jeanthira7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα σας, Θα ήθελα παρακαλώ να μου λυθεί η εξής απορία: Ταξιδεύω και θα πρέπει να πάρω το Μετρό προς Αεροδρόμιο. Εχω ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών προς Μετρό έως Κορωπί. Θα πρέπει να πληρώσω ολόκληρο εισιτήριο ή μόνο για την απόσταση Κορωπί->Αεροδρόμιο? Επιπλέον από πού μπορώ να το προμηθευτώ? Thanks!
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Κανονικό εισιτήριο για αεροδρόμιο, είτε ταξιδευεις απο Κορωπι για αεροδρόμιο ή απο την αλλη ακρη της Αθήνας για αεροδρόμιο (π.χ. Περιστέρι) Για να είσα απολυτα σίγουρος, οπως θα κατεβαίνεις να πας στο μετρό, θα ρωτήσεις τον υπευθυνο του σταθμού ή στο εκδοτήριο εισιτηρίων. Αν δε σου πει κατι διαφορετικό, βγάλε επιτόπου εισιτήριο (στο εκδοτήριο ή στα αυτόματα μηχανήματα) για να μη σταματάς Κορωπί και περιμένεις το επομενο. 1
jeanthira7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Κανονικό εισιτήριο για αεροδρόμιο, είτε ταξιδευεις απο Κορωπι για αεροδρόμιο ή απο την αλλη ακρη της Αθήνας για αεροδρόμιο (π.χ. Περιστέρι) Για να είσα απολυτα σίγουρος, οπως θα κατεβαίνεις να πας στο μετρό, θα ρωτήσεις τον υπευθυνο του σταθμού ή στο εκδοτήριο εισιτηρίων. Αν δε σου πει κατι διαφορετικό, βγάλε επιτόπου εισιτήριο (στο εκδοτήριο ή στα αυτόματα μηχανήματα) για να μη σταματάς Κορωπί και περιμένεις το επομενο. Υπεύθυνο που ρώτησα στο Σύνταγμα μου είπε εισιτήριο από Κορωπί προς Αεροδρόμιο (λογικά χαμηλότερης τιμής) αλλά μάλλον θα πρέπει να πάω στο σταθμό του Κορωπίου γιατί εκεί όπως μου είπε μάλλον δεν έχουν... Επίσης δεν μπορώ να συννενοηθώ με κανέναν στα εισιτήρια γιατί έχει ουρά του θανάτου κάθε μέρα λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου...
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει εισητηριο κορωπι - αεροδρόμιο σε χαμηλότερη αξια. Καποτε μπορουσες να το παρεις απο την εφαρμογή και να το ενεργοποιήσεις προτου φτασεις στο σταθμο κορωπι ωστε να εισαι καλυμμένος, πλεον δε ξερω πως γινεται και αν γινεται χωρις να κατεβεις κορωπι χανοντας ετσι χρόνο
djcat Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ε, σιγά. Χτύπα το εισιτήριο για το Κορωπί - αεροδρόμιο στο σταθμό που θα μπεις. Αφού έχεις και την κάρτα μαζί...
jeanthira7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ε, σιγά. Χτύπα το εισιτήριο για το Κορωπί - αεροδρόμιο στο σταθμό που θα μπεις. Αφού έχεις και την κάρτα μαζί... Από Σύνταγμα θα μπω... Το θέμα είναι από πού θα το πάρω...
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Από Σύνταγμα θα μπω... Το θέμα είναι από πού θα το πάρω... Η κοινή λογική λεει : Αν δεν το εχουν στα εκδοτήρια του Συνταγματος (χλωμο να μην το εχουν) ή δεν μπορείς να το βγαλεις απο τα αυτόματα μηχανήματα του συνταγματος, κατεβαίνεις στο Κορωπί, βγάζεις εισιτήριο και περιμένεις υπομονετικά το επομενο τρένο για αεροδρόμιο. Case closed.
Menelaos83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Υπεύθυνο που ρώτησα στο Σύνταγμα μου είπε εισιτήριο από Κορωπί προς Αεροδρόμιο (λογικά χαμηλότερης τιμής) αλλά μάλλον θα πρέπει να πάω στο σταθμό του Κορωπίου γιατί εκεί όπως μου είπε μάλλον δεν έχουν... Επίσης δεν μπορώ να συννενοηθώ με κανέναν στα εισιτήρια γιατί έχει ουρά του θανάτου κάθε μέρα λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου... Ο υπευθυνος του σταθμου παιζει και να μην ξερει.Πηγαινε σε γκισε ζητωντας συγγνωμη απο οσους περιμενουν και κανε ερωτηση αν εχουν η οχι.Εγω αυτο θα εκανα παντως.Αν τελικως δεν εχουν αναγκαστικα σταματα κορωπι η απλα το ρισκαρεις...
Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Βγαζουν τα μηχανήματα. Δεν νομίζω οτι υπάρχει όμως μειωμένης αξίας απο Κορωπί εώς αεροδρόμιο. Αν ήταν έτσι όλοι αυτό θα βγάζανε.
dimpa16 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 http://www.oasa.gr/content.php?id=tickets Εισιτήρια Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ από τους σταθμούς Παλλήνη, Κάντζα, ΚορωπίΚανονικό 6,00 ευρώ / μειωμένο 3,00 ευρώ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα