Ash Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Αν δεν μπουν δυνατές γυναίκες προβλέπω να φεύγει η Δαλάκα.......με οικειοθελή αποχώρηση!Σπυροπούλου όπως λέμε Λαουρίτα, θα την σούρει ο κόσμος μέχρι την ένωση! 1
Πανος999 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Γιατι τοση κακια με τη Μελινα κ τον Ηλια..?Εχω χασει κατι? Εχθες ειδικα τη γαζωσανε ολοι..Αν ειναι το φαγητο που λενε,ο Αγορου δεν εκανε κατι παρομοιο στην αρχη?
McNerd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δε μπορώ να ξεπεράσω τις σκηνές Φραουλίτσα που παίχτηκαν χτες... Κοπανήθηκα στα γέλια. Έτσι μουρχεται να ξαναδώ το επεισόδιο. 1
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Την ώρα που τα άλλα topics κλειδώνουν αυτό παραμένει ανοιχτό.To είδατε?Σας το πα,αυτοί είμαστε,ο θεούλης μας προσέχει.
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Φράουλας ειναι οτι πιο φθηνιάρικο έχει παιχτεί στα χρονικά της τρας tv. Μιλάμε οτι ξεπερνάει και τον βας βας της Πάνια. Τη Μελίνα αντί να τη προσκυνάνε που τους φέρνει τόσες νίκες, της τη λένε κιόλας. Απλώς ο φραουλίτσος ξέρει οτι αυτή ειναι η πιο δυνατή και θέλει να τη βάλει υποψηφια. Η διαφορά ειναι οτι μαζι της θα ακολουθησει και καμια Ροδάνθη που τους ακολουθει και θα τη πάθει. Καλά οι άλλες στους ντιάσιμοι...τι να λέμε τωρα. Αντε θα φυγει λένε τωρα και η Φαρμάκη, θα κλαίει η Δαλάκα μονη της που δε θέλει να κάνει παρέα με τους άντρες. Κάπως έτσι χαλάει μια εκπομπή από τις χαζομάρες του Τούρκου. Οταν έχεις μια τέτοια κατάσταση, πετάς μέσα Μισθοφόρο και παρακαλάς γονατιστός την Κολιδά να έρθει πάλι πίσω μπας και ανέβει λίγο η ιστορία εκει. Και κάτι ακόμα. Με τις βλακίες που έκανε πέρσι η παραγωγή που ντε και καλά ηθελαν να συνδέσουν γιούφτρα με Ντάνο, πλέον ειναι όλοι πολύ προσεκτικοί ακομα και στο βλέμα τους. Αναμενόμενος ο χωρισμος αντρων και κοριτσιών. Παρεμπιπτόντως η γιουφτρα τους την έφερε μια χαρά. Πήρε αυτόν που δε περίμενε κανεις Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από pontez2 1
kormos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εμένα μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν να διαμαρτύρεται η Κατερίνα Δαλάκα το ότι οι άντρες θέλουν και καλά να διώξουν τις γυναίκες και από την άλλη πως αυτή προσπαθεί να "αντιπροσωπεύει" τις γυναίκες από μόνη της όταν την ίδια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την κάνει πέρα... Τι σόι υποστηρικτής Γυναικών το παίζει όταν κάνει διαχωρισμούς; Μάλλον ενοχλείται που η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως τότε με τη Λάουρα... Το λογικό είναι ή να αναθεωρήσει ή να επιστρέψει στην Ελλάδα να κυλήσει ήρεμα το παιχνίδι... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 23 minutes ago, Muchacho said: Την ώρα που τα άλλα topics κλειδώνουν αυτό παραμένει ανοιχτό.To είδατε?Σας το πα,αυτοί είμαστε,ο θεούλης μας προσέχει. Μην ορκίζεσαι... 1 1
μαστερ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, xaratsi είπε Ακόμα και να τσακωθεί κάνας Αγόρου πχ. θα το κόψει το μοντάζ συμφωνώ Ποιος να τσακωθει; Ο Αγορου; Πλακα κανεις ,ετσι; Αυτος και η Δαλακα να του τραβηξει χαστουκι ,τα κλαματα θα βαλει το καθυστερημενο.
gnsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεγάλη σιγανοπαπαδια ο Ομος,τους έχει κάνει μπαχαλο απ όταν γύρισε. Κέρδισε τη μάχη όμως και απομόνωσε αυτούς που ήθελε, 37 χρονων γαϊδούρι και κουτσομπολευει με τις φιλενάδες του αν ο τάδε μεταδίδει αρνητική ενέργεια. Παίζει να τον έκανα πέρα και in real life αν τον ήξερα κι έβλεπα αυτόν τον χαρακτήρα. Η Νταλακα το χει χασει, λιαζεται με την Ρεκ και κατηγορεί όποιον δεν πάει να κάτσει εκεί και να τις γλύφει για τακτική. Η Μελίνα έχει αρχίσει και την αφήνει κάτι μέτρα που δεν τα λες και λίγα στη διαδρομή, εεε στο run ήθελα να πω. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από gnsX 3
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Τη Μελινα την αντιπαθουσα, αλλά πλέον την θέλω νικήτρια. Μου τη σπάει το υπεροπτικό ύφος Αγόρου και Δαλάκα σε υπέρτατο βαθμό. Οπως έχω ξαναγράψει ο Αγόρου, αγωνιστικά ειναι επιπέδου Μισθοφόρου. Πρίαμος και Αγγελόπουλος του έκαναν πλάκα. Τα ιδια ισχύουν και για Δαλάκα που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Ούτε καν τη Βαλαβάνη δε μπορει να ανταγωνιστει. Δε μιλάμε για μπουλντόζα, Κολιδά κτλ που θα την άφηναν μέτρα πίσω. ΠΆΡΑ πολύ χαμηλό το επιπεδο 2
DVaderLa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, pontez2 είπε Τη Μελινα την αντιπαθουσα, αλλά πλέον την θέλω νικήτρια. Μου τη σπάει το υπεροπτικό ύφος Αγόρου και Δαλάκα σε υπέρτατο βαθμό. Οπως έχω ξαναγράψει ο Αγόρου, αγωνιστικά ειναι επιπέδου Μισθοφόρου. Πρίαμος και Αγγελόπουλος του έκαναν πλάκα. Τα ιδια ισχύουν και για Δαλάκα που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Ούτε καν τη Βαλαβάνη δε μπορει να ανταγωνιστει. Δε μιλάμε για μπουλντόζα, Κολιδά κτλ που θα την άφηναν μέτρα πίσω. ΠΆΡΑ πολύ χαμηλό το επιπεδο Οι μεγάλες διαφορές είναι στο στόχο, όπου Ντάνος κ Μάριος ήταν εξαιρετικοί. Φέτος δεν υπάρχει κανένας σαν αυτούς, αλλά ο μέσος όρος είναι ψηλά. Η Κολιδά αν και αθλητικότατη, δεν την έλεγες αποτελεσματική όσο η Μπουλντόζα. Συνολικά νομίζω η καλύτερη γυναίκα πέρσι και φέτος ως τώρα είναι η Μελίνα. 1
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Οι μεγάλες διαφορές είναι στο στόχο, όπου Ντάνος κ Μάριος ήταν εξαιρετικοί. Φέτος δεν υπάρχει κανένας σαν αυτούς, αλλά ο μέσος όρος είναι ψηλά. Η Κολιδά αν και αθλητικότατη, δεν την έλεγες αποτελεσματική όσο η Μπουλντόζα. Συνολικά νομίζω η καλύτερη γυναίκα πέρσι και φέτος ως τώρα είναι η Μελίνα. Κιομως, η Κολιδά, αν το καλοσκεφτείς, ειχε πάνω απο 65% σε νικες, όσο έμεινε στο παιχνίδι. Και αγωνιζόταν εναντίον σε σταθερά δυνατές παίχτριες όπως η Πασχάλη, η Μπουλντόζα. Δεν αναφέρω την Ευρυδίκη διοτι ανέβηκε μετά την αποχωρηση Μπουλντόζας και δεν ειχε ουσιαστικά αντιπαλο. Ντάνος και Μάριος ηταν πολύ γρήγοροι και ευρηματικοί. Έπαιζε τον ρόλο του αυτο. Plus οτι ειχαν την ηθικη να αγωνιζονται συνεχώς ο ένας απέναντι στον άλλο, γνωριζοντας οτι ειναι οι καλυτεροι. Δεν έπαιζε να δεις ευκολα τον Μάριο πχ με τον Κοκκινάκη ή τον Ντάνο με καναν πιο αδύνατο. Ακομα και ο Βασάλος που δεν ηταν κακός, ε δεν εκανε ζευγάρι με Ντάνο. Πηγαινε ο Μάριος. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από pontez2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Έχουν βγει συνολικά συγκριτικά σχετικά με το προηγούμενο survivor ως προς την τηλεθέαση? Έχω την εντύπωση πως δεν "του βγήκε" αυτή τη φορά του ΣΚΑΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις