KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε Η Ροδανθη στον Αγιο Δομινικο λιγους μηνες μετα! ... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου διαολε, καμια αραπινα πρεπει να φερουν στην επομενη σεζον, καμια Τσιλη, κτλ. θα εκτοξευε τα νουμερα.
gtajunkie Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε Η Ροδανθη στον Αγιο Δομινικο λιγους μηνες μετα! ... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου οου γιεα μπειμπι, γκιμι μοοοοοοορ
redykt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 ελα ανεβασε το 5ο επεισοδιο ο βαλασης . η τζενη μου θυμιζει ασπα τσινα. κρητικος θεος. τον φανταζομαι να κανει γιο-γιο τον τανιβλακα
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Quizz inside info: Ποιανου παικτη/παικτριας η ταυτοτητα γραφει τοπος καταγωγης Αγιοι Σαραντα?
xaratsi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε Quizz inside info: Ποιανου παικτη/παικτριας η ταυτοτητα γραφει τοπος καταγωγης Αγιοι Σαραντα? Τσεπανης έλα εύκολο. Άλλο;
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Costa Cepani, νουμερο ενα σιχαμα, εχω μαθει τρελλα σκηνικα για την παρτη του...
redykt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 minute ago, thermo-sifounas said: Costa Cepani, νουμερο ενα σιχαμα, εχω μαθει τρελλα σκηνικα για την παρτη του...
g_alkis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε Costa Cepani, νουμερο ενα σιχαμα, εχω μαθει τρελλα σκηνικα για την παρτη του... Μην τα κρατάς για τον εαυτό σου 2
patsi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, KilliK είπε Τσιλη Τσιλα εννοείς μάλλον(αυτή απ την Ανίτα); Εκτός αν έχει και θηλυκό Τσιλη παω πάσο.
tritonas00 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε Costa Cepani, νουμερο ενα σιχαμα, εχω μαθει τρελλα σκηνικα για την παρτη του... εχουμε τιποτα?
thermo-sifounas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, g_alkis είπε Μην τα κρατάς για τον εαυτό σου Προσπαθει να κλεψει φαι με απειρους τροπους, να επικοινωνησει με εξω κοσμο και πολλα αλλα... Γενικα οι μαχητες παιζει να ναι η πιο σιχαμενη ομαδα εβερ, τυπου Ολυμπιακος ποδοσφαιρο. Φανταστειτε η ΣιχαΜελινα παιζει να ναι η πιο νορμαλ, ειναι σκυλα αλλα τουλαχιστον το βγαζει προς τα εξω. Διασημοι, Ολγα, Νασος και Δαλακα οπως φαινονται, οι αλλοι ψιλομουλωχτοι . Σπυροπουλου που το παιζει οσια ειπε σε καμερα την εξης ατακα "Αν ανοιξω εγς το στομα μου, σας πηρε και σας σηκωσε" Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από thermo-sifounas 2 1
Miracle Worker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, patsi είπε Τσιλα εννοείς μάλλον(αυτή απ την Ανίτα); Εκτός αν έχει και θηλυκό Τσιλη παω πάσο. Σωστα, αλλα απο τη Φαρμα 2 εγινε γνωστη. 2
redykt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 11 minutes ago, thermo-sifounas said: Προσπαθει να κλεψει φαι με απειρους τροπους, να επικοινωνησει με εξω κοσμο και πολλα αλλα... Γενικα οι μαχητες παιζει να ναι η πιο σιχαμενη ομαδα εβερ, τυπου Ολυμπιακος ποδοσφαιρο. Φανταστειτε η ΣιχαΜελινα παιζει να ναι η πιο νορμαλ, ειναι σκυλα αλλα τουλαχιστον το βγαζει προς τα εξω. Διασημοι, Ολγα, Νασος και Δαλακα οπως φαινονται, οι αλλοι ψιλομουλωχτοι . Σπυροπουλου που το παιζει οσια ειπε σε καμερα την εξης ατακα "Αν ανοιξω εγς το στομα μου, σας πηρε και σας σηκωσε" ρε μλκα σακη εσυ εισαι ; 1
Miracle Worker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Ο μισθο ειναι. Ειχε κατασκηνωσει στους κοκοφοινικες και κατασκοπευε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις