Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ντορεττα τι σκατα μπλουζα φοραει;. Λεει Lost&Saved και απο κατω bsb, revelation tour. Υπαρχει τετοια μπαντα ή ειναι τιποτα fake της μαρκας bsb; Δεν βρισκω τιποτα στο web.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Η Ντορεττα τι σκατα μπλουζα φοραει;. Λεει Lost&Saved και απο κατω bsb, revelation tour. Υπαρχει τετοια μπαντα ή ειναι τιποτα fake της μαρκας bsb; Δεν βρισκω τιποτα στο web.

Ρώτα την και εσύ στα σοσιαλ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Σας αρεσει σα γυναικα η Χατζιδου;

Σαν φάτσα δεν είν κακή ιδιαίτερα όταν φτιαχτεί λίγο,αλλά σαν σωματότυπος δεν με κάνει,δεν ξέρω αν έχει πειράξει το στήθος (αν όχι είναι πάει στα  +) γιατί φαίνεται λίγο ψέμμα σε σχέση με το υπόλειπο σώμα,δείχνει να αρκετά χαλαρή και λίγο "αχλαδοειδής" σε τύπο σώματος και αυτό την κάνει να μοιάζει ταλαιπωρημένη και μεγαλύτερη απο ότι είναι.

Εγω θα την έκανα ως και 45 ενώ είναι απο οτι λένε 38 ! Γιατί φέτος δεν βάζουν άραγε και τις ηλικίες δίπλα στα πορτρέτα τους όπως έκαναν σε προηγούμενες χρονιές ? 

3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Ας μου δώσει οιοσδήποτε έναν (1) απαυτωμένο λόγο για να δω σήμερα ζωαρβάιβορ, πέραν της -έστω ενίοτε και πενιχρής- χαράς που μου προσδίδει η  συμμετοχή σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΙΣΙΟ ΘΡΕΝΤ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Ας μου δώσει οιοσδήποτε έναν (1) απαυτωμένο λόγο για να δω σήμερα ζωαρβάιβορ, πέραν της -έστω ενίοτε και πενιχρής- χαράς που μου προσδίδει η  συμμετοχή σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΙΣΙΟ ΘΡΕΝΤ.

1010 είναι καλή σελίδα πάντως :P

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίσαμε με διαφημίσεις,καλύτερα να μην δείξουν 5 λεπτά και το κόβουν μόλις πάει να αρχίσει ο αγώνας.

Ροδανθούλη μου ! Βρε τι συμπαθητικό που είναι μωρέ,γούτσου γούτσου,μωρέ με κάνει να θέλω να το κάνω αγκαλιά και να το αρχίσω στα φιλιά,είναι κακό ? :wub:

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...