Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, redykt είπε

καλα το χθεσινο σουρβαιβορ δε βλεποτανε .

ολο το επεισοδιο ηταν ενα "σκαστε ρε"

Καλά, δε διαφωνεί κανείς σε αυτό.
Έκανε όμως παρ'ολ'αυτά ένα 33% (24% το μάστερ σεφ, 23% το τατουάζ, αν δεν κάνω λάθος), με χαμηλότερα ποσοστά στο 21% στην αρχή που έδειχνε επανάληψη, κρατάει πολύ υψηλά νούμερα παρά το πεσμένο ενδιαφέρον.
Ειδικά για τους πιο μεγάλους ανθρώπους, είναι σαν να παρακολουθούν έναν αγώνα κι επειδή πλέον τα περισσότερα αθλητικά έχουν πάει στα συνδρομητικά, είναι μια διέξοδος...

• Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά σιγά μην της δώσανε και 100κ που έχει ακουστεί. εδώ ο σκαι να ουμε έταξε τζιπ στον βασαλο και δεν ξερουν αν οντως το πηρε ή τον ξεγελασανε με την εκπομπη.

οπως και στο νομαντς. 100κ η αποστολια τα οποια θα πανε για το νεο της cd στην heaven. xaxaxa.

δλδ, εδω ζοριζονται με 10-20κ και τα μετατρεπουν σε ειδος "εκπομπη, cd κλπ", θα δωσουν 100κ σε έναν τυχαιο παιχτη; ουτε καν!

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.

πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα χρήση παραισθησιογόνων ουσιών αλλά βλέπω καλα  ή μου έριξε τίποτα η πεθερά μου στα γεμιστα???? ο Βουτσάς στο survivor πανόραμα????????

Δημοσ.

Ο Βουτσάς παρόλα τα προβλήματα νομίζω θα μπορούσε να τις φυστικώσει και τις 2 ! μπράβο του το θηρίο,ακόμα σε τέτοια ηλικία και με θέματα υγείας,έχει ακόμη μεγάλη δύναμη ζωής ο μπαγάσας :)

Αντε να δούμε τι θα δούμε θέλω να μάθω τι γίνεται με τον αστράγαλο της Δαλάκας και πότε και πως θα μπούνε οι καινούργιοι

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα m chef μονο η ομαδικη μ` αρεει. Απο τα αλλα τι να δεις, οπως θελουν τα μαγειρευουν. Τη Γωγω την εδειχναν 20 λεπτα να κλαιει και να προσπαθει να τηγανισει μια πιπερια και ξαφνικα ειχε βγαλει τα 4 καλυτερα πιατα στην ιστορια του θεσμου. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...