Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xaratsi είπε

Βράδυ λιώσιμο πέρα δώθε τα τελιβερι

Μμμμμ ρώτησαν μια τουρίστρια τι της άρεσε περισσότερο στην Ελλάδα και απάντησε  η πίτσα.

Μετά την ρώτησαν που θα πάει μετά και απάντησε Τιρκία και Ριμανία. :ph34r:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δύσκολη μέρα σήμερα σελίδα 1111 και μαστεροσιχαματα :ph34r:

Δημοσ.

Το μινι πρωταθλημα ειναι αδικο γιατι οι Τουρκοι απο την μια μπηκαν ενα μηνα μετα και ειναι φρεσκαδουρες, ενω το ρουμανικο λεγεται Exathlon ειναι διαφορετικο και τους ταιζουν κιολας, δεν ειναι ακριβως Survivor, βασιζεται στα αγωνισματα...

Δημοσ.

(Αυτη τη γαυγιδου παντα την μπερδευω με την φαρμακη) ..τεσπα    Εδω ενα βιντεο απο το πρωτο ψεμα σε αναλυση 240ρ που την δειχνει στην εκπομπη της τρομπετας να κανει αρφ αρφ καϊ καϊ

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε

Το μινι πρωταθλημα ειναι αδικο γιατι οι Τουρκοι απο την μια μπηκαν ενα μηνα μετα και ειναι φρεσκαδουρες, ενω το ρουμανικο λεγεται Exathlon ειναι διαφορετικο και τους ταιζουν κιολας, δεν ειναι ακριβως Survivor, βασιζεται στα αγωνισματα...

Ναι γιατί αν τρώγανε και οι δικοί μας είχαμε ελπίδα. Θυμήσου πέρσι τι τέρατα ήταν όλοι τους μόνο ο Νταβός τους έκανε καλα.

Δημοσ.

Αυτός ο Αγορου να νομίζει ότι είναι στα Όσκαρ κάθε Φορά που νικάει σε στίβο. Παίζει καλά όμως τον Ντανο τον έχει ξεπατηκωσει σπέσιαλ.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

ρε παιδια μια ακυρη ερωτηση τον μουρουτσο γιατι τον φωαναζαν ραου,παρατσουκλι??λεγαν χθες θα παιξει ο ραου

Raou Team είναι μια ομάδα ατόμων που προπονεί ο Μουρούτσος. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το παρατσούκλι που δώσαν στον Dreamονάκο. 

Ίσως ο Μουρούτσος είναι ο μίστερ Μιγιάγκι και έμαθε μπαλίτσα στον καράτε κιντ δρυμωνάκο, γι αυτό ο τελευταίος είναι ανεβασμένος τελευταία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Την Ζωή δεν την φώναξε καν η Τορετα?

Την τιμωρει τηλεοπτικά όπως η εκκλησία στην ταφή όσους αυτοκτονουν?

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η μισή οικογένεια στο σαλόνι βλέπει #survivorGR, η άλλη μισή #MasterChefGR στην κουζίνα. φ#ύστη Τζώρτζη φωνάζω εγώ, ναι γιατί η Δαλάκα είναι καλύτερη απαντάει η μάνα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mantzaflaris είπε

(Αυτη τη γαυγιδου παντα την μπερδευω με την φαρμακη) ..τεσπα    Εδω ενα βιντεο απο το πρωτο ψεμα σε αναλυση 240ρ που την δειχνει στην εκπομπη της τρομπετας να κανει αρφ αρφ καϊ καϊ

Ευαίσθητη τελικά η Χατζίδου Aka γαβγίδου πολύ κλάμα έριξε,δεν το ήξερα οτι είχε τέτοιες φοβίες/άνχη,ανέβηκε αρκετά στα μάτια μου και μπράβο της που ξεπέρασε τον εαυτό της,και δείχνει και πολύ καλύτερη φτιαγμένη,καμμία σχέση ^_^

Επεξ/σία από ELMastas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...