guido Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, McNerd είπε Φαρσοκωμωδία. Μετά φταίμε μεις που περιστασιακά ξεφεύγουμε οφφ τόπικ στο θρεντ μία στο τόσο
xaratsi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω αν το παρει θα πα να κανω λευκανση δοντιωνε κ ισως ζητησω να ξανακαταταγω για παρτι του11!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από xaratsi
pontez2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, tritonas00 είπε εχουμε τιποτα? Ολα τα σαιτ που βλέπουμε τα spoil αυτό γράφουν Kαιρο τωρα δεν ειναι καινουργιο. Τα ιδια έγραφαν πέρσι και για Ντάνο. Τελειωμενη υποθεση λεμε. Αν κάνω λάθος να μου κάνεις συνέχεια quote και να γελάς
guido Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, xaratsi είπε Δηλαδη απο ολο το υποτιθεμενο καστινγκ μηνων (γελαμε) προεκυψε φραουλιτσας και απλα καποιοι να τον πλαισιωνουν ως να παρει τα λεφτα; έμενα αυτό που μου κάνει μια κάποια εντύπωση, είναι πως σε "live" ο τύπος δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη. Και γενικά το λεξιλόγιο του περιορίζεται σε 5-6 λέξεις. στις συνεντεύξεις έχει μια αισθητή βελτίωση (σε σύγκριση με πριν πάντα) θα λεγε κάνας συνωμοσιόλογος πως διαβαζει σκριπτάκι. αλλά σιγά μην γίνονται αυτά σε reality. Πχ Η Κολέτσα στο Nomads φυσικά και ήξερε απέξω όλη την περίφημη δήλωση του παράγοντα του Εδεσσαϊκού...
McNerd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, xaratsi είπε Δηλαδη απο ολο το υποτιθεμενο καστινγκ μηνων (γελαμε) βυσματομαχία προεκυψε φραουλιτσας και απλα καποιοι να τον πλαισιωνουν ως να παρει τα λεφτα; fixed 6 λεπτά πριν, guido είπε μία στο τόσο όσο πατάει η γάτα
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, pontez2 είπε Θα μπουν άλλοι μην αγχωνεσαι Eδω τους έστειλαν το παχουλο κοριτσι για να μη πεινάει ο φραουλιτσος Eδώ μας είπαν θα μπει ο μανάβης και τελικά μπήκε μόνο το μαγιό του... 8 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ολα τα σαιτ που βλέπουμε τα spoil αυτό γράφουν Kαιρο τωρα δεν ειναι καινουργιο. Τα ιδια έγραφαν πέρσι και για Ντάνο. Τελειωμενη υποθεση λεμε. Αν κάνω λάθος να μου κάνεις συνέχεια quote και να γελάς Εγώ σου λέω από τώρα πως κάνεις λάθος και δεν παίζει με τίποτα να κερδίσει ο Φραουλίτσας.
xaratsi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μονο μισθοφορος και ενστασεις/καταδικες του ρε. 6.00 λεπτο το απολυτο γλεντι ΡΕ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΣΚΑΛΙ; 1 1
guido Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, xaratsi είπε Μονο μισθοφορος και ενστασεις/καταδικες του ρε. 6.00 λεπτο το απολυτο γλεντι ΡΕ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΣΚΑΛΙ; Τι βλέπαμε και τι βλέπουμε... (Καλά γενικά τι βλέπαμε και βλέπουμε αλλά τέλος πάντων ) 2 1
aris1986 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μαναβης κομπλεξικος μεγάλος Και Γυναικωτος. Δεν θα ξεχάσω το είχα αφιερώσει την νίκη(από μέσα μου) στον παππού μου που έχει πεθάνει και νευρίασα όταν φώναζαν οι αντίπαλοι "δεν έχει βάλει κανένα" (στόχο) Τι βλακας θεε μου το έκανε και θέμα τότε...😩 Σαν να πω μην μιλαει κανείς σήμερα ορκιστηκα στην γιαγιά μου που πέθανε, ότι θα έχουμε ησυχία σήμερα στο φόρουμ...
McNerd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, xaratsi είπε Μονο μισθοφορος και ενστασεις/καταδικες του ρε. 6.00 λεπτο το απολυτο γλεντι ΡΕ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΣΚΑΛΙ; Αρνούμαι να πατήσω το πλέη γιατί διακρίνω χοντροδαχτυλάρες σιχαματος γιούφτσας φόρα παρτίδα 1
tritonas00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) βενζινας ηθοποιος και κλεφταρας-ψευταρας Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από tritonas00 3
xaratsi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, McNerd είπε Αρνούμαι να πατήσω το πλέη γιατί διακρίνω χοντροδαχτυλάρες σιχαματος γιούφτσας φόρα παρτίδα Τωρα εγινε ηθική, έχει κι εκπομπή και γενικός δεν μας βλέπει καν. (πατα αστραπιαια 6ο λεπτο να την αποφυγεις) 1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε βενζινας ηθοποιος και κλεφταρας-ψευταρας Ας οψεται που βαση των SMS τα ξαναμμενα 15χρονα. 6 λεπτά πριν, aris1986 είπε Μαναβης κομπλεξικος μεγάλος Και Γυναικωτος. Μακαρι να χε 10 μαναβηδες φετος...80αρι χτυπαγε 1
redykt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 πεθαινω να δω αντιδρασεις ουγκ οταν βγει νικητης χαχαχα ξεχωρα που θα πεθανει ολο το θρεντ instantly
Προτεινόμενες αναρτήσεις