχι τώρα. Όσο για την απόδοση... θα δεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Το φαντάστηκα αυτό για τις εφαρμογές. θα την κάνω από τώρα για να το παραδώσω έτοιμο. Ευχαριστώ.
solution1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μην το κάνεις! Είναι καλύτερα να το έχεις μόνο για browsing και email σε ios 4 παρά να το αναβαθμήσεις σε ios9 και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2017 από solution1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μην το κάνεις! Είναι καλύτερα να το έχεις μόνο για browsing και email σε ios 4 παρά να το αναβαθμήσεις σε ios9 και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα Πάτησα πάυση..... Θέλω να βάλω μόνο viber και skype. Απλά επειδή μετά ο γνωστός μου αν χρειαστεί αναβάθμιση δεν θα μπορέσει να το κάνει. θα κάνω τότε ένα κόπο να δοκιμάσω αν μπαίνουν και αν όχι θα την κάνω αναγκαστικά. Πέφτει δραματικά η απόδοση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα