Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Είμαι φοιτητής στο 4ο έτος σπουδών και θα ήθελα μια μικρή ενημερώσει (Αν γνωρίζετε περί θέματος)

Καθώς ξεκίνησα να κάνω την αίτηση για το στεγαστικό επίδομα για φοιτητές, παρατήρησα ότι είχε λήξει το

μισθωτήριο συμβόλαιο του σπιτιού το οποίο νοικιάζω, σχεδόν έναν χρόνο τωρα.Για να μην πολύλογο, ενημέρωσα την σπιτονοικοκυρά και της είπα να μ κάνει ανανέωση συμβολαίου άλλα και για το έτος 2016-2017. Αυτή μ έκανε ένα καινούργιο συμβόλαιο απτό 17-19. Εδώ πρέπει να τονίσω ότι δεν είχε κάνει Ενεργειακό που ήταν απαραίτητο από το 16. Έτσι αποφάσισε να το κάνει φέτος για το καινούργιο συμβόλαιο.

Όμως σύμφωνα μ το σύστημα, για το στεγαστικό χρειαζόντουσαν έστω 6 μήνες μέσα στο 16-17. Ξαναλέγοντας στην σπιτονοικοκυρά ν μ κάνει ανανέωση για το έτος 16-17. Ξαφνικά, αρνείται για τον λόγο ότι θα υπάρξουν κυρώσεις αν κάποια στιγμή γίνει έλεγχος και δουν ότι δεν έχει κάνει Ενεργειακό απτό 16. Εγώ να της εξηγώ ότι αν γίνει έλεγχος θα έχει ούτως η άλλως πρόστιμο δεδομένου ότι φαίνεται μέσω φορολογικής δηλώσεις.

Τι ακριβώς κάνω εγώ τώρα?

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι δεν θελει γιατι εχει προστιμο 100ε για εκπροθεσμη αν κανει για το 2016...

Να υποθεσω εκανε συμβολαιο για το 17 Σεπτεμβρη ή Οκτωβριο ?

Το ενεργειακο εχει προστιμο για τον ιδιοκτητη οχι ενοικιαστη

Δημοσ.

αυτό που λέει ο kage είναι θα φάει 100αρικο για εκπρόθεσμη αν μιλάμε για το '16, το πιστοποιητικό είναι άσχετο με την περίπτωση (και επίσης δεν ξέρουμε και τι δήλωσε για το '16 από αυτά που τις έδωσες εφόσον επίσημα είχε λήξει το μισθωτήριο )

Δημοσ.

Ναι το μισθωτηριο το κανε τωρα Οκτωμβριο, οσο για το προστιμο το γνωριζε και δεν ειχε θεμα αρχικα αλλα μετα ο λογιστης της ειπε οτι επειδη δεν ειχε κανει Ενεργειακο απο 1/1/16 οπως ελεγε ο νομος αν καποια στιγμη γινοταν ελεγχος μπορει να ειχε προστιμο απο 1000-10000ε και τωρα ριχνει τις ευθηνες σε μενα επειδη δεν γνωριζα οτι το μισθωτηριο ειχε ληξει.

Ναι, δεν τιθεται θεμα σε ποιανου ονομα το μισθωτηριο βρισκεται.

Δημοσ.

Η διορια για το στεγαστικο ηταν μεχρι σημερα και παρολο που εκανα προσπαθειες πηγαινοντας στον λογιστη της για να μιλησω και να μιλησει και ο δικος μου λογιστης μαζι του δεν αλλαξε τιποτα. Συνεχισαν να λενε οτι ηταν δικο μου το φταιξιμο και του λογιστη μου διότι δεν με ενημερωσε οτι εληξε το μισθωτηριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...