Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Αληθεύει ότι στις προηγούμενες ψηφοφορίες ο mvp ψήφιζε πρώτος και την έφερε η σιχαμαπαραγωγή στο Σρεκ για να προστατέψει τον Λαουρίτο;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

Να δειχνουν ας πουμε  Δρυμονακο να κατουραει στην καλυβα :ρ ...κατι ρε συ! ...Εδω δεν δειχνουν τιποτα απολυτως!!!  

Περυσι ας πουμε γελουσαμε με τις μλκιες Φετος ολοι παρθενοπες ειναι και κανενας τρελος; ...Ας το κλεισουνε το μαγαζι τοτε για δε λεει!!!

Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα αρχίσουν τα καλά γιατί πολύ πολιτισμενοι μας το επαιζαν οι διασημοι. 

1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Αληθεύει ότι στις προηγούμενες ψηφοφορίες ο mvp ψήφιζε πρώτος και την έφερε η σιχαμαπαραγωγή στο Σρεκ για να προστατέψει τον Λαουρίτο;

Ακομα και να συνέβη αυτό αν ήταν αληθινή  η Ξενια μπορούσε να πει ότι θα ψηφιζα π.χ. Σπυροπουλου και αφου ψηφιστηκε αναγκαζομαι να ψηφισω αυτον. Αλλα ηθελε να το παιξει και έτσι κ αλλιως και επεσς στο λακκο που εσκαψε

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, St. S είπε

Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα αρχίσουν τα καλά γιατί πολύ πολιτισμενοι μας το επαιζαν οι διασημοι. 

Αχρωμοι και αδιαφοροι  τυποι ολοι τους...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaratsi είπε

Re-watch

Στα  κοκκαλα  των παιδιων μου λεει θημισε πολιστα ο κρητικος.

Οσο για την ξενια μεγαλο αρχισιχαμα τελικα αν συνεχισει ετσι θα ξεπερασει και την βαλαβανη

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Anorymous είπε

Στα  κοκκαλα  των παιδιων μου λεει θημισε πολιστα ο κρητικος.

Οσο για την ξενια μεγαλο αρχισιχαμα τελικα αν συνεχισει ετσι θα ξεπερασει και την βαλαβανη

ποσο μου την σπαει οταν ορκιζονται στα παιδια τους ακομη και για ασημαντα θεματα. 

• Like 7
Δημοσ.

Παντως για να λεμε τα συκα συκα οι ανδρες των διασημων ειναι μεγαλα παλτα. Μουρουτσος, Νασος παλτα δε σταυρωνουν νικη, μονο ο Τσιλης κατι λεει.

Οι γυναικες τους σηκωνουν το βαρος

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KilliK είπε

ποσο μου την σπαει οταν ορκιζονται στα παιδια τους ακομη και για ασημαντα θεματα. 

Συμφωνω απολυτα

11 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε

Παντως για να λεμε τα συκα συκα οι ανδρες των διασημων ειναι μεγαλα παλτα. Μουρουτσος, Νασος παλτα δε σταυρωνουν νικη, μονο ο Τσιλης κατι λεει.

Οι γυναικες τους σηκωνουν το βαρος

ο νασος κατι κανει

Δημοσ.

Επισης επειδη εχω inside information, ο Δρυμωνακος αν και καλο παιδι στην παραλια ολο γκρινιαζει οντως και φωναζει το γιατρο για ψυλλου πηδημα.

Επισης μεγα σιχαμα ειναι ο υδραυλικος-παλαιστης που προσπαθει να βρει φαι με υπουλους τροπους

Δημοσ.

για την σχεση Δαλακα-Ξενια τι inside info εχεις; B)

23 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε

Επισης επειδη εχω inside information, ο Δρυμωνακος αν και καλο παιδι στην παραλια ολο γκρινιαζει οντως και φωναζει το γιατρο για ψυλλου πηδημα.

Επισης μεγα σιχαμα ειναι ο υδραυλικος-παλαιστης που προσπαθει να βρει φαι με υπουλους τροπους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...