Vassilis_24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αληθεύει ότι στις προηγούμενες ψηφοφορίες ο mvp ψήφιζε πρώτος και την έφερε η σιχαμαπαραγωγή στο Σρεκ για να προστατέψει τον Λαουρίτο;
St. S Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε Να δειχνουν ας πουμε Δρυμονακο να κατουραει στην καλυβα :ρ ...κατι ρε συ! ...Εδω δεν δειχνουν τιποτα απολυτως!!! Περυσι ας πουμε γελουσαμε με τις μλκιες Φετος ολοι παρθενοπες ειναι και κανενας τρελος; ...Ας το κλεισουνε το μαγαζι τοτε για δε λεει!!! Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα αρχίσουν τα καλά γιατί πολύ πολιτισμενοι μας το επαιζαν οι διασημοι. 1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε Αληθεύει ότι στις προηγούμενες ψηφοφορίες ο mvp ψήφιζε πρώτος και την έφερε η σιχαμαπαραγωγή στο Σρεκ για να προστατέψει τον Λαουρίτο; Ακομα και να συνέβη αυτό αν ήταν αληθινή η Ξενια μπορούσε να πει ότι θα ψηφιζα π.χ. Σπυροπουλου και αφου ψηφιστηκε αναγκαζομαι να ψηφισω αυτον. Αλλα ηθελε να το παιξει και έτσι κ αλλιως και επεσς στο λακκο που εσκαψε 3
mantzaflaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, St. S είπε Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα αρχίσουν τα καλά γιατί πολύ πολιτισμενοι μας το επαιζαν οι διασημοι. Αχρωμοι και αδιαφοροι τυποι ολοι τους...
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, xaratsi είπε Re-watch Στα κοκκαλα των παιδιων μου λεει θημισε πολιστα ο κρητικος. Οσο για την ξενια μεγαλο αρχισιχαμα τελικα αν συνεχισει ετσι θα ξεπερασει και την βαλαβανη
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, redykt είπε τραβα κοιμησου ρεε παλι πριν 2 ωρες ξυπνησα
redykt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Just now, Anorymous said: παλι πριν 2 ωρες ξυπνησα αχαα
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 45 λεπτά πριν, Anorymous είπε Στα κοκκαλα των παιδιων μου λεει θημισε πολιστα ο κρητικος. Οσο για την ξενια μεγαλο αρχισιχαμα τελικα αν συνεχισει ετσι θα ξεπερασει και την βαλαβανη ποσο μου την σπαει οταν ορκιζονται στα παιδια τους ακομη και για ασημαντα θεματα. 7
thermo-sifounas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Παντως για να λεμε τα συκα συκα οι ανδρες των διασημων ειναι μεγαλα παλτα. Μουρουτσος, Νασος παλτα δε σταυρωνουν νικη, μονο ο Τσιλης κατι λεει. Οι γυναικες τους σηκωνουν το βαρος 1
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, KilliK είπε ποσο μου την σπαει οταν ορκιζονται στα παιδια τους ακομη και για ασημαντα θεματα. Συμφωνω απολυτα 11 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε Παντως για να λεμε τα συκα συκα οι ανδρες των διασημων ειναι μεγαλα παλτα. Μουρουτσος, Νασος παλτα δε σταυρωνουν νικη, μονο ο Τσιλης κατι λεει. Οι γυναικες τους σηκωνουν το βαρος ο νασος κατι κανει
thermo-sifounas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Επισης επειδη εχω inside information, ο Δρυμωνακος αν και καλο παιδι στην παραλια ολο γκρινιαζει οντως και φωναζει το γιατρο για ψυλλου πηδημα. Επισης μεγα σιχαμα ειναι ο υδραυλικος-παλαιστης που προσπαθει να βρει φαι με υπουλους τροπους
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 για την σχεση Δαλακα-Ξενια τι inside info εχεις; 23 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε Επισης επειδη εχω inside information, ο Δρυμωνακος αν και καλο παιδι στην παραλια ολο γκρινιαζει οντως και φωναζει το γιατρο για ψυλλου πηδημα. Επισης μεγα σιχαμα ειναι ο υδραυλικος-παλαιστης που προσπαθει να βρει φαι με υπουλους τροπους
Προτεινόμενες αναρτήσεις