Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, panosp1 είπε

Καπου πήρε το μάτι μου για τα 'εξτρα' φαγητά που καβατζώνουνε και μου ήρθε φλασία ότι ενώ όλοι είναι εμφανώς αδυνατισμένοι η Μελίνα είναι σαν να μην έχει χάσει ουτε κιλό. Είναι ιδέα μου ;

Εγώ νομίζω πως έχει αδυνατίσει εξίσου με τους άλλους. Στην κοιλιά και τα χέρια όχι τόσο, όσο στα μπούτια της, τα οποία όταν μπήκε ήταν αλογίσια και τώρα φαίνονται φυσιολογικά.

Για ανώνυμες πληροφορίες τέτοιου τύπου, με συστηματικές κλοπές τις οποίες δεν πήρε πρέφα κανείς, όπως το εξυπνοπούλι ο Αγόρου, κρατάω μικρό καλάθι. Η Μελίνα είναι από τις καλύτερες στα αθλήματα στην ομάδα των Μαχητών, κι ακόμη κι αν έκανε κάτι τέτοιο, το επέστρεψε στην ομάδα με τις νίκες της. Σε τελική ανάλυση δεν τους πήρε το φαΐ από το στόμα, όπως ο Αγόρου ή ο ΟΜΟ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mylo είπε

Οι φήμες λένε πως όχι μόνο έτρωγε αλλά επικοινώνησε με συγγενικο πρόσωπο 

..και έμαθε τα πάντα για τη γνώμη του κόζμου γι' αυτήν.

Λέτε να της είπαν και για το θρεντ μας; :P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Αυτή η Δήμητρα της οποίας είναι το άρθρο και το ανέβασε στο μπλογκ της είναι λίγο ότι να νέ. Θυμάμαι πέρσι στα πρώτα επεισόδια έγραφε για τον Τάνι ότι δεν ξέρει να μιλάει και γιαυτό το λόγο πέφτει τρελό μοντάζ. Λες και το σερβαιβορ είναι εκπομπή επιστημών και λογοτεχνίας. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, McNerd είπε

..και έμαθε τα πάντα για τη γνώμη του κόζμου γι' αυτήν.

Λέτε να της είπαν και για το θρεντ μας; :P

Ακόμη κι έτσι να είναι, το πρόβλημα όλων είναι που δεν το σκέφτηκαν πρώτοι. Επίσης η Μελίνα δε φταίει που δεν την τιμωρεί η παραγωγή. 

Την προτιμώ απείρως από τον γλοιώδη ΟΜΟ και τον Αγόρου τον καραβανοκέφαλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mylo είπε

Οι φήμες λένε πως όχι μόνο έτρωγε αλλά επικοινώνησε με συγγενικο πρόσωπο 

Nαι, εδώ υποτίθεται ότι δεν μπορούσαν να τη βρουν ολόκληρο βράδυ, αλλά βρήκαν ότι μπήκε από σόσιαλ φίλου κι επικοινώνησε με συγγενικό πρόσωπο και διάβασαν και τα μηνύματα που αντάλλαξε και είδαν ότι ενημερώθηκε για τη γνώμη του κόσμου προς αυτήν!
Τους Κλουζώ του σουρβάιβορ που έγιναν ξαφνικά σέρλοκ χολμς, πολύ πιστευτή ιστορία...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DVaderLa είπε

Ακόμη κι έτσι να είναι, το πρόβλημα όλων είναι που δεν το σκέφτηκαν πρώτοι. Επίσης η Μελίνα δε φταίει που δεν την τιμωρεί η παραγωγή. 

Την προτιμώ απείρως από τον γλοιώδη ΟΜΟ και τον Αγόρου τον καραβανοκέφαλο.

εγώ πάλι δεν προτιμώ κανέναν :mellow:

αλλά ναι καταλαβαίνω τι λες γιατί οι άλλοι είναι απάλευτοι...

τόσα κομποσκοίνια όσα φιλάνε αυτοί μπροστά στις κάμερες, δε φιλάνε ούτε στο άγιον όρος μέσα σε ένα χρόνο.

Επεξ/σία από McNerd
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Οσο και αν έχει φάει, θα την υποστηριξω ως το τέλος. Μέχρι να φυγει το ουγκανο και η τουριστρια να δουμε λιγο τα πράγματα καθαρά.

• Like 1
Δημοσ.

ειδα τα 4 επεισοδια του 1ου σουρβαιβορ.

• λαμπρινακης απλα θεος . θυμαμαι μικρος τον ελεγα "κακο" , τωρα απλα τον λατρευω
  • ο ηλιας ηταν αυτο που λεμε "ντανος". εχουν δαγκωσει τη λαμαρινα οι περισσοτερες
  • ορθουλα - ευαγγελια τρελη φαση . ειδικα η ευαγγελια ολα γραμμενα .
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, redykt είπε

ειδα τα 4 επεισοδια του 1ου σουρβαιβορ.

• λαμπρινακης απλα θεος . θυμαμαι μικρος τον ελεγα "κακο" , τωρα απλα τον λατρευω
  • ο ηλιας ηταν αυτο που λεμε "ντανος". εχουν δαγκωσει τη λαμαρινα οι περισσοτερες
  • ορθουλα - ευαγγελια τρελη φαση . ειδικα η ευαγγελια ολα γραμμενα .

Ωραία χρόνια!!

pasok-45.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...