g_alkis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Άντε να επιστρέψει και να πάει να αγοράσει ένα χορτοκοπτικό για το θάμνο της 1
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, g_alkis είπε Άντε να επιστρέψει και να πάει να αγοράσει ένα χορτοκοπτικό για το θάμνο της Μπα στιλιστική επιλογή είναι, εμπνευσμένη από γιαπωνέζικες τσόντες. Έχουν ξυραφάκια στον Αγιο Δομινικο. Αλλιώς θα τις βλέπαμε όλες εκεί σαν τη παπαρήγα στις μασχάλες
pontez2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Έχουν. Το ειχε πει κάποια παλαιότερα. Οτι υπάρχουν ξυραφάκια για τις γυναικες, οτι αν ένα ρουχο λερωθεί πολύ/σκιστεί, τους δινουν άλλο ίδιο και υπάρχει αφθονο νερό πόσιμο.
GioTech Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ο Τεο αν και τον πάω θα παίξει ; Η θα την βγάλει στον πάγκο.
ant_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Η Μαρία Σαμαρίνου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το Survivor. "Είναι πραγματικά συγκινητικό να διαβάζω τόσο όμορφα μηνύματα και θέλω από καρδιάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την πορεία μου στο SURVIVOR. Δυστυχώς βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την οικειοθελή αποχώρηση μου από το παιχνίδι με βασικό λόγο το ότι θέλω να προστατεύσω την καριέρα μου στον πρωταθλητισμό και στο αλπικό σκι όντας ενεργή αθλήτρια. Η μυική ατονία που ένιωθα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω της πείνας γινόταν όλο και μεγαλύτερη καθώς και η φυσική κατάσταση που έχτισα όλα αυτά τα χρόνια με κόπο και θυσίες ένιωσα ότι εξασθενεί. Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν ένας σταθμός στη ζωή μου που με σημάδεψε και που μου έμαθε πολλά πράγματα. Είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου σε αυτό και ευχαριστώ την ΟΜΑΔΑΡΑ μου, τους συμπαίκτες μου αλλα και τους αντιπάλους μου που βρέθηκαν εκεί μαζί μου, μου έδωσαν μαθήματα ζωής και θα είναι πάντα στην καρδιά μου…Υγεια και δύναμη σε όλους!! Δεν εφευγε 2-3 εβδομαδες νωριτερα να παιρναμε και το χρυσο στην χειμερινη ολυμπιαδα
pontez2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Απορώ γιατι πάνε ενεργοί αθλητές σε τέτοια reality. Προφανως της συγκεκριμένης της τάξανε δε ξέρω και εγω τι, κατάλαβε η κοπέλα οτι έχει να κάνει με αστείους. Κυρία ήρθε, κυρία έφυγε. Να δω που θα βρουν άλλη τωρα. 1
Miracle Worker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Αυτή στου άσημους ήτανε και τη χώσανε στο διάσημους όταν ακύρωσαν οι άλλοι. Δε νομίζω να της τάξανε τίποτα σπουδαίο. Στους Ολυμπιακούς λογικά δεν θα προκρίθηκε, γι' αυτό πήγε στο Survivor.
redykt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 ποιος το χεζει το αλπικο σκι. η τυπισα ειναι οτι πρεπει για αριστερο εξτρεμ στο θρυλο. μαρινακη φερτην !
redykt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 minute ago, kirileman said: Ποιοι βγήκαν στον τάκο, εκτός από Σαπιοπούλου; ουκρανη και τσιλη κον καρνε
tritonas00 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε ποτε θα μπουν οι 4 που ελεγε ο τανης? ξενια εχεις τελειωσει https://www.youweekly.gr/article/votes/512140-survivor-2-pshfoforia-poios-paikths-thelete-na-apoxwrhsei-o-logos-dikos-sas επιτελους θα κοιμηθω γαληνιος Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από tritonas00
kallair Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Οι REC θα πρεπει να ψαχνουν ηδη για νεα τραγουδιστρια με τοση αρνητικη διαφημιση που εχει παρει η Ξενια... Εκτος και αν την κρατησουν κ στα μαγαζια που τραγουδανε φερουν κ οπωροκηπευτικα για να της τα πετανε. Θα χεστουν στο χρημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις