redykt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 θα συμφωνησω με τον πανο. περσυ ολο το facebook feed μου ειχε σποιλερς
Lazlow Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Α ναι? Τοτε εγω δν τα βλεπω.. Περσυ, μεχρι κ στ αθλητικα site που εμπαινα ειχε.. ναι πέρσυ είχε άλλα νούμερα τηλεθέασης όμως και είχε στηθεί ολόκληρο πανηγύρι και στα site και στα υπόλοιπα κανάλια. φέτος και τα κανάλια έχουνε σωπάσει και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται τόσο.
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 δαλακα και ξενια κοιμουνται διπλα διπλα. απο σημερα ομως θα κοιμαται μονη της.
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mylo είπε Έχεις δίκιο αλλά ποιος να το σκεφτεί εκεί όταν όλοι μαζί έχουν δεν έχουν 80 iq. εμενα μου κανε εντυπωση που δεν γνωριζανε τις θερμιδες της καρυδας. θα περιμενε κανεις να πανε τουλαχιστον λιγο προετοιμασμενοι οσο αφορα αυτες τις λεπτομερειες, να ξερανε τουλαχιστον ποσο ενεργεια θα παιρνανε καθημερα απο τις καρυδες και το ρυζι, τι αλλο θα μπορουσαν να βρουν να φανε, κοκ. τι στο κορακα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από KilliK 2
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Ωραίο το πίσω πλάνο. ποιο; που καθοταν πλαγιαστα στο κρεβατι η Ξενια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις