mylo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, g_alkis είπε Πόσο άνοιωθος μπορεί να είναι κάποιος Κάνε μια μετάφραση γιατί δεν είμαστε όλοι της φιλοσοφικής
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, mylo είπε Απόκρυψη περιεχομένων Που πήγε το θρεντ του μάστερ σεφ ρε παιδιά; Spoiler Για μπαν-ιο
ELMastas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Μουρούτσος μπορεί να είναι άστοχος/άμπαλος, πιθανώς και λόγο μυωπίας βλέπω όμως πως έχει χαρακτήρα και είναι γενικά δίκαιος και πολύ σωστός σε κάποια πράγματα και τα είπε πάρα πολύ καλά όταν την είπε στήν Ξένια για τον λόγο που είπε πως ψήφισε. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ELMastas
g_alkis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, mylo είπε Κάνε μια μετάφραση γιατί δεν είμαστε όλοι της φιλοσοφικής Τίποτα, κάτι δικά μου 1
Le Perv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, g_alkis είπε Τίποτα, κάτι δικά μου Σου συμπαραστεκομαι. Εγω το καταλαβα.... Μη στεναχωριεσαι. Εδιτ Σημερα θα μας πεταξει τα ματια ΟΞΩ η Σπυροπουλου. Μη το χασετε. Εγω προμηθευτικα λιπαντικα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Le Perv
NotAliki177 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα θα ζήσουμε εποχές αποχώρησης Βαλαβανη. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από NotAliki177 1
McNerd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, Le Perv είπε Σημερα θα μας πεταξει τα ματια ΟΞΩ η Σπυροπουλου. Μη το χασετε. Εγω προμηθευτικα λιπαντικα. δηλαδή;
mylo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, McNerd είπε δηλαδή; Θα ξεχυθουν τα βζα της;
chill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, KilliK είπε ποια ειναι η μελαχροινη στην Ντορετα; Έχω τιμήσει πολλάκις από τα playboy. Ειδικά με τη φωτογράφιση του 96? 97? Χαλαρά γέμιζα με...υγρό πυρ πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων Τώρα συνειδητοποιώ ότι μιλάω για 20 χρόνια πριν.... 3
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλησπέριζω σιχαματα με ένα γνωμικο που πορευομαι και το κρατώ μέσα μου, σαν να το είπε η Μανταμ Κιουρι Ο Mike είναι ΡΕ από τους REC
McNerd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 η Χσένια όσο περνάει ου καιρός γίνιται όλο και πιο "κιράσι πουτό"
Le Perv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, mylo είπε Θα ξεχυθουν τα βζα της; Κοντα εισαι. Θα μας εντυπωσιασει ευχαριστα. Οι ποτανες ξερουν ποτε να ξεβρακωθουν και που. Οπως εγινε με Ροδανθη που κυκλοφορουσε με μαγιω οταν ηταν υποψηφια. Και χαρισε τις καλυτερες στιγμες στην ελλ τηλ. 3
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, Le Perv είπε Σου συμπαραστεκομαι. Εγω το καταλαβα.... Μη στεναχωριεσαι. Εδιτ Σημερα θα μας πεταξει τα ματια ΟΞΩ η Σπυροπουλου. Μη το χασετε. Εγω προμηθευτικα λιπαντικα. how do you know?
McNerd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Le Perv είπε Κοντα εισαι. Θα μας εντυπωσιασει ευχαριστα. Οι ποτανες ξερουν ποτε να ξεβρακωθουν και που. Οπως εγινε με Ροδανθη που κυκλοφορουσε με μαγιω οταν ηταν υποψηφια. Και χαρισε τις καλυτερες στιγμες στην ελλ τηλ. και με το που καβατζωθηκε με την ασυλια, εβγαλε παλι τον αληθινο της εαυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις